Jobb hos oss

Bli med på vår suksess!

Vi søker alltid etter nye, ambisiøse medarbeidere

Ledige stillinger


Vil du bli en av oss?

Ledige stillinger

Liker du å jobbe med mennesker og vise interesse og forståelse for andre? Liker du å jobbe i team og bygge lagånd? Liker du å lære og utforske? Setter du høye standarder for kvalitet og kvantitet? Da vil du trives med å jobbe hos oss!


Verisure er tidligere Securitas Direct, og takket være sterkt fokus på kvalitet og service er våre kunder i Norge de mest fornøyde og lojale i bransjen. Verisure er så mye mer enn en standard boligalarm. Vi tilbyr våre kunder et oppkoblet smart hjem, og er derfor et teknologiselskap like mye som et alarmselskap.


Jakten på innovasjon og fortsatt vekst bringer med seg en kultur hvor vi kan utvikle oss og vokse. Med oss på laget trenger vi engasjerte og motiverte medarbeidere, som vil være med oss på reisen videre.


Å jobbe i Verisure skal være utviklende, stimulerende og givende. Vi er opptatt av å ta vare på og utvikle våre ansatte, og har derfor fokus på grundig oppæring og videreutvikling.


For å få jobb hos Verisure AS, så er et av kravene som må oppfylles, at vedkommende har tilfredsstillende vandel. Årsaken til dette er at virksomheten vi bedriver er regulert i Lov om Vaktvirksomhet. Dette skal sjekkes ved ansettelse og ingen skal bli ansatt før dette er klargjort. Dette gjelder ikke bare ansettelse, men gjennom hele arbeidsforholdet.


Våre ansatte representerer selskapet når de er i tjeneste, og har selvsagt også taushetsplikt. Alle opplysninger om kunden, selskapet og generelle sikkerhetsrutiner som våre ansatte får kjennskap til i sin tjeneste er å betrakte som fortrolige.


Dette sier våre ansatte om oss

Ingen möjlighet att vara nöjd

– Det jag gillar mest med jobbet är det finns ingen möjlighet eller tid att vara nöjd, utan att vi jobbar mot nya mål, varje dag-vecka-månad, i kombination med att du till 100% styr din egna lön.

– Sedan tycker jag det är riktigt roligt att arbeta med människor och se dem utvecklas till mer sociala, målmedvetna och självsäkra individer efter en tid på Verisure. Se dem gå den väg jag själv har gått.


– Verisure är en unik arbetsplats där man verkligen får en chans att utvecklas, både på ett personligt plan - men även karriärsmässigt.


– Den utveckling som jag gjort som person tror jag inte vore möjlig på någon annan arbetsplats.

Jonatan Motin

Salgsleder

Field Sales

Frihet over egen hverdag

- Min jobb er for meg meningsfull og interessant. Jeg får stadig nye utfordringer og ikke minst en god inntekt hver måned.

- Gjennom jobben kommer jeg i kontakt med mange ulike mennesker. Og dette bidrar til at jeg gjennom jobben opplever mye.

- Da jeg var nyansatt ble jeg møtt av mange entusiastiske og positive mennesker. Jeg fikk god opplæring i salg og produktene vi selger, samt mye støtte og råd fra mine kollegaer.

Jon-Erik Utheim

Sikkerhetsrådgiver

Salten Alarm AS

Dyrking av talenter

– I Verisure er vi flinke til å utvikle menneskene som jobber hos oss slik at de oppnår rett kompetanse. Er vi gode, blir kundene også mer fornøyd.

– Men vi dyrker også individuelle talenter som ikke er direkte knyttet til våre daglige arbeidsoppgaver.


– I Verisure er vi nemlig glade i å lage morsomme og interne filmer. Vi har mange mennesker med mange talenter, så ressurser til dette henter vi internt. Hos oss jobber alt fra tidligere dansere, hobbyfotografer, musikere, hobbyregissører og mye mye mer!


– Dette forteller ganske mye om oss. Vi er en sammensveiset og morsom gjeng!

Isadora Skagestad

Teamleder, Kundeservice

Verisure AS

Klyschigt, men helt sannt!

