Pluss Boligalarm


Boligalarm med Røykvarslere og Fotodetektor for bildeverifisering av alarmårsak, Tale- og lytteenhet, Vanndetektor, SOS-kontaktalarm, Nattsikringspanel og Nøkkelsafe.

Innbruddsalarm ikon

Innbrudd

SOS kontaktalarm ikon

SOS

Tale- og lytteenhet ikon

Tale/lytte

Brannalarm ikon

Brann

Nattsikringspankel ikon

Nattsikring

Vanndetektor ikon

Vann


Verisure Pluss Boligalarm. Alle deler som inngår i pakken.


 

Alarmpakken inneholder: 1 Hovedenhet, 1 Betjeningspanel, 1 Sirene, 1 Tale- og lytteenhet, 1 Fotodetektorer, 1 Magnetkontakter, 2 Røykvarslere, 1 Vanndetektor, 1 Nattsikringspanel, 1 Nøkkelsafe, 2 Kodebrikker, Alarmskilt og Verisure App.

 

Ingen bindingstid

Alarmovervåking hele døgnet

Fri vekterutrykning

Gratis app

Mest fornøyde boligalarmkunder i 2014, 2015 og 2016

Ring 06010

Eller fyll ut skjema og vi kontakter deg for et uforpliktende tilbud.

ring meg for et uforpliktende tilbud


Usikker på hvilken alarm som passer for deg? Ta testen og bli guidet frem til riktig valg »


Er du eksisterende kunde, ring 06010!

Tjenester som inngår i Pluss Boligalarm

Innbruddsalarm med bildeverifisering til boligalarm

Innbruddsalarm med bildeverifisering

Når alarmen går, sender fotodetektorene umiddelbart en serie bilder til alarmstasjonen. Med bildene, kan vi raskt avklare hva som har utløst alarmen og hvilke tiltak som må tas. Ved behov for utrykning, kontakter vi vekter, politi og eventuell redningstjeneste.

Alarmen har også en delsikringsfunksjon som lar deg bevege deg fritt inne i boligen mens alarmen er på. Alarmen går da dersom noen forsøker å ta seg inn.

SOS kontaktlarm til boligalarm

SOS-kontaktalarm

Trykk SOS om du trenger hjelp raskt. Trenger du hjelp, trykker du inn begge knappene på betjeningspanelet og alarmstasjonen ringer deg. Om du ikke svarer sendes en vekter umiddelbart til din bolig.

Med en SOS-alarm i hjemmet har du og din familie kort vei til hjelp ved en akutt situasjon.

Tale- og lytteenhet til boligalarm

Tale- og lytteenhet

Vår nye og unike Tale- og lytteenhet fungerer som en fasttelefon mellom alarmstasjonen og boligen din. Den gir umiddelbar respons og direkte kontakt mellom alarmstasjonen og boligen med to-veis tale og lyttemulighet. Ved utløst alarm settes vår alarmstasjon i direkte kontakt med boligen for iverksetting av beste og tryggeste aksjonering og bistand.

Brandvarningssystem med bildverifiering til boligalarm

Brannalarm med bildeverifisering 

Ved røykutvikling, går brannalarmen i alle husets seriekoblede røykvarslere, både med stemme og alarmsignal. Samtidig sendes bilder fra fotodetektorene til alarmstasjonen som raskt kan identifisere alarmårsak og iverksette riktige tiltak. Hvert sekund teller, uansett om hele familien er hjemme, kun hunden eller huset er tomt, men fullt av minner.

Vanndetektor til boligalarm

Vanndetektor

Få tidlig varsel ved en lekkasje, igangsett tiltak raskt og spar deg selv for mye tid og arbeid. Lekkasjer kan oppstå ved oppvaskmaskin, skjøter på rør, kjøleskap, vaskemaskin, varmtvannsbereder og i kjeller. Vår alarmstasjon overvåker detektoren døgnet rundt, og ringer ut så fort alarmen går. Du får også beskjed på din mobil via Verisure App. 

