Pris på Verisure alarm

Verisure tilbyr skredder­sydde alarm­løsninger til bolig og bedrift. Vår basis grunn­pakke koster fra 1490,- i installasjon, mens et mer avansert alarmsystem og utvidelser, koster ekstra. Alarmsystemets størrelse påvirker også månedspris. Start med å velge alarmpakke, så tilpasser vi alarmsystemet til dine behov for trygghet og komfort.

 

Alarm grunnpakke

Alarm grunn­pakke

24/7 profesjonell alarmo­vervåkning, gratis vekter­utrykning og PreSense™-alarm­teknologi.

2 røyk­varslere, 3 sjokk­sensorer, 1 kamera­detektor, 1 betjening­spanel, 4 kode­brikker, 1 hoved­enhet, alarmskilt og Verisure app med Guardian SOS.

1490,-

i installasjon
mnd. abo. tilkommer

FÅ TILBUD

Alarm med Yale Doorman

Alarm + Yale Doorman

24/7 profesjonell alarmo­vervåkning, gratis vekter­utrykning og PreSense™-alarm­teknologi.

2 røykvarslere, 3 sjokk­sensorer, 1 kamera­detektor, 1 betjenings­panel, 4 kode­brikker, 1 hoved­enhet, alarmskilt, Verisure app med Guardian SOS og 1 Yale Doorman V2N med låsmodul.

3490,-

i installasjon
mnd. abo. tilkommer

FÅ TILBUD

Tilbud Alarm og Arlo kamera

Alarm + Arlo-kamera

24/7 profesjonell alarmo­vervåkning, gratis vekter­utrykning og PreSense™-alarm­teknologi.

2 røyk­varslere, 3 sjokk­sensorer, 1 kamera­detektor, 1 betjenings­panel, 4 kode­brikker, 1 hoved­enhet, alarmskilt, Verisure app med Guardian SOS, 1 Arlo Pro 4 overvåkningskamera med hub.

3990,-

i installasjon
mnd. abo. tilkommer

FÅ TILBUD

Alarm med Yale Doorman og ringeklokke

Alarm + Yale Doorman + video ringe­klokke

24/7 profesjonell alarmo­vervåkning, gratis vekter­utrykning og PreSense™-alarm­teknologi.

2 røyk­varslere, 3 sjokk­sensorer, 1 kamera­detektor, 1 betjenings­panel, 4 kode­brikker, 1 hoved­enhet, alarmskilt, Verisure app med Guardian SOS, 1 Yale Doorman V2N med låsmodul og 1 Arlo video ringeklokke.

3990,-

i installasjon
mnd. abo. tilkommer

FÅ TILBUD

Trygt par i sofa

Hva koster bolig­alarm? Pris i 2023

Det er størrelsen på alarm­systemet og hvor avansert teknologi du ønsker, som avgjør hva boligalarmen koster. Ulike boliger har ulik størrelse, utforming og tilgjengelighet. Og ulike familier har ulike behov for trygghet og komfort. Innbruddsrisikoen i ulike områder varierer, og også hvor store verdier man oppbevarer hjemme. Verisure skreddersyr alarmsystemet til dine invididuelle behov. 

Bolig alarmskilt

Hvilke tjenester er inkludert i månedsprisen?

Dersom det skulle oppstå en nød­situasjon som brann, inn­brudd, eller vann­lekkasje, vil Verisures døgn­bemannede alarm­stasjon oppdage faren og sende hjelp umiddelbart. Månedsprisen inkluderer både 24/7 profesjonell overvåkning, vekterutrykning, kontinuerlig test av alarmsystemet, batterier, app og SOS-alarm både i og utenfor hjemmet. 

 

Dame alarmpanel

Hvorfor skal jeg velge Verisure?

Verisure tilbyr det aller siste innen innovativ sikkerhets­teknologi. Vi har Norges mest installerte alarm, over 34 års erfaring og er kåret til best i test i 2022. Vår FG-godkjente alarmstasjon er på vakt 24/7, klare til å varsle vekter og nødetater. Produktene våre kommer med livstids funksjonsgaranti, har PreSense™-teknologi og høster stadig nye designpriser.

