Verisure logo
 
smart hjem

Slik gjør du hjemmet ditt smartere

Av
Verisure Norge
Dame sjekker boligalarmen fra mobilen på kontoret

Skru av lyset, aktiver boligalarmen og få varsler om inneklimaet ditt med våre smarte funksjoner – få et smartere hjem med Verisure.

Verisure alarm på mobilen

Smarttelefonen blir stadig viktigere for oss i dagens samfunn og vi kan bruke den til de fleste av våre dagligdagse oppgaver. Derfor er vi i Verisure opptatt av at du også skal kunne styre hjemmet ditt fra telefonen, nettopp fordi den har blitt et multifunksjonelt verktøy som vi avhenger mer og mer av. Les om våre smarte løsninger som styres rett fra telefonen, alt for at du skal få et smartere hjem. 

Vanndetektor

Vannskader kan koste deg dyrt og oppstår ofte uten at du merker det. Noe man kanskje ikke tenker så ofte over kan fort bli et mareritt, heldigvis finnes det en enkel løsning for å unngå katastrofen. Verisure sin vanndetektor varsler deg med en gang uhellet er ute, det eneste du gjør er å plassere den der vannskader som oftest oppstår. Eksempelvis kan du plassere den under oppvaskmaskinen, om det skulle tette seg igjen og renne vann utover gulvet, vil vanndetektoren vår fange opp dette, varsle Verisures alarmsentral og deg. Vanndetektoren vår tillater deg å reagere raskere og unngå dyre renovasjoner som følge av vannskader.

Les mer om Vanndetektoren her

Musedetektor

Å få mus i hjemmet kan på det beste være en irritasjon, men på det verste koste deg dyrt. Blir de overlatt til seg selv, kan de føre til store skader på boligen. I tillegg reformerer de seg raskt og blir bare et større og større problem om du ikke oppdager dem. Verisures Musedetektor har en unik teknologi som varsler deg med en gang skadedyrene er tilstede. Det eneste du trenger å gjøre er å plassere detektoren i boligen, så vil du få et varsel på telefonen med en gang du får et musebeøk. Verisure gjør det enkelt for deg å gå gjøre de nødvendige tiltakene for å unngå skader i hjemmet.

Full kontroll med Verisure App

Å få mus i hjemmet kan på det beste være en irritasjon, men på det verste koste deg dyrt. Blir de overlatt til seg selv, kan de føre til store skader på boligen. I tillegg reformerer de seg raskt og blir bare et større og større problem om du ikke oppdager dem. Verisures Musedetektor har en unik teknologi som varsler deg med en gang skadedyrene er tilstede. Det eneste du trenger å gjøre er å plassere detektoren i boligen, så vil du få et varsel på telefonen med en gang du får et musebeøk. Verisure gjør det enkelt for deg å gå gjøre de nødvendige tiltakene for å unngå skader i hjemmet.

Les mer om Verisures app her

Smartkamera

Med vårt Smartkamera kan du se hva som skjer i boligen din, 24 timer i døgnet. De smarte kameraene fra Verisure er små, trådløse kameraer som du selv kan styre via appen vår. Kameraene integreres med boligalarmen din og kan ta bilder så snart noe rører på seg i boligen din. Du kan også selv ta bilder når du måtte ønske ved hjelp av mobilen og stille inn kameraet til å ta bilder automatisk ved for eksempel døråpning.

Les mer om Smartkamera her 

Smartkontakt

Det er et kjent triks å la et par lys stå på mens man ikke er hjemme for å lure tyvene til å tro at du faktisk er tilstede. Som kunde hos Verisure kan du enkelt programmere belysningen din slik at det ser ut som du er hjemme mens du egentlig er på ferie. Med Smartkontakt kan du også koble til TV-en, musikkanlegget eller andre apparater som står i standby. Da får du muligheten til å styre alt med mobilen din eller velge et forhåndsprogrammert oppsett. Enkelt, smidig og behagelig for både klima og lommebok.

Les mer om Smartkontakt her

Nattsikringspanel

Nattsikringspanelet er en ekstra trygghet som gjør at du alltid vet at hjelpen er kun et tastetrykk unna. Alle Verisures boligalarmer er utstyrt med en SOS-funksjon på kontrollpanelet, så dersom noe skulle skje vil du alltid få raskt hjelp. I tillegg kan du bli varslet via dørklokkefunksjonen på panelet om noen åpner en dør eller et vindu.

Les mer om Nattsikringspanelet her

Fukt- og temperatursensor

Soppbakterier er skadelig både for hus og helse. Fuktskader og muggproblemer forårsakes ofte av for høy luftfuktighet over tid, uten at man selv kan legge merke til det. Med Verisures Fukt- og temperatursensor kan du enkelt følge med på verdiene for luftfuktigheten i hjemmet ditt. Så fort verdiene går over et gitt nivå, vil du bli varslet via telefonen, både ved akutte tilfeller og om du beveger deg inn i en risikosone.

Les mer om Klimasensoren her

Låsmodul

Med tjenesten Låsmodul i Yale Doorman-dørlåsen din kan du enkelt slippe inn håndverkeren eller andre besøkende når du ikke er hjemme. Fjernstyringen lar deg lage engangskoder slik at rørleggeren kan komme seg inn og fikse rørene på badet mens du er på jobb, eller la naboen slippe inn for å vanne blomstene mens du er på ferie. Du vil få et varsel på telefonen om hvem som går inn i boligen din og til hvilket tidspunkt. En enkel og morsom måte å lage et sikkert hjem.

Les mer om Låsmodulen her

Varmepumpestyrer

Om du har en Panasonic varmepumpe i hjemmet, kan du bruke smarttelefonen som fjernkontroll. Koble opp Verisure-appen din til varmepumpen og gjør din egen brukeropplevelse mye enklere. Du kan skru varmepumpen av og på, stille inn ønsket temperatur, samt styre luftfuktigheten – rett fra mobilen. Du kan også enkelt sammenligne ditt energiforbruk over tid i appen.

Les mer om den smarte energimodulen her

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER