Husalarm sikrer bolig og familie

Husalarm med synlige alarmskilt sikrer hjem og familie

Husalarm og villaalarm

Alle har vi noe vi er spesiellt glad i, og som vi ikke har råd til å miste. Med husalarm reduserer du risikoen for å oppleve innbrudd, og du får rask hjelp ved brann eller vannlekkasje.

Bor du i hus eller villa kan det være smart å sikre boligen din med boligalarm. Verisures alarmsystemer inkluderer produkter som sikrer mot både brann, innbrudd og vannlekkasje. Og har i tillegg både SOS kontaktalarm og direkte kommunikasjonsmulighet med alarmstasjonen. Verisures alarmstasjon er bemannet døgnet rundt, av profesjonelle alarmoperatører som er klare til å handle raskt dersom noe skulle skje. Med boligalarm tilknyttet døgnåpen alarmstasjon kan du være sikker på at du får den hjelpen du trenger, når du trenger den.

Alarm bolig fra Norges ledende alarmleverandør
Sjokksensor festet på karm

Husalarm skreddersydd for din bolig

Verisure tilpasser alarmsystemet til din unike bolig og dine ønsker, for å gi deg akkurat den sikkerhet og trygghet du trenger.

Alle boliger og familier er unike. Hvilken alarmløsning som passer for deg, avhenger av størrelsen på hjemmet ditt, planløsningen og hvilke sikringsbehov du har. Vi hjelper deg gjerne med å finne den beste mulige innbrudds- og brannsikringen til ditt hjem. Rådgivning er gratis og tilbudet er uforpliktende. Ta testen under, så ringer vi deg tilbake.

Våre kunders erfaringer med husalarm