Informasjon fra Verisure i anledning koronaviruset i Norge

Verisure har vanlig drift og alarmtjenesten fungerer som normalt. Vår alarmstasjon er fullt bemannet med alarmoperatører som overvåker alarmen din døgnet rundt. Alle alarmer blir behandlet som normalt.

Våre tiltak

Som markedsleder innen boligalarm i Norge er vi opptatt av sikkerhet og trygghet, både for våre ansatte og våre kunder. Verisure følger utviklingen av spredningen av koronaviruset (Covid-19) tett. Vi har iverksatt en rekke tiltak for å følge Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratets retningslinjer som bidrar til å begrense spredningen av viruset.

Hjemmebesøk

Våre sikkerhetseksperter og installatører tar alle anbefalte forholdsregler fra helsemyndighetene ved et hjemmebesøk. De er opplært til og utstyrt for å håndtere situasjonen til det beste for kunder og ansatte under de gjeldende forhold. De tar kontakt på forhånd for å avtale med den enkelte hvordan oppdraget kan utføres på best mulig måte.

Om du har avtalt besøk av oss og du eller noen i din husstand er i karantene eller syk, ta kontakt med oss for å booke om avtalen til senere: E-post: [email protected] / Telefon: 21494444.

Verisure ansatt med sikkerhetsutstyr