smart hjem - få tilbud
verisure logo
Boligalarmen sikrer både barn og kjæledyr

Av: Glenn Støldal | 25.11.2017

Brukte nøkkelsafe i rebusløype

Verisures Nøkkelsafe brukt på en litt uvanlig måte

Da Odd-Bjørn Hjelmesets sommerskiskole fant sted på Beitostølen i sommer, ble Verisures nøkkelsafe brukt på en litt uvanlig måte.

Ta testen: Hvor mye koster alarmen for din bolig? 

I august ble Odd-Bjørn Hjelmesets sommerskiskole arrangert på Beitostølen. Sommerskiskolen er for barn og ungdom mellom 11 og 20 år, der trening og sosialt samvær er på programmet over to uker.

Verisure er stolt samarbeidspartner av Odd-Bjørns sommerskiskole, og i år ble til og med alarmselskapets nøkkelsafe integrert i selve arrangementet – på en litt uvanlig måte.

 

Både kondis og hode

På sommerskiskolen ble deltakerne delt inn i grupper, og i en av postene i et rebusløp måtte de løse et regnestykke som skulle bli et svar bestående av fire tall. Om svaret var korrekt, gikk nøkkelsafen opp. Men om svaret var feil, forble den låst og man måtte prøve igjen.

- De som greide regnestykket og fikk åpnet safen, fant der en beskrivelse av hvor man skulle løpe videre for å finne neste oppgave. I tillegg hadde vi noen hint som var skjult i terrenget, forteller Odd-Bjørn Hjelmeset.

Han fortsetter:

- Øvelser som krever at man bruker både fysikken og hodet, slår alltid an hos barn og ungdom. Dette synes de var gøy.

I denne videoen kan du se Odd-Bjørn lære deltakerne på sommerskiskolen at det ikke er lurt å bruke fødselsdatoen sin som kode.

Enklere tilgang til boligen

Lurer du på hva Verisures nøkkelsafe egentlig benyttes til?

Den er laget for å gjøre nøklene til boligen tilgjengelig 24 timer i døgnet. Det kan være boligeieren selv som har behov for nøkkelen, eller det kan være vekter, brannvesen eller politi som trenger rask tilgang til boligen som følge av for eksempel brann eller innbrudd.

Nøkkelsafen har plass til to inntil syv cm lange nøkler, og du kan montere safen enkelt på utsiden av boligen på egenhånd. I tillegg kan du selv velge en firesifret kode til nøkkelsafen.


 

Vil du vite hvilken alarm som passer best for ditt hjem? Klikk her for å lese mer.  

Brukte nøkkelsafe i rebusløype