Vanndetektor til boligalarm

Nattsikring

Med Nattsikringspanel får du flere funksjoner for økt og bedre trygghet for hele familen. Du kan aktivere alarmens SOS-funksjon, men også slå på eller av alarmens delsikring. Og via dørklokkefunksjonen kan du få varslinger om noen åpner en dør eller et vindu med magnetkontakt.

Døgnåpen alarmstasjon

Døgnåpen alarmstasjon og 30 sek. responstid

Våre alarmoperatører er på plass døgnet rundt, året rundt og handler i løpet av sekunder ved brann- og innbruddsalarm.

Alarmoperatørene er spesialister på å tolke og verifisere alarmårsak og kan raskt finne ut hvilke tiltak som må tas.

Døgnåpen kundeservice

Døgnåpen kundeservice

Vår kundeservice er åpen hele døgnet, alle dager. Du kan ringe oss på 06010, skrive til oss på kundeservice@verisure.no eller kontakte oss på Facebook. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Vekterutrykning er inkludert

Vekterutrykninger er inkludert

Ved verifisert alarm, sender vi alltid en vekter hjem til deg. Vekteren utfører en utvendig inspeksjon av boligen og ved tilgang til nøkkel, utføres også en innvendig inspeksjon. Vekterutrykninger er inkludert i abonnementsprisen, uansett hva som har forårsaket alarmen (unntak er åpenbar misbruk av tjenesten). Vi varsler også politi og redningstjeneste dersom det er behov for det.

Bredbånds og GSM-oppkobling til alarmstasjon

Bredbånds-og GSM-oppkobling til alarmstasjon

Alarmpakken er tilkoblet vår alarmstasjon via både bredbånd og mobilnettet, noe som gir deg sikkerhet om at alarmsignalet alltid kommer frem til oss. All kommunikasjon mellom våre alarmsystemer og vår alarmstasjon skjer med kryptert informasjonsoverføring.

Husdyrtilpasning

Husdyrtilpasning

Har du husdyr hjemme, kan du justere følsomheten på alarmen basert på dyrets vekt. Dyret kan da bevege seg fritt i boligen mens alarmen er på. Husdyr helt opp til 35 kilo kan unntas fra å slå ut alarmen. 

Profesjonell installasjon

Profesjonell installasjon

Installasjonen av alarmen utføres profesjonellt og sikkert av en faglært intallatør som også viser deg hvor lett det er å bruke alarmsystemet.

Utvidet produktgaranti

Utvidet produktgaranti

Vi utvikler våre egne produkter, noe som sikrer høy kvalitet. Skulle noe gå i stykker, bytter vi produktet kostnadsfritt.

Verisure App

Verisure App

Slå alarmen av og på. Få varsel når barna kommer hjem. Sjekk alarmens status og les av temperaturen i boligen. Med Verisure App er det enkelt å styre og ha kontroll på boligen gjennom mobilen, hvor enn du måtte befinne deg. Verisure App kan lastes ned til iPhone, Apple Watch, Android og Windows Phone.

Smarte funksjoner i vår Premium Boligalarm

01.04

Kontakt meg for et uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet, og vi kontakter deg for et uforpliktende tilbud.
Er du eksisterende kunde, ring 06010!

Jeg er interessert, ring meg

Produkter inkludert i Pluss Boligalarm

Hovedenhett til boligalarmen

Hovedenhet

Hovedenheten er hjertet og hjernen i systemet. Den fungerer som et senter for all kommunikasjon mellom systemet og alarmstasjonen og kobles både opp mobilt (GSM) og via bredbånd, via kabel.

To kommunikasjonsveier gjør at systemet er koblet til alarmstasjonen,
selv om nettilkoblingen ikke fungerer eller hvis det ikke er mobildekning.

