Nyhet!

Beskytt deg mot innbrudd

med ZeroVision

Test av ZeroVision: Ble tatovert i røykbelagt glassboks

For å teste ut vårt nyeste produkt ZeroVision, inviterte vi den anerkjente tatovøren Lauren Winzer fra Australia til Oslo for et oppdrag litt utenom det vanlige. Se filmen under for å se hvordan det gikk! Les mer om stuntet her.

Se video om hvordan Verisure alarm fungerer
Se video om hvordan Verisure alarm fungerer
ZeroVision røykkanon

ZeroVision

Nyheten ZeroVision er spesialdesignet av Verisure for å forhindre at dine verdier går tapt. Det er det aller siste innen innbruddssikring og for første gang kan en alarmleverandør aksjonere på stedet i det alarmen utløses.

  • Avbryter pågående innbrudd
  • Røyklegger et rom på 88m3 på under 60 sekunder
  • Kontrollert utløsning fra alarmstasjon
  • Røyken er dokumentert ufarlig, både for mennesker og dyr
  • Vekter sendes alltid etter utløsning
Tåkekanon skremmer tyver

Tett røyk gjør det umulig for tyven å stjele noe

ZeroVision vil på under 60 sekunder, dekke et helt rom med tykk hvit røyk. Den er derfor ekstremt effektiv til å avbryte et pågående innbrudd og tvinge tyvene til å forlate boligen eller bedriften din.

ZeroVision kan kun utløses av en alarmoperatør på Verisures alarmstasjon. Du trenger derfor ikke å engste deg for at røykkanonen skal gå av dersom du eller barna dine utløser alarmen ved et uhell. 

Alarmoperatøren vil alltid verifisere at det er et reellt innbrudd, slik at han ikke aktiverer uten grunn. Verifiseringen skjer ved hjelp av bilder, video og lyd som han mottar fra alarmsystemet ditt når alarmen går. Først når han er helt sikker på at det er en uautorisert person i boligen, trykker han på knappen som utløser ZeroVision. I løpet av få sekunder blir hele rommet fylt med ugjennomsiktig røyk, og dine verdier er sikret.

Med alarm fra Verisure er du trygg døgnet rundt!
Ring 06010 eller la oss kontakte deg for et uforpliktende tilbud

Neste generasjons boligalarm

Verisures alarmteknologi gir deg maksimal beskyttelse og kontroll over sikkerheten i boligen eller bedriften din. Du kan styre hele systemet med mobilen, når som helst og hvor som helst.

Alarmpakke Boligalarm med Brann- og Innbruddssikring