Bli med på vår suksess!

Verisure søker alltid etter nye, ambisiøse medarbeidere!

Optiske røykvarslere redder liv.

Ledige stillinger hos Verisure

Bli med i Verisure-teamet, og sikre deg en jobb i alarmselskapet som sikrer 240 000 norske boliger og bedrifter hver dag. Ta en titt på våre ledige stillinger, og send oss din CV og søknad.

Ledige stillinger

Vil du bli en av oss?

Liker du å jobbe med mennesker og vise interesse og forståelse for andre? Liker du å jobbe i team og bygge lagånd? Liker du å lære og utforske? Setter du høye standarder for kvalitet og kvantitet? Da vil du trives med å jobbe hos oss!

Verisure er tidligere Securitas Direct, og takket være sterkt fokus på kvalitet og service er våre kunder i Norge de mest fornøyde og lojale i bransjen. Verisure er så mye mer enn en standard boligalarm. Vi tilbyr våre kunder et oppkoblet smart hjem, og er derfor et teknologiselskap like mye som et alarmselskap.

Jakten på innovasjon og fortsatt vekst bringer med seg en kultur hvor vi kan utvikle oss og vokse. Med oss på laget trenger vi engasjerte og motiverte medarbeidere, som vil være med oss på reisen videre.

Å jobbe i Verisure skal være utviklende, stimulerende og givende. Vi er opptatt av å ta vare på og utvikle våre ansatte, og har derfor fokus på grundig oppæring og videreutvikling.

For å få jobb hos Verisure AS, så er et av kravene som må oppfylles, at vedkommende har tilfredsstillende vandel. Årsaken til dette er at virksomheten vi bedriver er regulert i Lov om Vaktvirksomhet. Dette skal sjekkes ved ansettelse og ingen skal bli ansatt før dette er klargjort. Dette gjelder ikke bare ansettelse, men gjennom hele arbeidsforholdet.
Våre ansatte representerer selskapet når de er i tjeneste, og har selvsagt også taushetsplikt. Alle opplysninger om kunden, selskapet og generelle sikkerhetsrutiner som våre ansatte får kjennskap til i sin tjeneste er å betrakte som fortrolige.

Dette sier våre ansatte om oss

Ingen möjlighet att vara nöjd

– Det jag gillar mest med jobbet är det finns ingen möjlighet eller tid att vara nöjd, utan att vi jobbar mot nya mål, varje dag-vecka-månad, i kombination med att du till 100% styr din egna lön.

– Sedan tycker jag det är riktigt roligt att arbeta med människor och se dem utvecklas till mer sociala, målmedvetna och självsäkra individer efter en tid på Verisure. Se dem gå den väg jag själv har gått.

– Verisure är en unik arbetsplats där man verkligen får en chans att utvecklas, både på ett personligt plan - men även karriärsmässigt.

– Den utveckling som jag gjort som person tror jag inte vore möjlig på någon annan arbetsplats.

 

Jonatan Motin

Salgsleder
Field Sales

Frihet over egen hverdag

- Min jobb er for meg meningsfull og interessant. Jeg får stadig nye utfordringer og ikke minst en god inntekt hver måned.

- Gjennom jobben kommer jeg i kontakt med mange ulike mennesker. Og dette bidrar til at jeg gjennom jobben opplever mye.

- Da jeg var nyansatt ble jeg møtt av mange entusiastiske og positive mennesker. Jeg fikk god opplæring i salg og produktene vi selger, samt mye støtte og råd fra mine kollegaer.

 

Jon-Erik Utheim

Sikkerhetsrådgiver

Salten Alarm AS

Dyrking av talenter

– I Verisure er vi flinke til å utvikle menneskene som jobber hos oss slik at de oppnår rett kompetanse. Er vi gode, blir kundene også mer fornøyd.

– Men vi dyrker også individuelle talenter som ikke er direkte knyttet til våre daglige arbeidsoppgaver.