Tale- og lytteenhet til boligalarm

Tale- og lytteenhet

Umiddelbar respons og direkte kontakt mellom alarmstasjonen og boligen med to-veis tale og lyttemulighet.

Når alarmen går, kan alarmstasjonen lytte inn i boligen og snakke med den som er til stede. På denne måten kan alarmårsak avklares og riktige tiltak iverksettes raskere.

 

Tale- og lytteenheten gjør det også mulig å skremme uvedkommende vekk fra boligen.

 

I hverdagen kan tale- og lytteenheten være til god hjelp dersom et familiemedlem trenger veiledning for bruk av alarmen.

 

Den nye, unike tjenesten gjør alt mye enklere.


Fotodetektor for bildeverifisering til boligalarm

Fotodetektor

Med et kamera i alarmsystemet kan operatøren raskere kontrollere hva som forårsaket alarmen og sette inn riktig tiltak.

Med bilde av alarmårsaken kan vi informere politiet og brannvesenet ved innbrudd eller brann. Eller vi kan avverge innsats ved falsk alarm.


Du kan stille inn følsomheten på detektoren slik at den blir tilpasset husdyr opp til 30-35 kg. På denne måten kan husdyrene bevege seg fritt i boligen, også når alarmen er aktivert.


Sirene til boligalarm

Sirene

Sirenen er en frittstående enhet som varsler med 105 decibel.

Med et innebygd termometer fungerer sirenen i prinsippet som en ekstra brannvarsler da den utløses når temperaturen overstiger 65°C eller hvis temperaturen stiger med mer enn 18°C på mindre enn 170 sekunder.

 

Du kan også lese av innetemperaturen med Verisure App.


Betjeningspanel med kontaktalarm til boligalarm

Betjeningspanel

På betjeningspanelet slår du alarmen av og på med en personlig kode eller med kodebrikke.

Panelet fungerer også som en kontaktalarm. Trykk inn de to SOS-knappene, så går alarmen direkte til en operatør på alarmstasjonen.


Betjeningspanelet kan i tillegg stilles inn slik at den gir et signal og varsler deg hvis noen går inn gjennom inngangsdøren.


StarKey kodebrikke for enkelt å slå av og på boligalarmen

Nattsikringspanel

Med Verisure Nattsikringspanel får du flere funksjoner for en bedre og økt sikkerhet for hele familien.

Du kan aktivere alarmens SOS-funksjon, men også slå på eller av alarmens delsikring.

 

Med dørklokkefunksjonen får du beskjed om noen åpner en dør eller et vindu med magnetkontakt.

 

Optiske og seriekoblede røykvarslere

2 x Røykvarslere

Verisure røykvarslere snakker med deg og med hverandre.

De optiske røykvarslerne er seriekoblet og varsler samtidig med både talemelding og signal slik at alle i boligen raskt blir oppmerksom på røykutvikling.

 

Når alarmen går varsles alarmstasjonen, og du får en melding på mobilen.

 

Røykvarsleren måler også romtemperatur og relativ fuktighet.


Magnetkontakter for dører og vinduer til boligalarm

Magnetkontakt

Med dør-/vindusmagneter sikrer du strategiske inntrengningspunkter. Når en dør eller et vindu som er koblet med magnet åpnes, går alarmen umiddelbart.

Du kan sette opp alarmfeller for en innbruddstyv ved å sikre døren ned til kjelleren eller andre dører som du stenger om natten eller når du reiser på ferie. Alle eller deler av magnetkontaktene kan også inngå i delsikringen slik at du er godt sikret også når du sover.

 

Vanndetektorer for å oppdage vannlekkasjer tidlig

Vanndetektor

Med vanndetektor får du tidlig varsel ved en lekkasje, hvilket gjør at du kan igangsett tiltak raskt og spare deg selv for mye tid og arbeid.

Lekkasjer kan oppstå ved oppvaskmaskin, skjøter på rør, kjøleskap, vaskemaskin, varmtvannsbereder og i kjeller. Vår alarmstasjon overvåker detektoren døgnet rundt, og ringer ut så fort alarmen går. Du får også beskjed på din mobil via Verisure App.


Kodebrikke for enkelt å slå av og på boligalarmen

2 x Kodebrikker

Med StarKey kodebrikker er det lett for hele familien å slå alarmen av og på.

Hold brikken opp mot stjernen på betjeningspanelet - ferdig!

 

Hver kodebrikke har en unik identitet. På denne måten holder du oversikt over hvem som kommer og går i boligen. Du kan enkelt sperre en mistet brikke eller registrere en ny.

 

Kodebrikkene finnes i 6 ulike farger; hvit, svart, rød, blå, rosa og turkis.

 

Nøkkelsafe til boligalarm

Nøkkelsafe

Nøkkelsafen er en enkel og sikker måte for deg å gi vekterne tilgang til boligen når det behøves ved utløst alarm eller hvis du skulle glemme nøkler på jobben eller etter en ferie.

Med nøkkelsafe, kan vekterne dra direkte til din bolig og gjøre innvendig inspeksjon ved utløst alarm.

 

Alarmskilt til boligalarm

Alarmskilt

Alarmskilt virker avskrekkende, hvilket er primærhensikten med alarm.

Antall innbrudd forebygges med 99,9% med alarmskilt på boligen.

 

Utvidelsespakke til Pluss boligalarm

Utvidelsespakke

 

For ekstra sikkerhet, kan du som tilvalg til hovedpakken utvide med ytterligere 1 magnetkontakt og 1 fotodetektor.

 

Utvidelsespakken bestilles direkte fra din selger, eller av installatør ved installasjon.

Tale- og lytteenhet

Umiddelbar respons

Umiddelbar respons og direkte kontakt mellom alarm-stasjonen og boligen med to-veis tale- og lyttemulighet 


Det kan handle om å tilkalle politi eller redningstjeneste fordi noen er skadet eller i fare. Hjelp til å finne sikreste vei ut ved brann. Skremme uvedkommende vekk fra boligen. Eller trygt konstatere at alt er som det skal være i boligen. Uansett hva, med vår nye og unike tjeneste får du direkte kontakt og umiddelbar respons.

 

✓ Umiddelbar kontakt med de som er i boligen

✓ Rask avklaring av situasjon med rett aksjonering

✓ Tryggeste veiledning i faresituasjon

✓ Effektiv avvisning av uvedkommende

✓ Rask og enkel avklaring ved falsk alarm

Hør det fra våre kunder

Min kjærlighetserklæring!

– Min mann jobber turnus, og sover derfor mange netter utenfor hjemmet. Jeg var da engstelig hver gang jeg skulle legge meg, siden jeg og barna da hadde blitt et enkelt "bytte".


– Siden jeg fikk alarmen fra Verisure, har jeg følt meg utrolig mye tryggere i hjemmet!

– Ikke bare pga klistremerkene som forteller at vi har alarm, men også fordi jeg vet at ingen har vært i vårt hjem når vi kommer hjem fra jobb osv.


– I tillegg kan vi sette på alarmen i første etasje mens vi sover i andre.


– Jeg vil gå så langt i å si at jeg har kjøpt meg god nattesøvn og færre bekymringer med alarmanlegget!

Kjersti Helgerud Blair

Ekstra trygghet

– Jeg ønsket meg ekstra trygghet, og fikk det!
 
– Jeg ønsket meg mer trygghet i hverdagen og valget falt raskt på Verisure sitt alarmsystem. Verisure er meget synlig i mitt nærområde, noe jeg synes gir en ekstra trygghet.

– Systemet er enkelt å bruke til og med for den mindre tekniske. Mormor på 84 har ingen problemer, når barnebarnet til stadighet har glemt noe hjemme.