– Jag upplevde det som nervöst och skakigt att starta upp som säljare. Jag kom direkt från studenten till ett nytt land, nytt språk och det första riktiga arbetet.

– Jag tog inte mycket plats till en början och var i ärlighetens namn skeptisk till dörrförsäljning.


– Jag upplevde mina första dagar som extremt tuffa , och det var inte långt ifrån att jag gav upp. Men jag blev kvar och sakta men säkert började jag trivas i arbetet och hitta motivationen.


– En viktig del var att jag fick stöd och uppbackning från en nästintill familjära sammanhållningen på kontoret. Den lärdomen har
jag burit med mig under min tid på Verisure, och jag kan verkligen
förstå att nyansatta upplever arbetet som hårt i början derför är det viktigt att sammanhållningen och stämningen alltid är på topp.


– TEAM - Together Everybody Achives More! - klyschigt men helt sannt!

Kim Svensson

Department Manager

Field Sales

Utfordrende og sikker jobb

- Verisure er en sikker og trygg arbeidsplass med mange flotte kollegaer. Å jobbe på alarmstasjonen gir meg en variert arbeidshverdag hvor jeg føler at jobben jeg gjør er viktig.

- Vi redder jo faktisk liv!


- Da jeg først startet i jobben skjønte jeg raskt at dette kom til å gå bra takket være kompetente medarbeidere og en opplæringsplan med meget god oppfølging.

Ruben Kristiansen

Alarmoperatør

Verisure AS

Se filmene om hvordan det er å jobbe hos oss


Verisure i verden

Er dette noe for deg?


Kundesenteret

Kanskje er du vår nye medarbeider?


Alarmstasjonen

Er du vår nye alarmoperatør?


Salgsinstallatør

Jobb som salgsinstallatør hos en av våre franchisetakere?


Sikkerhetskonsulent

Er du vår nye sikkerhetskonsulent?


Franchisetaker

Se hvordan det er å jobbe som Franchisetaker.

Franchisetaker

Bli franchisetaker

Som franchisetaker driver du ditt eget selskap under varemerket Verisure. Du bestemmer over ditt eget selskap og har full tilgang til support når det gjelder opplæring, støtte og administrasjon.


Vår franchisemodell er en kombinasjon av vårt markedsledende varemerke og din kunnskap om og fortrolighet til det lokale markedet. Dette er en god modell for deg med ambisjon om å drive egen virksomhet i ditt område.


Når vi søker etter nye samarbeidspartnere til virksomheten, legger vi stor vekt på entreprenørskap, salgs- og serviceferdigheter. Vi vil samarbeide med personer som har høye ambisjoner om å drive profesjonell virksomhet innen alarm og sikkerhet. De må være engasjerte og ha fokus på optimal service og tilgjengelighet.

 

Vår virksomhet omfattes av Lov om vaktvirksomhet og krever at våre partnere har tilfredsstillende vandel. Det vil innhentes uttømmende og utvidet politiattest.

Vi arbeider med en sterk varemerke og en godt utprøvd forretningsidé. Å samarbeide med oss krever stor arbeidsinnsats, men gir også mye tilbake. Hos oss er det mange muligheter for læring og utvikling. Vi satser på langvarige relasjoner – så vel med våre partnere som med våre felles kunder.


Vi er med hele tiden for å gi inspirasjon, opplæring og støtte. Vår trinnvise rekrutteringsprosess er en gjensidig kvalitetssikring der kandidatene får mulighet til å beskrive sine forventninger, prioriteringer og motiver.


Jeg vil bli franchisetaker!


Våre avdelinger

Field Sales

Vårt mobile salgsapparat!

Vi er en avdeling i stor vekst og ser etter ambisiøse mennesker.


I Verisure sin Field Sales avdeling er det stort fokus på videreutvikling i form av kurs og opplæring.


Vi har kontorer i Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger.


Jobben hos oss byr på varierte arbeidsoppgaver hvor vi kan tilby frihet under ansvar, samt gode lønnsordninger. Hos oss er det sosialt, lærerikt og utfordrende å jobbe.


