Pris på Verisure alarm

Vi skreddersyr din alarm til å passe din bolig eller bedrift og det nivået av trygghet du og din familie ønsker.

Pris på alarm skreddersys ut fra behov

Verisure tilpasser alarm­systemet til din unike bolig og dine ønsker, for å gi deg akkurat den sikkerhet og trygghet du trenger. Derfor finner du ikke priser på alarmer direkte på hjemme­siden. I vår online test vil du kunne se priseksempler på ulike alarmløsninger, men også disse prisene kan bli høyere og lavere ut fra den enkelte families unike sikringsbehov.

For å kunne gi deg en konkret pris, trenger vi mer informasjon om ditt hjem og dine behov.

Prøv alarm­testen under, eller ring oss på telefon 21 49 44 44.

Vi hjelper deg gjerne med å finne den beste mulige innbrudds- og branns­sikringen til ditt hjem. Rådgivning er gratis og tilbudet er uforpliktende.

BE OM TILBUD PÅ ALARM

Hva koster Verisures boligalarm?

Pris er en vesentlig faktor når man skal velge en god alarm. De beste alarm­selskapene kjennetegnes ved at de kan tilby alarm­systemer tilpasset kundens behov for trygghet, boligens utforming og kundens budsjett.

Priser vil variere ut fra:

  • - Boligens størrelse og utforming
  • - Utendørs­arealet (er boligen lett tilgjengelig, ligger den avskjermet osv.)
  • - Innbrudds­risikoen i ditt område
  • - Dine verdisaker
  • - Ønsket sikrings­nivå
Par sjekker alarm pris

Månedspris alarm

Måneds­prisen man betaler for et Verisure alarm­system inkluderer leie av alarm­produkter, 24/7 profesjonell overvåkning, Verisure app og vekter­utrykning.

Prisen du betaler per måned har sammenheng med antall alarm­produkter, og tjenester du har tilknyttet ditt alarm­system, så et system med noen få sensorer vil følgelig koste mindre per måned enn et system med flere sensorer, video-­overvåkning, smarthjems­produkter og annet inkludert.

Verisure priser 2022

Lurer du på hva måneds­prisen på et alarm­system skreddersydd til din bolig og dine behov vil koste i 2022, anbefaler vi deg å prøve Verisures alarmtest.

Verisure prisliste

Er du på jakt etter produkt­priser for å utvide ditt alarm­system? Logg deg inn på Mine sider og ta en titt i vår nettbutikk.

Dette er inkludert i alarm­tjenesten

Verisures alarm­stasjon er på vakt døgnet rundt, året rundt, og kan handle raskt dersom noe skulle skje, som et innbrudd eller et brann­tilløp. Når noe skjer, trigges en sensor, kameraer og Verisure Voice aktiveres, og alarmen utløses. Er du hjemme vil du oppleve at sirenen hyler og vi snakker inn i boligen for å avklare hvordan vi kan hjelpe deg direkte. Er du ikke hjemme, vil våre alarmo­peratører raskt avklare hva som har utløst alarmen via video eller bilder og kontakte deg, kontakt­personer og eventuelt nødetater så raskt som mulig.

I alarm­tjenesten inngår også Verisure app, som kan varsle deg med pushmeldinger når f.eks. døren blir låst opp og igjen, alarmen aktiveres eller deaktiveres, du har glemt å lukke et vindu, et produkt har lavt batteri o.l.

Ved reelle alarmer eller i tilfeller der du eller våre operatører er usikre på hva som kan ha utløst alarmen, sender vi en vekter. Vekterens oppgave er å gjøre en utvendig og innvendig sjekk av boligen (dersom nøkler eller dørkode er tilgjengelig). Har noe skjedd, er det også vekterens oppgave å sikre boligen før han forlater stedet.