utmerkelser

Boligalarm fra Verisure er kåret til best i test

Av
Verisure Norge
Dame slår på Verisure alarm

Verisures boligalarm har to år på rad blitt kåret til «best i test» av det anerkjente svenske datamagasinet «PC för alla».

Verisure alarm vinner Best i test i PC för alla

«PC för alla» er Sveriges største uavhengige datamagasin og når totalt ut til en halv million lesere i måneden. I oktober 2019 testet de seks av Sveriges ledende leverandører av boligalarm med vekterutrykning og mobil-app. Blant alarmselskapene som ble testet var Verisure og Sector Alarm, som begge er blant de største aktørene i boligalarmmarkedet i både Norge og Sverige.

 

Verisure ble best i test

Vinneren av boligalarmtesten ble Verisure med 8 av 10 mulige poeng og mye positiv omtale:

«Verisures system er det beste du kan skaffe i dag». Fremfor alt likte testpanelet mulighetene til å bygge ut systemet med smarte tilbehør som IP-kamera, trygghetspanel, smartkontakter og vanndetektor. De legger stor vekt på den sømløse integreringen med den elektroniske dørlåsen fra Yale Doorman og varmepumpen fra Panasonic: "Med Yale-modulen trenger vi aldri koble fra alarmen - det gjøres automatisk når man låser opp døren, og varmepumpen styres like smidig fra Verisure-appen som fra varmepumpens egen app".

De trekker også frem de nye IP-kameraene, som gir deg og alarmsentralen mulighet for å sjekke status i hjemmet (eller lagrede innspillinger), og Voice-funksjonen som gjør at alarmsentralen kan snakke meg deg i hele huset dersom alarmen utløses. 

Verisure-appen betegnes som «veldig smidig»: «Appens grensesnitt er rent og tydelig, og du ser raskt hvilken status systemet ditt er i. Her kan du også se informasjon om temperatur og luftfuktighet, og mye annet nyttig om du har kjøpt andre smarte tilbehør». 

 

Positiv til Verisure Voice

Verisures tale- og lytteenhet, Verisure Voice, fikk hyggelig omtale i alarmtesten til «PC för alla»: Det ble trukket frem at operatøren på alarmstasjonen raskt kan komme i direkte dialog med kunden dersom alarmen blir utløst: «Alarmoperatørens stemme høres tydelig i hele huset».

Verisures magnetkontakt med sjokksensor, som «kan utløse alarmen allerede når noen begynner å bryte seg inn via en dør eller et vindu», omtales også positivt: «Det fungerte bra og kan spare deg for verdifull tid og skremme bort innbruddstyven allerede før personen har tatt seg inn i boligen».

Testpersonene ble dessuten imponert over selve installasjonen til Verisure, og at installatøren ga dem en grundig gjennomgang av hvordan systemet fungerer. De fikk også hjelp til å installere appen på mobiltelefonen.

Verisures betjeningspanel vurderes også positivt av testpanelet: «Betjeningspanelet lar deg enkelt sette på skallsikringen med et knappetrykk, eller å aktivere alarmen manuelt. Vi utløste alarmen et antall ganger, og tjenesten fungerte meget bra og pålitelig.

Samtidig understreket også testen at Verisure-pakken «koster en god slant», men at kunden virkelig får «valuta for pengene».  

Klikk her for å lese hele alarmtesten i «PC för alla»

utmerkelser