Hvilken boligalarm passer for deg?

Hvilken boligalarm passer for deg?

Ta testen og du får svar innen ett minutt!

Kontakt meg for et uforpliktende tilbud

Fyll ut skjemaet, og vi kontakter deg for et uforpliktende tilbud.
Er du eksisterende kunde, ring 21 49 44 44.

Jeg er interessert, ring meg

Vekter

Boligalarm fra Norges ledende leverandør

Vekterutrykninger er inkludert - også ved falsk alarm!

Verisure gir deg en komplett og profesjonelt overvåket alarmsystem med kameradetektor for bildeverifisering av alarmårsaken samt gratis vekterutrykninger*. I vår Boligalarm inngår avskrekkende alarmskilt som festes på dører og vinduer.


Våre alarmoperatører har hele tiden kontroll på alarmsystemet og reagerer raskt hvis noe skjer. Hvis alarmen skulle gå, tar kameradetektorene umiddelbart en rekke bilder som sendes til alarmstasjonen. Operatøren kan videre avgjøre hva som utløste alarmen og sette inn riktig tiltak.

Systemets tilkobling til alarmstasjonen er svært sikker da den kan kobles til både via bredbånd og GSM. Du kan også få delsikring med overvåkning av strategiske inntrengingspunkter ved hjelp av dør- og vindusmagneter med sjokksensor.

* Unntak er åpenbare misbruk av tjenesten.

Eller ring 21 49 44 44

Vi er her for deg, hele tiden

Alarmspesialister installerer vårt system

Installasjon og service

- Vi hjelper deg hele veien!

Våre alarmspesialister tar seg av installeringen av systemet. Det er en service vi gir til alle våre kunder. Det er også en garanti for både deg og oss at hele alarmkjeden fungerer.

Gratis service og vedlikehold av alarmsystemet inngår i alle våre boligalarmpakker.

Verisure alarmstasjon

Egen alarmstasjon

- Døgnet rundt!

Verisure/Securitas Directs alarmstasjon er bemannet av spesialopplærte alarmoperatører døgnet rundt, hele året. De er spesialister på å tolke og verifisere alarmårsaken og kan raskt finne ut hvilke tiltak som må tas.

Alarmstasjonen er kun tilgjengelig for Verisure/Securitas Direct kunder. På vår alarmstasjon arbeider operatørene kun med teknologien og tjenestene vi tilbyr.

Gratis vekterutrykning

Gratis vekterutrykning

- Også ved falsk alarm

Får vi ikke avklart situasjonen på stedet, drar en vekter hjem til deg for å utføre en inspeksjon av boligen. Det koster ingenting ekstra, uansett hva som har forårsaket alarmen (unntak er åpenbare misbruk av tjenesten).

Vekterutrykning inngår i abonnementet. I de fleste tilfeller samarbeider vi med Securitas, som har mange års erfaring når det kommer til vektertjenester.

Slik fungerer vårt alarmsystem

00.58

Velg riktig brannalarm

Økt trygghet med oppkobling til vår egen alarmstasjon

En pålitelig brannalarm er noe av det viktigste for trygghet i hjemmet. Ved en brann teller hvert sekund. Derfor anbefaler vi en røykvarsler i hvert rom, eller minst en i hver etasje.


Med Verisure får du en avansert brannalarm med seriekoblede, optiske røykvarslere som er koblet til vår alarmstasjon og som i tillegg varsler deg på mobilen hvis det skulle oppstå røykutvikling.


Røykvarslerne er også koblet til fotodetektorene i samme rom som tar bilder og sender dem til alarmstasjonen ved røykutvikling. Med bildeverifisering av alarmårsaken kan operatøren raskt ta riktig tiltak.

En brandvarnare i varje rum ger ökad trygghet
Verisure app

Styr boligalarmen med mobilen

Slå alarmen av og på. Få varsel når barna kommer hjem. Sjekk alarmens status og les av temperaturen i boligen. Med Verisure App er det enkelt å styre og ha kontroll på boligen gjennom mobilen, hvor enn du måtte befinne deg.


Med flere produkter og tjenester kan du også låse opp ytterdøren, styre belysningen i boligen eller ha kontroll på luftfuktigheten i kjelleren eller på loftet. Vi legger hele tiden til nye smarte tjenester som gjør hverdagen litt enklere og mer behaglig. Verisure App kan lastes nedtil iPhone, Android og Windows Phone.

Last ned i App Store
Last ned i Google Play
Last ned i Windows Phone Store

Smarte tjenester for hjemmet og familien

Forestill deg en boligalarm hvor du kan skru av kaffemaskinen og som forteller deg når barna kommer hjem fra skolen - selv når du ikke er hjemme. Verisure gir deg så mye mer enn en standard boligalarm. Du får et tilkoblet, smart hjem.


Skru boligalarmen på og av med smarttelefonen. Kontroller låsen, belysning og andre elektroniske apparater via fjernstyring. Få varsel på mobilen når barna kommer hjem. Les av innetemperaturen eller luftfuktigheten og bli varslet hvis brannalarmen går.


Ved å bruke moderne, trådløs teknologi kombinert med Verisure App og Mine Sider, som i tillegg gir deg et trådløst betjeningspanel, gjør Verisure at du har kontakt med huset ditt og din familie, uansett hvor du er.

