hurtigruten medlemmer med boligalarm fra Verisure

hurtigruten logo

Spesialtilbud på boligalarm

 

Ved å klikke på knappen, aksepterer du vår
personvernerklæring, samt vilkår og betingelser for gjeldende tilbud.

tilbud på boligalarm for hurtigruten medlemmer

 

 Spesialtilbud på boligalarm til Hurtigruten-medlemmer

Sikre de du er glad i med 24/7 profesjonelt over­våket brann- og innbrudds­alarm. Ved kjøp av boligalarm får du med en Arlo video ringeklokke og tre røykvarslere. Verisure sponser også Hurtigruten Foundation med 1000,- etter installasjon av alarm. Alt du trenger å gjøre for å sikre deg tilbudet, er å fylle inn kontaktskjema.

 

hus ikon

Gratis befaring

Gratis befaring fra profesjonell sikkerhetsekspert.

 

tilbud ikon

Tilbud på boligalarm

Få 1 arlo ringeklokke og 3 røykvarslere med på kjøpet av alarm.*

 

tilbud ikon

Gave til Hurtigruten

Etter installasjon av alarm, sponser Verisure Hurtigruten Foundation med 1000,-.*

(*) KJØP BOLIGALARM OG FÅ MED ARLO VIDEO RINGEKLOKKE OG 3 RØYKVARSLERE PÅ KJØPET, + 1000 NOK I STØTTE TIL HURTIGRUTEN FOUNDATION

Ved kjøp av Boligalarm fullsikringspakke, får du med installasjon av en Arlo video ringeklokke til 0,- (verdi 1190,-), + 3 røykvarslere (verdi 5070,-) + 1000,- i støtte til Hurtigruten Foundation. Månedsabonnement tilkommer. Fullsikringspakken koster fra 7990,- i installasjon og fra 648,- i månedsabonnement, og inkluderer: 4 røykvarslere, 6 sjokksensorer, 1 kameradetektor, 1 betjeningspanel, 2 kodebrikker, 1 hovedenhet, alarmskilt og Verisure app med Guardian SOS. Alarmpakken kan utvides etter behov. Endelig pris for installasjon og månedsabonnement, vil beregnes ut fra totalt antall alarmkomponenter. Tilbudet gjelder kun for nye alarmkunder, og kan ikke kombineres med andre tilbud. Kampanjevilkårene kan avvike noe, avhengig av hvilken pakkesammensetning som tilbys i ditt område. For nærmere informasjon, kontakt Verisure eller din lokale sikkerhetsekspert.

Dette tilbudet er tilgjengelig for medlemmer av Hurtigruten 1893 Ambassador-program. Medlemskapet er gratis og du kan registrere deg her

Boligalarm fra Norges ledende alarmselskap

Verisure er Norges ledende alarm­selskap, og ble i 2022 kåret til best i test av PC för alla. Vi har 35 års erfaring, over 240.000 norske kunder, og tilbyr det aller siste innen alarm­teknologi.

 

Installsjon av alarm

Rask installasjon og grundig opp­læring

Har du opplevd at tyver lusker i nabolaget, og ønsker å sikre boligen raskt? Vi installerer alarmen når du måtte ønske, og vi tar oss alltid tid til å gi deg en grundig opp­læring i systemet.

Alarmovervåkning

24/7 profesjonell alarm­overvåkning

På Verisures FG god­kjente alarm­stasjon, er profesjonelle alarm­operatører på vakt 24-7. De følger med på, og under­søker alarmer, og varsler ved behov nød­etater. Så kan du slappe av på ferien din.

Vekterutrykning

Rask respons­tid og gratis vekter­utrykning

Med rask respons­tid, kameraer og direkte kommunikasjon inn i boligen, kan vi raskt bekrefte eller avkrefte en alarm. Ved behov, varsler vi nød­etater og tilkaller vekter for å inspisere boligen. 

Prisbelønnet alarmsystem

Verisures alarm­systemer og smart­hjems­løsninger vinner stadig nye priser, og gir deg ekstra trygghet og en enklere hverdag å bo og jobbe i. Din trygghet, god kvalitet og design er nøkkel­faktorer når vi utvikler nye innovative sikkerhets­løsninger.

Verisure alarmpakke

Verisure bolig­alarm er best i test

Verisure bolig­alarm ble i 2022 kåret til best i test av det svenske teknologi­magasinet PC för alla. Hele åtte alarm­systemer var med i testen, og Verisure gikk av med seieren og fikk topp­karakter!

Vinner Norsk kundebarometer

Norges mest fornøyde alarm­kunder 2023

Verisure har de mest fornøyde og lojale boligalarm­kundene i Norge og er bransje­vinner i Norsk kunde­barometer 2023. Våre kunder har også gitt oss 4,6 av 5 mulige stjerner på Trustpilot

 

Vi passer på hjemmet ditt, mens du er på reise

Verisures alarmstasjon er på vakt 24/7 klare til å håndtere alle typer alarmsituasjoner. Vil tilbyr kameraer, sensorer, sirener og smarthjemsprodukter for sikring mot brann, innbrudd og vannlekkasje.

 

Brannalarm

Oppdag røyk før det blir flammer

Ved brann er tidlig varsling kritisk for å redde liv og verdier. Optiske og seriekoblede røykvarslere varsler både deg og Verisures alarmstasjon, så arbeidet med å slukke brannen og få familien ut i sikkerhet, kan skje raskt.

Branntilløp i mobillader
Innbruddstyv stanses av innbruddsalarm

Innbruddsalarm

Stans innbrudd før tyvene kommer seg inn

Innbruddstyver unngår som regel boliger med alarmskilt fordi de vet at her vil de ikke få arbeide uforstyrret. Alarmen utløses ved bevegelse i dører og vinduer, og kameraer fanger bevismateriale til politiet. Med ZeroVision kan tyvene også drives ut, med røyk.

Overvåknings­kamera

Se hva som skjer på din eiendom 24/7

Med overvåkningskamera og ringeklokke med kamera kan du snakke med besøkende og få varsler om mistenkelig aktivitet rundt hjemmet ditt. Kameraene har sylskarp bildekvalitet, nattsyn, sirene, lyskaster og kunstig intelligens.

Overvåkningskamera filmer pakkebud
Jenter låser opp Yale Doorman elektronisk dørlås

Smarthjem

Få varsel og lås opp ytterdøren med mobilen

Med elektronisk dørlås tilknyttet alarmen, kan du låse opp og igjen døren med mobilen, og få varsel når barna er trygt hjemme. Automatisering av dørlås og smart lysstyring kan også hjelpe å få familien trygt ut i en nødsituasjon.

Full kontroll på sikkerheten hjemme, uansett hvor du er

Verisure appen gjør det enkelt å sikre og holde kontroll hjemmet ditt når du er på farta.

Du kan fjern­styre alarmen, låse opp og igjen døren for besøkende og se hvem som ringer på eller lusker i hagen, direkte på mobilen. Du kan også lure tyvene til å tro at noen er hjemme ved å stille inn lys til å slå seg av og på automatisk. Skulle noe skje mens du er borte, får du varsel på mobilen.

 

Verisure app

mobile

mobile