Hva koster en boligalarm?

Prisen på en Verisure alarm vil variere fra bolig til bolig

FÅ PRIS PÅ BOLIGALARM

Hus sikret med boligalarm

Pris på Verisure alarm

Prisen er en vesentlig faktor når man skal velge en god alarm

De beste alarmselskapene kjennetegnes ved at de kan sette sammen, og tilpasse et alarmsystem til den konkrete boligens unike sikringsbehov og kundens egne ønsker.

Priser varierer ut fra:

  • Boligens størrelse
  • Boligens utforming
  • Utendørsarealet (er boligen lett tilgjengelig, ligger den avskjermet osv.)
  • Innbruddsrisikoen i ditt område
  • Dine verdisaker
  • Ønsket sikringsnivå

Verisure tilpasser alarmsystemet til din unike bolig og dine ønsker, for å gi deg akkurat den sikkerhet og trygghet du trenger. Derfor finner du ikke priser på alarmer direkte på hjemmesiden. I vår online test vil du kunne se priseksempler på ulike alarmløsninger, men også disse prisene kan bli høyere og lavere ut fra den enkelte families unike sikringsbehov.

For å kunne gi deg en konkret pris, trenger vi mer informasjon om ditt hjem og dine behov.

Prøv alarmtesten under, eller ring oss på telefon 21 49 44 44.

Vi hjelper deg gjerne med å finne den beste mulige innbrudds- og brannsikringen til ditt hjem. Rådgivning er gratis og tilbudet er uforpliktende.

Jente sjekker alarm pris

Månedspris alarm

Månedsprisen man betaler for et Verisure alarmsystem inkluderer leie av alarmprodukter, 24/7 profesjonell overvåkning, Verisure app og vekterutrykning.

Prisen du betaler per måned har sammenheng med antall alarmprodukter, og tjenester du har tilknyttet ditt alarmsystem, så et system med noen få sensorer vil følgelig koste mindre per måned enn et system med flere sensorer, video-overvåkning, smarthjemsprodukter og annet inkludert. 

Verisures alarmstasjon er på vakt døgnet rundt, året rundt, og kan handle raskt dersom noe skulle skje, som et innbrudd eller et branntilløp. Når noe skjer, trigges en sensor, kameraer og Verisure Voice aktiveres, og alarmen utløses. Er du hjemme vil du oppleve at sirenen hyler og vi snakker inn i boligen for å avklare hvordan vi kan hjelpe deg direkte. Er du ikke hjemme, vil våre alarmoperatører raskt avklare hva som har utløst alarmen via video eller bilder og kontakte deg, kontaktpersoner og eventuelt nødetater så raskt som mulig for å spare verdifulle sekunder.

I alarmtjenesten inngår også Verisure app, som kan varsle deg med pushmeldinger når f.eks. døren blir låst opp og igjen, alarmen aktiveres eller deaktiveres, du har glemt å lukke et vindu, et produkt har lavt batteri o.l.

Ved reelle alarmer eller i tilfeller der du eller våre operatører er usikre på hva som kan ha utløst alarmen, sender vi en vekter. Vekterens oppgave er å gjøre en utvendig og innvendig sjekk av boligen (dersom nøkler eller dørkode er tilgjengelig). Har noe skjedd, er det også vekterens oppgave å sikre boligen før han forlater stedet.

Verisure priser 2022

Lurer du på hva månedsprisen på et alarmsystem skreddersydd til din bolig og dine behov vil koste i 2022, anbefaler vi deg å prøve Verisures alarmtest.

Verisure prisliste

Er du på jakt etter produktpriser for å utvide ditt alarmsystem? Logg deg inn på Mine sider og ta en titt i vår nettbutikk.