Verisure logo
 
boligalarm

Snekker-Otto anbefaler alarm fra Verisure

Av
Verisure Norge
Snekker Otto anbefaler Verisure boligalarm

Som håndverker er Otto Robsahm opptatt av både kvalitet og sikkerhet, og han gambler ikke med sikkerheten på hjemmebane. – Med døgnovervåket boligalarm fra Verisure føler jeg meg trygg – både når jeg er hjemme og ute på oppdrag, sier snekker-Otto.

Otto Robsham i Team Otto

Gjennom ni sesonger som frontfigur for tv-serien Sinnasnekker’n på TVNorge, er Otto Robsahm (51) Norges mest kjente håndverker. Nå er tv-karrerien midlertidig lagt på is, og Otto er aktuell med sitt eget oppussingsprosjekt: Team Otto On Tour.

Sammen med en håndplukket gjeng med dyktige håndverkere kjører han Norge rundt på 14 dager i mai/juni. Målet er å hjelpe intetanende boligeiere med små og store oppussingsprosjekter.

Følg med på Team Otto og deres prosjekter. De vil legge ut én episode hver dag fra 20. mai til 2. juni. Kanskje noen heldige blir overrasket med nytt alarmsystem fra Verisure underveis?

– Når jeg får holde på med ting jeg kan og samtidig hjelper folk, trives jeg aller best, sier Otto Robsahm, som allerede har planer om å gjenta Team Otto On Tour flere ganger.

Otto viser frem Verisure Voice

Føler seg trygg med Verisure

Når Otto ikke er ute på boligmesser, promoterer sitt eget handlesenter på nett eller reiser landet rundt for å hjelpe folk med oppussing, nyter han hverdagen på et tidligere gårdsbruk i Lier utenfor Drammen. Der bor han sammen med kona Marion og døtrene Dina Isabel og Lindsey Natalie. Med så mange jern i ilden, er Otto på farten hele tiden. Da er det spesielt viktig for han at familien kan føle seg trygge hjemme. Derfor har han boligalarm fra Verisure.

– Jeg har hatt boligalarm fra Verisure så lenge jeg kan huske. Det har alltid vært viktig for meg å sikre meg selv, familien min og eiendelene våre. Det å ha boligalarm har alltid vært en selvfølge for meg, sier Otto entusiastisk.

Otto har røykvarslere i alle rom i boligen sin i Lier

Har røykvarslere i alle rom

Hjemme i Lier har Otto det mest moderne alarmsystemet fra Verisure, med sjokksensorer, kameradetektorer, tale- og lytteenheten Verisure Voice og mange røykvarslere. Otto er opptatt av innbruddssikring og aktiverer skallsikringen hver eneste natt, men han forteller at brannsikkerhet er den viktigste årsaken til at han har boligalarm.

– Røykvarslere redder liv, og her hos oss har vi røykvarslere i alle rom. Det gir meg en god trygghetsfølelse at de er seriekoblet, at de varsler med både sirene og stemme og at de er koblet opp mot en døgnovervåket alarmstasjon. Da får vi raskt hjelp dersom det skulle brenne hos oss, sier han. Otto er også full av lovord om tale- og lytteenheten Verisure Voice, som gjør at alarmoperatøren kan kommunisere direkte med de som er inne i boligen.

– Det gir meg ekstra trygghet når jeg vet at familien kan få hjelp raskt. Når jeg er på oppdrag og familien er hjemme alene, er det veldig nyttig at Verisure umiddelbart får snakket med Marion eller barna gjennom voiceboksen, sier Otto.

Otto ved sikret bolig med Verisure alarm

Får bekreftet at alarmen fungerer

Otto har et stort alarmsystem hjemme, og både han og resten av familien benytter alarmen flittig. Da er det ikke fritt for at det blir noen falske alarmer i ny og ne, spesielt når noen glemmer at skallsikringen er aktivert mens de er hjemme.

– Ja, jeg må nok innrømme at vi stadig vekk er i dialog med Verisures alarmstasjon som følge av falsk alarm. Det gir meg likevel en kontinuerlig bekreftelse på at alarmen fungerer som den skal, og vi blir alltid møtt av profesjonelle og hyggelige alarmoperatører, forteller han.

Som håndverker er ikke Otto bare opptatt av hvordan ting fungerer, men også hvordan det ser ut.

– Etter min mening har Verisure det lekreste designet på alarmprodukter. Dessuten er det noe med at man stoler enda mer på et alarmsystem som ser lekkert ut, sier Otto.

 

Anbefaler Verisure

Heldigvis har snekker-Otto aldri opplevd brann eller branntilløp hjemme, men han husker å ha hatt uvedkommende på utsiden av huset.

– For mange år siden hadde vi en innbruddstyv som prøvde seg på et vindu, men han så nok fort at hele huset var godt sikret med alarm. Derfor ga han opp før han hadde begynt. Det er ingen tvil om at en alarm med tilhørende skilt og klistremerker forebygger innbrudd, sier Otto.

Han nøler ikke med å anbefale døgnovervåket boligalarm fra Verisure.

– Jeg forteller ofte folk jeg kjenner og møter hvor fornøyd jeg er med Verisure. Det er rett og slett det beste alarmsystemet på markedet. Jeg kommer alltid til å ha alarm der jeg bor, og det anbefaler jeg alle andre å skaffe seg også, avslutter Otto.

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER