Jobb som Franchisetaker

Som franchisetaker driver du ditt eget selskap under varemerket Verisure, og får full tilgang til support når det gjelder opplæring, støtte og administrasjon.

Verisures franchisemodell

Vår franchisemodell er en kombinasjon av vårt markedsledende varemerke og din kunnskap om og fortrolighet til det lokale markedet. Dette er en god modell for deg med ambisjon om å drive egen virksomhet i ditt område.

Er du den vi søker etter?

Når vi søker etter nye samarbeidspartnere til virksomheten, legger vi stor vekt på entreprenørskap, salgs- og serviceferdigheter. Vi vil samarbeide med personer som har høye ambisjoner om å drive profesjonell virksomhet innen alarm og sikkerhet. De må være engasjerte og ha fokus på optimal service og tilgjengelighet.

Plettfri vandel

Vår virksomhet omfattes av Lov om vaktvirksomhet og krever at våre partnere har tilfredsstillende vandel. Det vil innhentes uttømmende og utvidet politiattest.

Forretningsmodell

Vi arbeider med en sterk varemerke og en godt utprøvd forretningsidé. Å samarbeide med oss krever stor arbeidsinnsats, men gir også mye tilbake. Hos oss er det mange muligheter for læring og utvikling. Vi satser på langvarige relasjoner – så vel med våre partnere som med våre felles kunder.

Rekrutteringsprosess

Vi er med hele tiden for å gi inspirasjon, opplæring og støtte. Vår trinnvise rekrutteringsprosess er en gjensidig kvalitetssikring der kandidatene får mulighet til å beskrive sine forventninger, prioriteringer og motiver.

Jeg vil bli franchisetaker!
SEND SØKNAD

Er du vår neste franchisetaker?

01.05

Video: Slik er det å jobbe hos Verisure