Se TV-serien Alarmstasjonen mandag til torsdag 21:30 på MAX

I TV-serien «Alarmstasjonen» får seerne et unikt innblikk i hva som skjer på Verisures alarmstasjon når alarmen går, og hvordan alarmoperatører, vektere og nødetater sammen håndterer brann, innbrudd, akutt sykdom og andre nødsituasjoner.

Se video om hvordan Verisure alarm fungerer
Se video om hvordan Verisure alarm fungerer
ZeroVision røykkanon

Verisures alarmstasjon

Verisures alarmstasjon i Oslo er den største i Norge og blant Europas mest moderne. Den er bemannet med alarmoperatører som overvåker nærmere en kvart million bolig- og bedriftsalarmer over hele landet døgnet rundt, året rundt.

Operatørene har en travel hverdag og aksjonerer på omtrent én million hendelser årlig. Alt fra spørsmål om batteriskifte og bytte av passord til branntilløp, innbrudd, akutt sykdom og andre nødsituasjoner. I mange tilfeller kan liv og store verdier stå på spill.

ZeroVision røykkanon

Få et unikt innblikk i operatørenes hverdag

I TV-serien «Alarmstasjonen» får seerne et unikt innblikk i hva som skjer når alarmen går i en bolig eller bedrift. Med utgangspunkt i Verisures alarmstasjon i Oslo får man se hvordan både store og små oppdrag og utfordringer håndteres av alarmoperatørene; inkludert skarpe alarmer der både Securitas-vektere og nødetater rykker ut. Via vekterne får vi se hva som skjer på stedet der alarmen er utløst og hvordan kundene opplever brann, innbrudd og andre nødsituasjoner

ZeroVision røykkanon

Bli bedre kjent med menneskene

I «Alarmstasjonen» blir seerne også bedre kjent med menneskene som jobber som alarmoperatører og vektere. I serien får vi blant annet se hva som skjer på alarmstasjonen når alarmoperatør Abbas bidrar til at en innbruddstyv blir tatt på fersken, når Markus og Emil må håndtere en bombetrussel og når Roy André mottar en brannalarm og ikke får tak i kunden.

Seerne får også se hva som skjer når utrykningsvekter Jeanette finner en innbruddstyv som gjemmer seg i et bedriftslokale, samt når utrykningsvekter Lars er først på stedet når innbruddsalarmen går i en enebolig.

Få pris på alarm

Kun ett klikk igjen!

Ved å klikke på knappen aksepterer du våre retningslinjer for personvern.

Basert på denne sikkerhetstesten vil du få et estimat på en tjeneste som dekker dine behov for sikkerhet. For å gi deg et eksakt pristilbud tilpasset din bolig, vil vi kontakte deg på telefon.

Du forplikter deg ikke til å bestille et alarmsystem ved å legge inn din kontaktinformasjon.

Alarmskilt