– Etter installatør var på plass, kom enda en mann fra Verisure  etter noen måneder og forsikret at alt var gjort etter boka, derfor føler vi oss godt ivaretatt som kunde på alle måter.


– Vi har nå hatt alarmsystem fra Verisure i ett år, og er alt i alt veldig godt fornøyd. Vi har også katter i hus, og dette byr heller ikke på noen problemer om de skal være hjemme alene.


– Det er vel på tide å installere på hytta også! Hvorfor vente? I tillegg sjekke ut klimasensoren litt

nærmere!

Marthe Cecilie Olsen

Brukervennlig!

  • – Vi innstallerte alarm av flere grunner:

  • » Vissheten om at tyver mest sannsynlig velger et annet hus uten alarm.
    » Tryggheten det gir å ha seriekoblede brannvarslere flere steder i huset.

– Vi bor i et hus som har 4 etasjer inkl loft og kjeller, og selv om det bare soves i 1-2 etasje er det betryggende å vite at alle blir varslet fort dersom der for eksempel skulle begynne å brenne på vaskerommet i kjelleren.


– Dette er hovedgrunnene så kommer alle de flotte bonusgrunnene som gjør at vi er veldig godt fornøyd med Verisure:
» Praktiske kodebrikker
» Klimakontroll i form av temperatur og luftfuktighet i brannsensorer og sirene (nå har dere vel også fått rene klimafølere)
» Stikkontakter med timer.
» Ser når barna kommer hjem fra skolen


– Og sist men ikke minst:
Alt kan monitoreres/styres fra en BRUKERVENNLIG app på telefon/nettbrett.
Dessuten sparer vi inn mye av utgiftene til alarmen på forsikringspremien.


– Vi opplever en større grad av trygghet i hverdagen ved å ha alarmen montert, og selv om det fra tid til annen er innbrudd i nabolaget har det ikke vært innbrudd eller innbruddsforsøk hos oss.


– Samboeren min setter pris på muligheten til å bruke alarmen på delsikring når jeg er bortreist. For egen del er jeg mer bekymret for brann enn innbrudd, og jeg sover godt om natten fordi jeg vet at brannfølerne er på jobb 24 timer i døgnet.


– Vi har også en av våre stikkontakter montert på samme krets som kjøl og frys. I sommer gikk sikringen mens vi var på ferie, men takket være denne smarte løsningen fikk jeg raskt beskjed på telefonen om at alarmsystemet hadde mistet kontakten med SmartPlug. Da var det enkelt å ringe naboen (som har nøkkel) og be han ta seg en tur over og sjekke. (Etter at jeg hadde skrudd av alarmen med mobilen). Han tok en rask sjekk og fikk koblet til strømmen igjen. Dette reddet oss fra å komme hjem til en fryser full av ødelagt mat, med alt det fører med seg. Og når han var ferdig kunne jeg bruke telefonen til å skru på alarmen igjen, selv om jeg satt i båten langt til havs.


– De få gangene det har vært noe feil med alarmen, (et par ganger i starten når alarmen var ny) har vi fått rask og god hjelp hos dere og vi kan trygt anbefale Verisure til andre!

Are Hauger

Hold deg tilkoblet til boligen

Verisure IQontrol

Verisure IQ

Verisure IQ er en tjeneste som lar deg styre ditt Verisure system via Mine Sider og Verisure App. Tjenesten er inkludert i ditt abonnement; den eneste forutsetningen er at systemet er tilkoblet via bredbånd. Er systemet ditt kun tilkoblet via GSM, kan du kjøpe SMS, som er nødvendig for å kunne fjernstyre systemet, via Mine Sider.

Verisure IQ kobler sammen produkter og profesjonelle tjenester med ditt hus, hjem og din familie. Tjenesten lar deg for eksempel fjernstyre din digitale lås fra Yale Doorman og Smartkontakt, slå på eller av alarmen uansett hvor du er, og koble til flere produkter og tjenester til systemet når du selv måtte ønske.


