Norges ledende leverandør av boligalarm

Verisure er Norges ledende alarm­selskap med over 30 års erfaring og 240 000 norske kunder. Vi tilbyr alarm­systemer med det siste innen sikkerhetsteknologi til bolig og bedrift, og sikrer deg og dine både i og utenfor hjemmet.

Verisure selger med alarmskilt

Verisure har over 30 års erfaring og er Norges mest monterte boligalarm.

TA TESTEN - FÅ TILBUD

Alarmsystemer og smarte, innovative løsninger

Verisure, tidligere Securitas Direct, har 30 års erfaring som alarm­leverandør i Norge og er Norges ledende bolig­alarm­leverandør.

Vi har over 240 000 kunder bare i Norge, og 4 millioner kunder verden over.

Securitas Direct ble grunnlagt i 1988 som en del av selskapet Securitas i Norge, og i 2006 ble Securitas Direct etablert som eget selskap. I 2014 skiftet Securitas Direct navn til Verisure AS.

Tilkobling til vår egen alarm­stasjon med overvåkning døgnet rundt, gratis vekter­utrykninger og profesjonell installasjon er faste elementer i vårt alarm­system.

Alle Verisures produkter, tjenester og støtte­systemer utvikles i vårt eget innovasjons­senter. Vårt forsknings- og utviklingsteam har omfattende kunnskaper om web, databaser og system­utvikling.

Vårt innovasjons­senter ligger i Malmö og Linköping, men består av et internasjonalt team med ansatte ved våre kontorer rundt omkring i Europa. 

Verisure Group har hovedkontor i Geneve i Sveits.

 

Les mer om Verisure Group her

Verisures innovasjonssenter planlegger nye alarmprodukter

Utmerkelser

Innovativ sikkerhets­teknologi og høyt fokus på kvalitet og service.

Vinner av Norsk kundebarometer

Bransjevinner hos Norsk kunde­barometer 7 år på rad

Verisure har som mål å ha de mest fornøyde og lojale kundene i alarm­bransjen. Vi er derfor svært fornøyd med å ha vært bransje­vinner i Norsk kunde­barometers måling hele 7 år på rad fra 2014-2020.

Norsk Kunde­barometer er et forsknings­prosjekt ved Handels­høyskolen BI som hvert år måler tilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere.

I 2021 havnet vi på andreplass i bolig­alarm­bransjen, noe som har gitt oss skjerpet fokus på kunde­tilfredshet i årene fremover.

Les mer på Norsk Kundebarometer »

vinner av Red Dot Awards

Vinner av seks priser i Red Dot Design Award 2021

Verisure og Arlo har vunnet hele seks ettertraktede design- og produkt­priser i en av verdens største design­konkurranser, Red Dot Design Award 2021. Flere av Verisures nye og innovative alarm­produker, samt Arlo overvåknings­kameraer har høstet ettertraktede kvalitets­stempler i konkurransen.

Red Dot Design Award har røtter helt tilbake til 1955, og er anerkjent som en av de viktigste og prestisje­tunge internasjonale design­konkurransene innen produkt­design og kvalitet.

Les mer på Red Dot Award »

Erfaring med Verisure boligalarm

Våre kunder synes Verisure alarm er enestående

Over 1000 av våre kunder har lagt igjen omtale av verisure på Trustpilot, og konklusjonen er at våre kunder synes våre produkter og tjenester er enestående.

På Trustpilot kan du lese våre kunders erfaringer og omtaler av våre produkter og tjenester før du bestemmer deg.

Les kundeerfaringer her »

Kundenes egne erfaringer med Verisure alarm

 

For å sikre at en kundeanmeldelse kommer fra en reell kunde, ber Trustpilot, der det er mulig, om at kunden bekrefter at deres anmeldelse er relatert til en reell kundeopplevelse.

Play button

Slik utvikles Verisures alarmsystem

Se video (04:33)

Verisure i tall

4,5 millioner kunder

KUNDER

17 land

LAND

34 år i bransjen

ÅR I BRANSJEN

22000 ansatte

ANSATTE

1 ny kunde hvert 30. sekund

NY KUNDE HVERT 30. SEKUND

Bærekraft og samfunnsansvar

Verisure er med i FNs Global Compact – et globalt nettverk for bedrifter som jobber med samfunnsansvar og bidrar til forsvarlig og bærekraftig bedriftspraksis. 

Dette innebærer at Verisure skal gjøre sitt beste for å drive virksomheten i tråd med Global Compacts ti prinsipper. Disse prinsippene handler om menneskerettigheter, miljø og anti-korrupsjon.

Les mer om FNs Global Compact og de ti prinsippene her

Verisures innovasjonssenter planlegger nye alarmprodukter
familie sikret med boligalarm

Samsvarsprogrammet

Vi er stolte av å beskytte. Ved å beskytte det som betyr mest hver dag, endrer vi liv til det bedre. 
Vi har allerede tillit fra over 4 millioner kunder i 16 land over hele verden, noe som gjenspeiler verdien for tillit og ansvar som er fastsatt i vårt DNA. Samsvarsprogrammet vårt beskriver standardene vi følger og ønsker å overgå, for å oppfylle de stadig økende forventningene til oss. Det gir veiledning om våre samhandlinger med våre kolleger, våre kunder, våre leverandører, våre konkurrenter og alle våre andre interessenter.
Våre retningslinjer for varsling gjør det mulig for alle våre interessenter, inkludert våre ansatte, å bidra til vår misjon om å beskytte det som betyr mest, ved å fremme eventuelle mistanker om alvorlige brudd på gruppens etiske retningslinjer, retningslinjer, standarder eller gjeldende lover. 
Les konsernets retningslinjer for varsling her.

Gå til verisurespeakup.com 

For henvendelser om åpenhetsloven og bærekraft, ta kontakt med [email protected]

Mer om Verisure

Verisure ansatte

Ledige stillinger

Vi søker hele tiden etter nye talenter. Ta en titt på våre stillingsannonser.

SE LEDIGE STILLINGER

Pressekontakt Verisure

Verisure i media

Se pressemeldinger og ta kontakt med våre pressekontakter.

PRESSE OG MEDIA

Sikkerhetsekspert

Verisure Blogg

Les kundehistorier og få sikkerhetstips i Verisure Blogg.

LES BLOGGEN HER