home

Det er på tide å bytte batterier i produktene

Vi har fått melding om lavt batteri fra ditt alarmsystem. Vår tekniker kommer hjem til deg for å bytte batteriene og tar samtidig en kvalitetskontroll av alarmsystemet.

Verisure

Vår tekniker bytter batteriene for deg

 

Pris kr. 890,–

 

Prisen inkluderer service, batterier til hele alarmsystemet og en kvalitetskontroll.

Om du har noen spørsmål kan du kontakte vårt kundesenter på tlf: 21 49 44 44.

Spørsmål og svar

Verisure App

Hvorfor må jeg betale?

Batterier er forbruksvare med begrenset varighet, og faller derfor ikke under avtalen om fri service. For at Verisure skal kunne garantere for kvaliteten på tjenesten skal batteribytte utføres av en av våre godkjente installatører. Prisen dekker først og fremst kostnaden ved å sende ut en installatør. Ved utførelse av batteribytte vil også alarmen i sin helhet testes.

Verisure App

Kan jeg bytte dem selv?

Av forskriftsmessige årsaker er det dessverre ikke mulig for deg å bytte batteriene selv på den type alarmsystem dere har installert.

Vi legger inn bestilling på service for bytte av batterier når det kommer melding om lavt batteri inn til vår alarmstasjon, og vår lokale servicepartner vil ta kontakt for nærmere avtale i løpet av 1-5 virkedager

Verisure App

Når er neste batteribytte?

Alarmstasjonen overvåket ditt alarmsystem 24 timer i døgnet. Alarmoperatørene får melding ved lavt batteri, og du blir kontaktet for å avtale tid for batteribytte.

Hvor lenge batteriene varer avhenger av hvilket alarmsystem du har og hvor ofte du bruker alarmen.