Med andre ord – Verisure IQ er det som gjør hjemmet ditt smart.


Vi anbefaler at alle kunder kobles til både med bredbånd og GSM for maksimal beskyttelse og sikkerhet.

Mine Sider

Mine Sider

For å få mest mulig ut av systemet må du aktivere Mine Sider – ditt personlige kontrollpanel på nettet. Her stiller du inn og styrer en rekke av funksjonene i systemet.

Oppdater opplysningene slik at vi alltid kan nå deg, legg til nye kontaktpersoner, eller legg til StarKey-kodebrikker og andre produkter i systemet. Du kan også tilpasse alarmen til husdyr og sette ferieinnstillinger for å få et optimalisert system når du er bortreist.


Verisure App

Verisure App

Med Verisure App er det enkelt å styre og ha kontroll på boligen fra mobilen - hvor enn du måtte befinne deg.

Vi legger hele tiden til nye smarte tjenester som gjør hverdagen litt enklere og mer behagelig. Verisure App kan lastes ned til iPhone, Android og Windows Phone.


Last ned Verisure App fra App Store
Last ned Verisure App fra Google Play
Last ned Verisure App fra Google Play

Løsninger for det smarte hjemmet

Tjenester fra Verisure - Brannalarm, Innbruddsalarm, Klimasensor, Energistyring, Lås, SOSalarm
Løsninger for det smarte hjemmet

Verisure FAQ

Ta kontakt med vår salgsavdeling på 06010 eller bestill et uforpliktende tilbud ved å fylle ut skjemaet her på nettsiden, så hjelper vi deg med et system som passer for nettopp deg og din bolig.

Verisure tilbyr et avansert brannvarslingssystem med seriekoblede røykvarslere. De snakker til deg med talemelding og utløser alarmsignal ved brannvarsling. De er koblet til alarmstasjonen og varsler deg på mobilen hvis det skulle oppstå røykutvikling. Røykvarslerne kan også kobles sammen med våre fotodetektorer som tar bilder og sender dem til alarmstasjonen ved røykutvikling. Med bildeverifisering av alarmårsaken kan operatøren raskt ta riktig tiltak.

Hvis alarmen går, aktiveres fotodetektoren som sender bilder til alarmstasjonen. Operatøren kan med stor sikkerhet avgjøre om det er grunn til å sende ut vekter, varsle brannvesenet eller om alarmen er aktivert ved en feiltakelse. Fotodetektoren kan bare ta bilder når alarmen går, og beskytter derfor din integritet i boligen.

Alarmstasjonen er bemannet døgnet rundt og er sertifisert i henhold til ISO 9001:2000, samt FG-godkjent. Alarmstasjonen er kun for våre kunder, fordi vi synes det er viktig at operatørene og medarbeiderne våre er spesialister i vår teknologi og tjenestene vi leverer. Alarmstasjonen tar ansvar for alt som angår din alarm, fra teknisk service til vekterutrykninger. Alarmstasjonen når du alltid på telefon 06010.

Følg oss i sosiale medier

Følg Verisure Norge på Facebook
Følg @VerisureOps på Twitter
Følg @verisurenorge på Instagram
Følg Verisure Norge på LinkedIn
Følg Verisure Norge på Google+
Følg Verisure på YouTube


Last ned Verisure App

Last ned Verisure App fra App Store
Last ned Verisure App fra Google Play
Last ned Verisure App fra Windows Store


Best i test

Mest fornøyde og lojale kunder 2014, 2015 og 2016 - Norsk Kundebarometer
Bransjevinner 2014, 2015 og 2016

Norsk Kundebarometer har kåret Verisure til bolig-alarmselskapet med de mest fornøyde kundene.

Best i Test 2014 - TV2 Hjelper Deg
Best i Test 2014

TV2 Hjelper Deg har kåret Verisure til Best i Test på utrykningstid ved utløst innbruddsalarm.