home

Bestill batterier eller servicetekniker

Batteriservice

Nye batterier til din Verisure alarm

Her bestiller du nye batterier til din Verisure alarm. Du kan bestille batterier i nettbutikken og bytte selv - enkelt og greit. Du kan også velge å bestille en servicetekniker som kommer hjem til deg, bytter batterier og tar en kvalitetskontroll av alarmen, mot en ekstra kostnad. Batteriene er da inkludert i servicekostnaden. Bestill batterier eller tekniker i dag. Legg merke til at du må gjøre et valg, service blir ikke bestilt automatisk.

 

Bestill batterier i nettbutikken

Logg inn på Mine Sider for å komme til nettbutikken for bestilling av nye batterier. Ved bestilling vil du få instruksjoner for hvordan du enkelt kan bytte batteriene selv. Du kan også sjekke batteristatus på Mine Sider.

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL NETTBUTIKKEN!

 

Bestill batteriservice

Fyll ut skjemaet under for å bestille en av våre serviceteknikere for bytte av alle komponentbatterier og kvalitetskontroll av anlegget. Service koster kr. 890,- inkludert batterier og kvalitetskontroll.

Når bestillingsskjemaet er utfylt og sendt, vil vi kontakte ditt lokale partnerkontor. Du vil bli kontaktet av en bookingansvarlig i løpet av noen virkedager, og dere skal sammen avtale en tid det passer at serviceteknikeren kommer og bytter batterier.

Bookingansvarlig vil kontakte deg innen 5 virkedager for å avtale et tidspunkt. I hovedsak tilbyr vi servicebesøk mellom 08:00 og 16:00. Batteriet i detektoren din vil vare i inntil 20 dager til, bruk derfor alarmen som normalt. Vær oppmerksom på at ved å bestille tekniker så vil du i etterkant motta en faktura på kr. 890,-.