Smarta tjänster för hemmet

Sikre produkter med en unik teknologi

Verisure er en leverandør av boligalarm og tjenester for et smart hjem. Med oss får du et fremtidsrettet system som er mulig å utvide med produkter som dekker mange funksjoner i hjemmet. Så fort du kobler opp et nytt produkt, laster du bare ned ny software. Med tilkobling via både bredbånd og mobilnettet, kryptert informasjon og det faktum at vi designer og utvikler våre produkter selv, gjør at systemet er ekstremt sikkert og pålitelig.

Bli kjent med noen av våre produkter!

Hovedenhet til boligalarmen

Hovedenhet

Hovedenheten er hjertet og hjernen i systemet.

Den fungerer som et senter for all kommunikasjon mellom systemet og alarmstasjonen og kobles både opp mobilt (GSM) og via bredbånd, via kabel.

 

To kommunikasjonsveier gjør at systemet er koblet til alarmstasjonen,
selv om nettilkoblingen ikke fungerer eller hvis det ikke er mobildekning.  

Tale- og lytteenhet til bedriftsalarm

Verisure Voice

Direkte kontakt mellom bolig og alarmstasjon forenkler alarmavklaring

Når alarmen går, kan alarmstasjonen lytte inn i boligen og snakke med den som er til stede. På denne måten kan alarmårsak avklares og riktige tiltak iverksettes raskere.

 

Tale- og lytteenheten gjør det også mulig å skremme uvedkommende vekk fra boligen.

 

I hverdagen kan Verisure Voice være til god hjelp dersom et familiemedlem trenger veiledning for bruk av alarmen.

Kameradetektor med Se-Hjem funksjon

Kameradetektor

Med et kamera i alarmsystemet kan operatøren raskere kontrollere hva som forårsaket alarmen og sette inn riktig tiltak.

 

Kameraet har innebygget bevegelsesdetektor som oppdager tyver, og ta bilde selv funksjon som lar deg ta bilder selv når alarmen er aktivert i helsikring.

 

Med bilde av alarmårsaken kan vi varsle politi og brannvesen ved innbrudd eller brann. Eller vi kan avverge innsats ved falsk alarm.

 

Du kan stille inn følsomheten på detektoren slik at den blir tilpasset husdyr opp til 30-35 kg. På denne måten kan husdyrene bevege seg fritt i boligen, også når alarmen er aktivert.

Sirene til bedriftsalarm

Sirene

Sirenen er en frittstående enhet som varsler med 105 decibel.

Med et innebygd termometer fungerer sirenen i prinsippet som en ekstra brannvarsler da den utløses når temperaturen overstiger 65°C eller hvis temperaturen stiger med mer enn 18°C på mindre enn 170 sekunder.

 

Du kan også lese av innetemperaturen med Verisure App.

Seriekoblede optiske røykvarslere tilleggsprodukt til Bedriftsalarm Pro

Røykvarsler

Verisure røykvarslere snakker med deg og med hverandre.

De optiske røykvarslerne er seriekoblet og varsler samtidig med både talemelding og signal slik at alle i boligen raskt blir oppmerksom på røykutvikling.

 

Når alarmen går varsles alarmstasjonen, og du får en melding på mobilen.

 

Røykvarsleren måler også romtemperatur og relativ fuktighet. 

  Magnetkontakter for dører og vinduer til boligalarm

Magnetkontakt

Dør- og vindusmagneter med sjokksensor varsler allerede før innbruddet har skjedd.

Magnetkontaktene beskytter dører, vinduer og andre utsatte inngangspartier, og varsler ved vibrasjon fra f.eks. hammer, brekkjern eller borring.

 

Alle eller deler av magnetkontaktene kan inngå i skallsikringen, slik at du er godt sikret også når du sover.

 

Med smarte innstillinger, kan du stille inn lyset til å slås på når vibrasjon registreres, og skremme vekk tyven.

Betjeningspanel med kontaktalarm til bedriftsalarm

Betjeningspanel

På betjeningspanelet slår du alarmen av og på med en personlig kode eller med kodebrikke.

Panelet fungerer også som en kontaktalarm. Trykk inn de to SOS-knappene, så går alarmen direkte til en operatør på alarmstasjonen.

 

Betjeningspanelet kan i tillegg stilles inn slik at den gir et signal og varsler deg hvis noen går inn gjennom inngangsdøren.

Kodebrikke tilleggsprodukt til Bedriftsalarm Pro

Kodebrikke

Med StarKey kodebrikker er det lett for hele familien å slå alarmen av og på.

Klikk på huset og hold brikken mot stjernen på betjeningspanelet for å slå på.

Slå av ved å holde kodebrikken mot stjernen på betjeningspanelet- ferdig!

 

Hver kodebrikke har en unik identitet. På denne måten holder du oversikt over hvem som kommer og går i boligen. Du kan enkelt sperre en mistet brikke eller registrere en ny.

 

Kodebrikkene finnes i 6 ulike farger; hvit, svart, rød, blå, rosa og turkis. 

Alarmskilt for bedriftsalarm

Alarmskilt

Antall innbrudd forebygges med 99,9% med alarmskilt på boligen.


Alarmskilt virker avskrekkende, hvilket er primærhensikten med alarm.