Alarmsikret far og sønn klemmer

2022

SUSTAINABILITY REPORT

We Protect What Matters Most

We protect what matters most - Verisure skjold

Verisures  bærekraftstrategi

I Verisure er vår bærekraftsforpliktelse iboende i hvem vi er. Vår strategi er bygget rundt våre kunder, våre folk, våre lokalsamfunn og vår planet. Vi implementerer høye standarder for etikk og integritet i alt vi gjør. Bli med på vår bærekraftsreise her Verisure - ESG - Sustainability Report.

Verisures Sustainability Report 2022

Gutt og hund sikret med alarm

Best i bransjen på bærekraft

Hos Verisure tar vi samfunnsansvaret på alvor, og jobber for et mer bærekraftig samfunn. Våre kjerneverdier, misjon og visjon er basert på at våre kunder skal føle seg sikre og trygge, noe vi bidrar til hver dag når vi går på jobb.
Norsk Bærekraftbarometer, et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI, kåret i 2023 Verisure til bransjevinner innen bærekraft.

Norsk bærekraftbarometer

Bærekraft og samfunns­ansvar

Verisure er med i FNs Global Compact – et globalt nettverk for bedrifter som jobber med samfunns­ansvar og bidrar til forsvarlig og bære­kraftig bedrifts­praksis. 

Dette innebærer at Verisure skal gjøre sitt beste for å drive virksomheten i tråd med Global Compacts ti prinsipper. Disse prinsippene handler om mennesk­erettigheter, miljø og anti-korrupsjon.

Les mer om FNs Global Compact og de ti prinsippene her

Verisures innovasjonssenter planlegger nye alarmprodukter