Retningslinjer for vårt nettsted

Velkommen til www.verisure.no ("nettstedet"). Innholdet på dette nettstedet er eid av Verisure AS eller andre selskap i Verisure-konsernet, med mindre annet er oppgitt.

Nedenfor finner du våre retningslinjer som vil gi deg informasjon om nettstedet. Ved å besøke dette nettstedet aksepterer du våre retningslinjer.

 

 

Bruk av informasjon fra nettstedet

Verisure arbeider kontinuerlig for at nettstedet til enhver tid skal inneholde riktig og oppdatert informasjon. Innimellom kan imidlertid skrivefeil, eksterne faktorer og/eller tekniske feil resultere i misvisende informasjon. Det betyr at Verisure ikke kan garantere eller ta ansvar for at informasjonen på denne nettsiden er korrekt og oppdatert. Bruk av dette nettstedet, eller annet nettsted som du besøker via linker fra eller til dette nettstedet, skjer derfor på egen risiko. Verisure er ikke ansvarlig for eventuell skade på din datamaskin/datasystem eller tap av data som følger av bruken av dette nettstedet.

 

 

Immaterielle rettigheter

Verisure AS eller andre selskap i Verisure-konsernet har opphavsrett til innholdet på denne nettsiden. Alle selskapets firmanavn, logoer og varemerker er beskyttet og kan kun benyttes etter skriftlig tillatelse fra Verisure AS. Uautorisert bruk eller distribusjon av innholdet på dette nettstedet er ulovlig, og kan bli gjenstand for søksmål.

Du har rett til å lese, kopiere og skrive ut innholdet på dette nettstedet for privat bruk, forutsatt at merking av opphavsrett eller lignende ikke blir fjernet. All kommersiell bruk av innhold fra nettstedet er forbudt. Nettstedets innhold må ikke endres, videresendes, reproduseres eller publiseres uten skriftlig samtykke fra Verisure AS.

Pressemeldinger, materiale fra eventuelle bildearkiv og andre dokumenter som uttrykkelig er klassifisert som offentlige, kan imidlertid brukes gratis for redaksjonelle formål uten ytterligere samtykke, så fremt kilden er oppgitt.

 

 

Linker

Det er tillatt å linke til dette nettstedet. Alle linker skal være til forsiden hvis ikke noe annet er avtalt med Verisure. Når linker skjer skal alt materiale fra nettstedet åpnes i eget vindu og ikke vises sammen med med varemerker eller logoer fra andre selskap eller annet nettsted.

Nettstedet kan inneholde linker til andre nettsteder. Verisure er ikke ansvarlig for innholdet på disse nettstedene. Verisure benytter kun linker for å tilby våre besøkende mer informasjon innen enkelte områder.

 

Personopplysninger

Vi respekterer ditt personvern og ønsker derfor å informere deg om hvordan vi bruker dine personopplysninger.

Når du sender oss dine personopplysninger samtykker du i at vi bruker den informasjonen til å oppfylle våre forpliktelser overfor deg, og gi den servicen du forventer. Formålet med vår bruk av dine opplysninger kan for eksempel være å besvare dine spørsmål, håndtere bestillinger eller søknader og å utføre våre forpliktelser overfor deg. For å nå disse formålene, kan vi overføre din personlige informasjon til andre enheter innad i Verisure-konsernet. Verisure behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Det er Verisure AS som er ansvarlig for den personlige informasjon som er innhentet på dette nettstedet. Vi tar din sikkerhet alvorlig, og sørger derfor for et riktig beskyttelsesnivå av dine personopplysninger.

Du kan til en hver tid be om at opplysningene rettes eller slettes ved å kontakte Verisure på adressen nedenfor. Du kan også få tilsendt informasjon om de personopplysningene Verisure har registrert om deg en gang per år.

I tillegg til personopplysninger mottar og lagrer Verisure automatisk annen informasjon fra din nettleser, som for eksempel IP-adresse, cookie-informasjon og hvilke sider du besøker, til våre loggfiler på vår server. Verisure benytter informasjonen til følgende formål: forbedre nettstedets innhold, brukerstatistikk, for å oppfylle dine forespørsler om produkter og tjenester, samt for å forbedre våre tjenester.

