Informasjon fra Verisure i anledning koronaviruset i Norge

Verisure har vanlig drift og alarmtjenesten fungerer som normalt. Vår alarmstasjon er fullt bemannet med alarmoperatører som overvåker alarmen din døgnet rundt. Alle alarmer blir behandlet som normalt.

Våre tiltak

Som Norges ledende leverandør av alarmsystemer er vi opptatt av sikkerhet og trygghet, både for våre ansatte og våre kunder. Verisure følger utviklingen av spredningen av koronaviruset (Covid-19) fra time til time. Vi har iverksatt en rekke tiltak for å følge Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratets retningslinjer som bidrar til å begrense spredningen.

Hjemmebesøk

Våre sikkerhetseksperter og installatører tar alle anbefalte forholdsregler fra helsemyndighetene ved et hjemmebesøk. De er opplært til og utstyrt for å håndtere situasjonen til det beste for kunder og ansatte under de rådende forhold. De tar kontakt på forhånd for å avtale med den enkelte hvordan oppdraget kan utføres på best mulig måte.

Om du har avtalt besøk av oss og du eller noen i din husstand er i karantene eller syk, ta kontakt med oss for å booke om avtalen til senere.

Kundeservice

I denne perioden har vi noe redusert telefonkapasitet på kundeservice. Kontakt oss gjerne på e-post kundeservice@verisure.no for henvendelser som ikke haster.

På Mine Sider og i Verisure-appen finner du nyttig informasjon om alarmsystemet ditt og endringer du selv kan gjøre som kunde.

Se også disse sidene for mer informasjon:

Teknisk support
Ofte stilte spørsmål

Generell oppfordring

Generelt oppfordrer vi alle våre kunder til å bruke alarmen daglig. Det innebærer aktivering av skallsikring når man er hjemme og helsikring når man er ute. Dette bidrar til en tryggere hverdag for alle våre kunder. Har du alarm fra Verisure, er det også trygt å vite at brannvarslingen alltid er aktiv.

Verisure følger for øvrig helsemyndighetenes råd og anbefalinger i anledning koronaviruset.

Verisure logo horisontal

Drammensveien 211, 0281 Oslo

Kundeservice: 21 49 44 44

Alarmstasjon: 06010

kundeservice@verisure.no