Nyheter

Forebygg hærverk og innbrudd med alarm og utendørskamera

Sikkerhetsekspert og Verisures overvåkningskamera

Øk sikkerheten med Verisure alarm og deres nye innendørs- og utendørs overvåkningskameraer. Begge kameraene har sensorer som filmer ved bevegelse, de kan ta både videoopptak og stillbilder og kunden kan når som helst se hva som skjer i en egen app på mobiltelefonen.

Overvåkiningskamera med app styring

Produktene kompletterer Verisures alarmsystem. Med disse kameraene har man full kontroll på hva som skjer til enhver tid – enten det er utendørs eller innendørs i en privatbolig eller et bedriftslokale.

– Det geniale med begge disse kameraene er at de ser det som skjedde før det skjedde. Det vil si at kameraene har opptak både 20 sekunder før og 20 sekunder etter at alarmen ble utløst. Det gir kunden en ekstra trygghet, både fordi han/hun selv kan følge med på hva som skjer hjemme på Verisure Cameras app på mobiltelefonen og fordi vår døgnåpne alarmstasjon også får tilgang til kameraene dersom alarmen utløses, sier sikkerhetsekspert Kenneth Hovde Omdal i Verisure.

Begge kameraene har sylskarp HD-kvalitet, og ved utløst alarm mottar Verisures alarmstasjon videoklipp som et hjelpemiddel for å verifisere alarmårsak og iverksette enda mer korrekt og presis aksjon.

– Ved en aktiv alarmhendelse som brann eller innbrudd kan også alarmoperatøren koble seg til overvåkningskameraet for å se direktevideo. Dette kan være svært verdifull informasjon som også kan videreformidles til nødetatene ved behov, sier sikkerhetseksperten i Verisure.

Utendørs overvåkningskamera

FAKTA:

  • Videoene og stillbildene kan ses i appen «Verisure IP Camera», som er tilgjengelig både i Google Play (Android) og App Store (iOS).
  • I appen kan man justere en rekke innstillinger, blant annet for soner for detektering av bevegelse, følsomhet for deteksjon og foretrukket media for lagring.
  • Bildene og videoen lagres trygt og kryptert i skyen og er tilgjengelig for kunden i 72 timer.
  • Ved bruk av minnekort kan man ha kontinuerlig direkteovervåkning.
  • Innendørskameraet kan stå fritt og kobles til WiFi, mens utendørskameraet må være fastmontert og koblet til internett via kabel.
  • For å kunne benytte kameraene må man ha et alarmanlegg fra Verisure, og de må installeres av en Verisure-tekniker.

Med Verisure boligalarm får du et alarmsystem med det siste innen sikkerhetsteknologi og vi passer på boligen din døgnet rundt. Se hvordan alarmen fungerer her:

FOLG BLOGGEN PÅ

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

RELATERTE ARTIKLER

KATEGORIER

Jeg vil ha et pristilbud på alarm

Legg igjen ditt telefonnummer, så kontakter vi deg tilbake med et uforpliktende tilbud

Verisure logo horisontal

Drammensveien 211, 0281 Oslo

Kundeservice: 21 49 44 44

Alarmstasjon: 06010

kundeservice@verisure.no