 

 

Informasjon om cookies

Dette nettstedet bruker cookies.

En cookie er en tekstfil som nettstedet lagrer på brukerens maskin. Cookies brukes for å forbedre nettstedet for brukeren. Det finnes to typer av cookies. Den ene typen lagrer en fil under en lengre periode på besøkerens datamaskin og er der for å lette enkelte brukeres aktiviteter. Denne typen cookies brukes til å måle antall sidevisninger og besøkende for interne statistikksystemer og til vår leverandør av et eksternt statistikksystem. Informasjonen som samles inn vedrørende statistikk er anonym og inneholder ikke navn, e-post eller noen andre opplysninger som kan kobles til en spesifikk person.

Den andre typen av cookies er såkalte sessions cookies. Når besøkeren er inne og besøker en side lagres denne cookien midlertidig i besøkerens dataminne, for eksempel for å huske hvilket språk som er blitt valgt. Session cookies lagres ikke over lengre tid i brukerens datamaskin,

På dette nettstedet benyttes begge typene av cookies, for å gjøre det enklere for deg å bruke sidene våre.

Hvis du ikke aksepterer bruk av cookies ifølge beskrivelsen over kan du stille inn din nettleser slik at cookies ikke tillates. Hvordan du gjør dette er avhengig av hvilken nettleser du bruker.

Vær klar over at dette kan redusere funksjonaliteten på nettstedet.

 

 

Annet

Verisure forbeholder seg retten til når som helst å revidere nettstedets policy eller innhold på nettstedet.

Hvis du har noen spørsmål om innholdet i dette nettstedet, personvern eller vår bruk av dine opplysninger, kan du kontakte oss på:

Verisure AS
Postboks 24, Skøyen, 0212 Oslo
Besøksadresse: Drammensveien 175-177, Skøyen
kundeservice@verisure.no

 

Verisure FAQ

Verisure er det nye navnet på Securitas Directs boligalarm. Med vår fremtidssikre plattform og spennende, profesjonelle servicesamarbeid kan vi tilby et unikt utvalg produkter og tjenester innen boligalarm og det smarte hjemmet. Oppkobling til vår egen alarmstasjon med overvåkning døgnet rundt, gratis vekterutrykninger og profesjonell installasjon er faste elementer i vårt tilbud.

Stadig flere produkter og tjenester for hjemmet blir utformet slik at du kan styre og ha kontroll på dem på avstand, for eksempel via mobilen. Med vår fremtidssikre plattform og spennende, profesjonelle servicesamarbeid kan vi tilby et unikt utvalg produkter og tjenester innen boligalarm og det smarte hjemmet. Vi tilbyr tjenester innen innbrudd, brannalarm, energi, lås, klima og SOS. Vi legger hele tiden til nye smarte tjenester som gjør hverdagen litt enklere og mer behagelig.

Følg oss i sosiale medier

Følg Verisure Norge på Facebook
Følg @VerisureOps på Twitter
Følg @verisurenorge på Instagram
Følg Verisure Norge på LinkedIn
Følg Verisure Norge på Google+
Følg Verisure på YouTube


Last ned Verisure App

Last ned Verisure App fra App Store
Last ned Verisure App fra Google Play
Last ned Verisure App fra Windows Store


Best i test

Mest fornøyde og lojale kunder 2014, 2015 og 2016 - Norsk Kundebarometer
Best i bransjen for 4. år på rad

Norsk Kundebarometer har kåret Verisure til bolig-alarmselskapet med de mest fornøyde kundene.

Best i Test 2014 - TV2 Hjelper Deg
Best i Test 2014

TV2 Hjelper Deg har kåret Verisure til Best i Test på utrykningstid ved utløst innbruddsalarm.

Best i test - TV2 Hjelper deg

Mobile Institute har kåret Verisure til vinner av Internet of Things (IoT) Enterprise of the Year.