Pris på Verisure alarm

Vi skreddersyr din alarm til å passe din bolig eller bedrift og det nivået av trygghet du og din familie ønsker.

Pris på alarm skreddersys ut fra behov

Verisure tilpasser alarm­systemet til din unike bolig og dine ønsker, for å gi deg akkurat den sikkerhet og trygghet du trenger. Derfor finner du ikke priser på alarmpakker direkte på hjemme­siden. I vår online test vil du kunne se priseksempler på ulike alarmløsninger, men også disse prisene kan bli høyere og lavere ut fra den enkelte families unike sikringsbehov. 

For å kunne gi deg en konkret pris, trenger vi mer informasjon om ditt hjem og dine behov.

Prøv alarm­testen under, eller ring oss på telefon 21 49 44 44.

Vi hjelper deg gjerne med å finne den beste mulige innbrudds- og branns­sikringen til ditt hjem. Rådgivning er gratis og tilbudet er uforpliktende.

TA TESTEN - FÅ TILBUD

Boligalarm grunnpakke

Installasjon av boligalarm grunnpakke NÅ KUN 990,-

Du får alarm grunnpakke med 24/7 alarmo­vervåkning, vekter­utrykning og PreSense™-teknologi. Pris: 990,-/installasjon + mnd.abo.

brann ikon

2 røyk­varslere

skjold ikon

3 sjokk­sensorer

kamera ikon

Bevegelses­sensor med kamera

wifi ikon

Panel med 4 kode­brikker

Hus ikon

Alarm­skilt, app og hoved­enhet

Hva koster Verisures boligalarm?

Pris er en vesentlig faktor når man skal velge en god alarm. De beste alarm­selskapene kjennetegnes ved at de kan tilby alarm­systemer tilpasset kundens behov for trygghet, boligens utforming og kundens budsjett.

Priser vil variere ut fra:

  • - Boligens størrelse og utforming
  • - Utendørs­arealet (er boligen lett tilgjengelig, ligger den avskjermet osv.)
  • - Innbrudds­risikoen i ditt område
  • - Dine verdi­saker
  • - Ønsket sikrings­nivå
Par sjekker alarm pris

Månedspris alarm

Måneds­prisen man betaler for et Verisure alarm­system inkluderer leie av alarm­produkter, 24/7 profesjonell over­våkning, Verisure app og vekter­utrykning.

Prisen du betaler per måned har sammen­heng med antall alarm­produkter, og tjenester du har tilknyttet ditt alarm­system, så et system med noen få sensorer vil følgelig koste mindre per måned enn et system med flere sensorer, video­overvåkning, smarthjems­produkter og annet inkludert.

Verisure priser 2022

Lurer du på hva måneds­prisen på et alarm­system skredder­sydd til din bolig og dine behov vil koste i 2022, anbefaler vi deg å prøve Verisures alarmtest.

Verisure pris­liste

Er du på jakt etter produkt­priser for å utvide ditt alarm­system? Se full­stendig prisliste her, eller ogg deg inn på Mine sider og ta en titt i vår nettbutikk.

Dette er inkludert i alarm­tjenesten

Verisures alarm­stasjon er på vakt døgnet rundt, året rundt, og kan handle raskt dersom noe skulle skje, som et innbrudd eller et brann­tilløp. Når noe skjer, trigges en sensor, kameraer og Verisure Voice aktiveres, og alarmen utløses. Er du hjemme vil du oppleve at sirenen hyler og vi snakker inn i boligen for å avklare hvordan vi kan hjelpe deg direkte. Er du ikke hjemme, vil våre alarmo­peratører raskt avklare hva som har utløst alarmen via video eller bilder, samt kontakte deg, kontakt­personer og eventuelt nødetater så raskt som mulig.

I alarm­tjenesten inngår også Verisure app, som kan varsle deg med push­meldinger når f.eks. døren blir låst opp og igjen, alarmen aktiveres eller de­aktiveres, du har glemt å lukke et vindu, et produkt har lavt batteri o.l.

Ved reelle alarmer eller i tilfeller der du eller våre operatører er usikre på hva som kan ha utløst alarmen, sender vi en vekter. Vekterens oppgave er å gjøre en utvendig og innvendig sjekk av boligen (dersom nøkler eller dørkode er tilgjengelig). Har noe skjedd, er det også vekterens oppgave å sikre boligen før han forlater stedet.

 

Innbrudds­alarm pris

Prisen på en innbrudds­alarm fra Verisure er fra 990,-* i installasjon + måneds­abonnement. Grunn­pakken inkluderer tre sjokk­sensorer og ett kamera med bevegelses­sensor. Dette dekker to vinduer og en dør. Har du en større bolig med flere vinduer og dører, kan det være behov for flere sensorer for å sikre boligen din best mulig mot innbrudd. Verisures digitale alarmtest gir en indikasjon på hvor mange produkter du trenger. Det kan også være nødvendig med en befaring av boligen for å se om alle adkomst­muligheter har like stort behov for sikring eller det er vinkler i eller utenfor boligen som trenger ekstra kameraer. Endelig pris på innbruddsalarmen som passer til din bolig kan du enten få per telefon eller etter en gratis befaring.

Brann­alarm pris

Prisen for en Verisure brann­alarm er fra 990,-* i installasjon + måneds­abonnement. Grunn­pakken inkluderer 2 røyk­varslere, samt èn kamera­detektor som kan se røyk i bevegelse. Grunn­pakken dekker to rom og plasseres normalt i nærheten av kjøkken og utenfor soverom. Har du en større bolig med flere etasjer eller soverom kan det være behov for flere varslere. Verisure anbefaler minst en røyk­varsler i hver etasje, og en i hvert sove­rom. Alarmtesten gir en indikasjon på hvor mange produkter du trenger. Det kan også være nødvendig med en befaring av boligen for å se om det kanskje er et separat vaskerom eller en gang som har behov for ekstra brannsikring. Endelig pris på brann­alarmen som passer til din bolig kan du enten få per telefon eller etter en gratis befaring.

 

(*) Boligalarm grunnpakke nå kun 990,-

Nå får du installasjon av boligalarm grunnpakke til kun 990,-. Før 4990,-. Pris for månedsabonnement kommer i tillegg. Endelig pris for installasjon og månedsabonnement avhenger av totalt antall komponenter du velger. Grunnpakken inkluderer: 2 røykvarslere, 3 sjokksensor, 1 kameradetektor, 1 betjeningspanel, 4 kodebrikker, 1 hovedenhet, alarmskilt og Verisure app med Guardian SOS.