Er du på jakt etter en ny jobb innen salg eller installasjon?

Jobb som installatør hos Verisure

LEDIGE STILLINGER

Vil du å gjøre en rask karriere i salg og bli en del av et engasjert lag som gjør en forskjell? Med oss ​​jobber du med markedsledende produkter, samtidig som du hjelper familier å få en tryggere og enklere hverdag. Ta en titt på våre ledige stillinger, og send oss din CV og søknad i dag.

Velkommen til Norges ledende alarmselskap!

Jobb hos Verisure

Liker du å jobbe med mennesker og vise interesse og forståelse for andre? Liker du å jobbe i team og bygge lagånd? Liker du å lære og utforske? Setter du høye standarder for kvalitet og kvantitet? Da vil du trives med å jobbe hos oss!

Vil du bli en av oss?

Engasjerte og motiverte medarbeidere

Jakten på innovasjon og fortsatt vekst bringer med seg en kultur hvor vi kan utvikle oss og vokse. Med oss på laget trenger vi engasjerte og motiverte medarbeidere, som vil være med oss på reisen videre.

Opplæring og utvikling

Å jobbe i Verisure skal være utviklende, stimulerende og givende. Vi er opptatt av å ta vare på og utvikle våre ansatte, og har derfor fokus på grundig oppæring og videreutvikling.

Plettfri vandel

For å få jobb hos Verisure AS, så er et av kravene som må oppfylles, at vedkommende har tilfredsstillende vandel. Årsaken til dette er at virksomheten vi bedriver er regulert i Lov om Vaktvirksomhet. Dette skal sjekkes ved ansettelse og ingen skal bli ansatt før dette er klargjort. Dette gjelder ikke bare ansettelse, men gjennom hele arbeidsforholdet.

Taushetsplikt

Våre ansatte representerer selskapet når de er i tjeneste, og har selvsagt også taushetsplikt. Alle opplysninger om kunden, selskapet og generelle sikkerhetsrutiner som våre ansatte får kjennskap til i sin tjeneste er å betrakte som fortrolige.

Vi tilbyr

Rask karriereutvikling

Etter hvert som vår organisasjon og intern kompetanse vokser, er det gode muligheter til å ta større ansvar og gå videre til nye roller - hjemme eller i utlandet.

Gratis kurs og opplæring

Du trenger ikke å vite alt fra begynnelsen. Vi er hele tiden involvert for å gi inspirasjon, utdanning og støtte. Vi gir deg kontinuerlig opplæring som inkluderer coaching og ledertrening på ulike nivåer.

Godt arbeidsmiljø

Hos Verisure hjelper vi hverandre å nå egne og felles mål. Du blir del av et inspirerende miljø som er preget av lagspill, gode prestasjoner og ambisiøse målsettinger

Våre verdier

  • Passionate in everything we do
  • Always Innovating
  • with Trust & Responsibility
  • Winning as a Team
  • Commited to making a difference
Franchisetaker

Vil du bli Franchisetaker?

Som franchisetaker driver du ditt eget selskap, under varemerket Verisure. Du er din egen sjef, med dine egne ansatte, og får support fra Verisure til forretningsmodett, opplæring, støtte og administrasjon.

Se filmene om hvordan det er å jobbe hos oss

Verisure i verden

Er dette noe for deg?

Salgsinstallatør

Jobb som salgsinstallatør hos en av våre franchisetakere?

Kundesenteret

Kanskje er du vår nye medarbeider?

Sikkerhetskonsulent

Er du vår nye sikkerhetskonsulent?

Alarmstasjonen

Er du vår nye alarmoperatør?

Franchisetaker

Se hvordan det er å jobbe som Franchisetaker.

Finn drømmejobben

Field Sales

Vårt mobile salgsapparat!

Selger / salgsinstallatør

Ta utfordringen!

Kundesenteret

Kundene først – alltid!

Alarmstasjonen

Vi redder liv!

Om Verisure

Verisure tilbyr profesjonelt overvåket brann- og innbruddsalarm, og er den mest monterte alarmen i Norge. Takket være et sterkt fokus på kvalitet og service er våre 240000 norske kunder de mest fornøyde i bransjen. Med vår fremtidssikre plattform og profesjonelle servicepartnerskap kan vi tilby våre kunder et unikt utvalg av produkter og tilknyttede tjenester til det smarte hjemmet. Verisure Norge ble grunnlagt i 1988, og er en del av Securitas Direct Group. Med over 2,5 millioner kunder og 16.000 ansatte i 15 land, er vi nummer én i Europa.