– I Verisure er vi nemlig glade i å lage morsomme og interne filmer. Vi har mange mennesker med mange talenter, så ressurser til dette henter vi internt. Hos oss jobber alt fra tidligere dansere, hobbyfotografer, musikere, hobbyregissører og mye mye mer!

– Dette forteller ganske mye om oss. Vi er en sammensveiset og morsom gjeng!

 

Isadora Pacheco-Rivas

HR & Recruitment Specialist
Human Resources

Se filmene om hvordan det er å jobbe hos oss

Verisure i verden

Er dette noe for deg?

Salgsinstallatør

Jobb som salgsinstallatør hos en av våre franchisetakere?

Kundesenteret

Kanskje er du vår nye medarbeider?

Sikkerhetskonsulent

Er du vår nye sikkerhetskonsulent?

Alarmstasjonen

Er du vår nye alarmoperatør?

Franchisetaker

Se hvordan det er å jobbe som Franchisetaker.

Bli franchisetaker

Franchisetaker

Som franchisetaker driver du ditt eget selskap under varemerket Verisure. Du bestemmer over ditt eget selskap og har full tilgang til support når det gjelder opplæring, støtte og administrasjon.

Vår franchisemodell er en kombinasjon av vårt markedsledende varemerke og din kunnskap om og fortrolighet til det lokale markedet. Dette er en god modell for deg med ambisjon om å drive egen virksomhet i ditt område.

Når vi søker etter nye samarbeidspartnere til virksomheten, legger vi stor vekt på entreprenørskap, salgs- og serviceferdigheter. Vi vil samarbeide med personer som har høye ambisjoner om å drive profesjonell virksomhet innen alarm og sikkerhet. De må være engasjerte og ha fokus på optimal service og tilgjengelighet.

Vår virksomhet omfattes av Lov om vaktvirksomhet og krever at våre partnere har tilfredsstillende vandel. Det vil innhentes uttømmende og utvidet politiattest.

Vi arbeider med en sterk varemerke og en godt utprøvd forretningsidé. Å samarbeide med oss krever stor arbeidsinnsats, men gir også mye tilbake. Hos oss er det mange muligheter for læring og utvikling. Vi satser på langvarige relasjoner – så vel med våre partnere som med våre felles kunder.

Vi er med hele tiden for å gi inspirasjon, opplæring og støtte. Vår trinnvise rekrutteringsprosess er en gjensidig kvalitetssikring der kandidatene får mulighet til å beskrive sine forventninger, prioriteringer og motiver.

Jeg vil bli franchisetaker!
SEND SØKNAD

Finn drømmejobben

Field Sales

Vårt mobile salgsapparat!

Selger / salgsinstallatør

Ta utfordringen!

Kundesenteret

Kundene først – alltid!

Alarmstasjonen

Vi redder liv!

Verisures ånd

Verisures ånd handler om å forme fremtiden – vår egen og selskapets.

 

Våre verdier:

- Passionate in everything we do

- Always Innovating

- with Trust & Responsibility

- Winning as a Team

- Commited to making a difference

 

Det å hele tiden bevege seg fremover, skaper muligheter for oss alle. Det gjør at vi kan vokse både privat og i jobbsammenheng. Og det gjør arbeidet mye morsommere.

Vi er overbevist om at de aller fleste ønsker å forbedre og videreutvikle sine ferdigheter.

I takt med at selskapet og kompetansen til medarbeiderne vokser, finnes det gode muligheter til å ta et større ansvar og gå videre til nye oppgaver – både hjemme og i utlandet.

 

De som kommer til oss, trenger ikke kunne alt fra begynnelsen. Vi er med hele tiden for å gi inspirasjon, opplæring og støtte.

Vi gir våre ansatte kontinuerlig opplæring, noe som inkluderer coaching og lederskapsopplæring på ulike nivåer.