Månedspris alarm

Måneds­prisen man betaler for et Verisure alarm­system inkluderer leie av alarm­produkter, 24/7 profesjonell over­våkning, Verisure app og vekter­utrykning.

Prisen du betaler per måned har sammen­heng med antall alarm­produkter, og tjenester du har tilknyttet ditt alarm­system, så et system med noen få sensorer vil følgelig koste mindre per måned enn et system med flere sensorer, video­overvåkning, smarthjems­produkter og annet inkludert.

Verisure priser 2023

Lurer du på hva måneds­prisen på et alarm­system skredder­sydd til din bolig og dine behov vil koste i 2023, anbefaler vi deg å prøve Verisures alarmtest.

Verisure pris­liste 2023

Er du på jakt etter produkt­priser for å utvide ditt alarm­system? Se full­stendig prisliste her, eller logg deg inn på Mine sider og ta en titt i vår nettbutikk.

Dette er inkludert i alarm­tjenesten

Verisures alarm­stasjon er på vakt døgnet rundt, året rundt, og kan handle raskt dersom noe skulle skje, som et inn­brudd eller et brann­tilløp. Når noe skjer, trigges en sensor, kameraer og Verisure Voice aktiveres, og alarmen utløses. Er du hjemme vil du oppleve at sirenen hyler og vi snakker inn i boligen for å avklare hvordan vi kan hjelpe deg direkte. Er du ikke hjemme, vil våre alarmo­peratører raskt avklare hva som har utløst alarmen via video eller bilder, samt kontakte deg, kontakt­personer og eventuelt nødetater så raskt som mulig.

I alarm­tjenesten inngår også Verisure app, som kan varsle deg med push­meldinger når f.eks. døren blir låst opp og igjen, alarmen aktiveres eller de­aktiveres, du har glemt å lukke et vindu, et produkt har lavt batteri o.l.

Ved reelle alarmer eller i tilfeller der du eller våre operatører er usikre på hva som kan ha utløst alarmen, sender vi en vekter. Vekterens oppgave er å gjøre en ut­vendig og innvendig sjekk av boligen (dersom nøkler eller dørkode er tilgjengelig). Har noe skjedd, er det også vekterens oppgave å sikre boligen før han forlater stedet.

 

Innbrudds­alarm pris

Prisen på en innbrudds­alarm fra Verisure er fra 1490,-* i installasjon + måneds­abonnement. Grunn­pakken inkluderer tre sjokk­sensorer og ett kamera med bevegelses­sensor. Dette dekker to vinduer og en dør. Har du en større bolig med flere vinduer og dører, kan det være behov for flere sensorer for å sikre boligen din best mulig mot innbrudd. Verisures digitale alarmtest gir en indikasjon på hvor mange produkter du trenger. Det kan også være nødvendig med en befaring av boligen for å se om alle adkomst­muligheter har like stort behov for sikring eller det er vinkler i eller utenfor boligen som trenger ekstra kameraer. Endelig pris på innbruddsalarmen som passer til din bolig kan du enten få per telefon eller etter en gratis befaring.

Brann­alarm pris

Prisen for en Verisure brann­alarm er fra 1490,-* i installasjon + måneds­abonnement. Grunn­pakken inkluderer 2 røyk­varslere, samt èn kamera­detektor som kan se røyk i bevegelse. Grunn­pakken dekker to rom og plasseres normalt i nærheten av kjøkken og utenfor soverom. Har du en større bolig med flere etasjer eller soverom kan det være behov for flere varslere. Verisure anbefaler minst en røyk­varsler i hver etasje, og en i hvert sove­rom. Alarmtesten gir en indikasjon på hvor mange produkter du trenger. Det kan også være nødvendig med en befaring av boligen for å se om det kanskje er et separat vaskerom eller en gang som har behov for ekstra brannsikring. Endelig pris på brann­alarmen som passer til din bolig kan du enten få per telefon eller etter en gratis befaring.