Er du en person som har noe salgserfaring, og nå ønsker en jobb i en mer voksen salgsavdeling? Send oss gjerne en søknad i dag!


Selger / Salgsinstallatør

Ta utfordringen!

Vil du ha en aktiv hverdag som både er sosial og spennende?

 

Vi er i kundens nabolag - og passer på at alt fungerer som det skal.

 

Som sikkerhetskonsulent hos en av våre franchisetakere vil du bli spesialist på Verisures alarmsystemer og sikkerhet i hjemmet. Du vil møte mange ulike sikkerhetsbehov og hjelpe kunden med å finne alarmløsningen som passer hjemmet best.

 

Som salgsinstallatør får du en aktiv og sosial hverdag hvor du selger tilpassede alarmløsninger som du selv installerer. Her har du store muligheter til å påvirke din egen inntekt.

 

Som tekniker hos en av våre franchisetakere får du varierte og spennende arbeidsdager hvor du utfører alt fra installasjon og service til lokal support rundt alarmsystemet.

 

Vi tilbyr gode lønns- og bonusordninger med store muligheter for videreutvikling innenfor selskapet.

 

Alle medarbeidere har samme karrieremuligheter og opplæringsprogrammer. Fra første dag vil vi vise deg en tydelig karrierevei slik at du kan ta tak i nye utfordringer.

 

Vi gir deg den opplæring du trenger for å lykkes!

Kundesenteret

Kundene først – alltid!

  • Vi er her for kundene våre – de skal bli raskt ivaretatt, på en vennlig og profesjonell måte. Vi ønsker å hjelpe kunden i første ledd, og dermed yte god service og bidra til kundetilfredshet ovenfor alle kunder. 

  • Kundesenteret besvarer kundehenvendelser på telefon og e-post, og spørsmålene spenner vidt - alt fra generelle henvendelser, økonomi/faktura til teknisk support.

  • Som operatør på Kundesenteret får man varierte og utfordrende arbeidsoppgaver, faglig utvikling og et veldig godt arbeidsmiljø. Her jobber man tett sammen, og Kundesenteret er en sammensveiset gjeng som også finner på morsomme ting sammen utenfor arbeidstiden.

Alarmstasjonen

Vi redder liv!

Vil du ha en utfordrende og viktig jobb der du er med og utgjør en forskjell?


Alarmstasjonen holder til i koselige lokaler i Oslo, og der er vi tilgjengelige for våre kunder døgnet rundt.


Oppgaven til alarmstasjonen er å aksjonere på alarmer fra kundene våre, rekvirere vekter og besvare henvendelser fra kunder som vil avlyse alarm. Alarmstasjonen tar også imot kundene våre på telefon når Kundesenteret er stengt.


Her er vi en kompetent avdeling som bidrar til at våre kunder får en trygg og god hverdag. Alle våre alarmoperatører vil få vekterkurs, som gjør dem godt rustet til den viktige jobben de skal gjøre.


Noe som kjennetegner oss er vårt gode arbeidsmiljø og viljen til å hjelpe hverandre i en hektisk, men spennende hverdag.

Verisures ånd

Verisures ånd handler om å forme fremtiden – vår egen og selskapets


Våre verdier:


- Passionate in everything we do

- Always Innovating

- with Trust & Responsibility

- Winning as a Team

- Commited to making a difference


Det å hele tiden bevege seg fremover, skaper muligheter for oss alle. Det gjør at vi kan vokse både privat og i jobbsammenheng. Og det gjør arbeidet mye morsommere.


Vi er overbevist om at de aller fleste ønsker å forbedre og videreutvikle sine ferdigheter.


I takt med at selskapet og kompetansen til medarbeiderne vokser, finnes det gode muligheter til å ta et større ansvar og gå videre til nye oppgaver – både hjemme og i utlandet.

De som kommer til oss, trenger ikke kunne alt fra begynnelsen. Vi er med hele tiden for å gi inspirasjon, opplæring og støtte.


Vi gir våre ansatte kontinuerlig opplæring, noe som inkluderer coaching og lederskapsopplæring på ulike nivåer.