Tilbud Alarm Yale Doorman og ringeklokke

Kjøp boligalarm og få med videoringeklokke + Arlo Essential overvåkningskamera på kjøpet  (*) Vilkår og betingelser

 OVERVÅKNINGS­KAMERA TIL HJEM OG HYTTE

Med et overvåkningskamera får du full oversikt over hva som skjer når hjemmet eller hytta står tom. Arlo-appen varsler deg når noe mistenkelig skjer, og du kan når du måtte ønske se live opptak fra din eiendom, uansett hvor du er. Med kameraovervåkning kan du enkelt se at alt står bra til, og handle raskt hvis du får besøk av ubudne gjester.

play button

Slik fungerer Arlo overvåknings­kamera

01.51

play button

Slik fungerer Arlo overvåknings­kamera

01.51

Innendørs- og utendørs kameraovervåkning

Før du går til innkjøp av overvåknings­kamera, bør du gjøre deg opp noen tanker om hva behovet ditt er og hvilken grad av sikring du ønsker. Er det store verdier i boligen? Er det nødvendig med kamera­overvåkning både inne og ute? Er kanskje boligen i et spesielt utsatt område?
Noen ønsker flere kameraer, mens andre kan nøye seg med ett enkelt kamera. Uansett ønsket grad av sikkerhet, foretrekker de fleste et kamera som fungerer. I et norsk klima, med mye snø, vind og regn, er det for eksempel viktig at overvåkningskameraet utendørs er værbestandig. Det er også en fordel at bildene er klare og at kameraet virker i mørket.
Prisen gjenspeiler ofte kameraets kvalitet. Det kan derfor være verdt å investere litt ekstra i ordentlig gode kameraer som fungerer optimalt, både til innendørs og utendørs bruk.

Overvåkningskamera utendørs i snø
Montering av utendørs overvåkningskamera

Kamera på hytta, hjemme, eller i hagen

Kamera­overvåkning gir deg mulighet til å følge med på hva som skjer hjemme eller på hytta når du ikke selv er til stede. Du blir varslet dersom uvedkommende skulle dukke opp, og får videoopptak som bevis dersom det skulle bli nødvendig.

Det er også en ekstra trygghet å ha muligheten til å sjekke om barna har det bra hjemme, eller om bikkja har rasert stua.

Men, kameraet gir deg ikke bare oversikt – det har også en avskrekkende og forebyggende effekt. Når boligen din er sikret, blir eventuelle innbruddstyver og ubudne gjester oppmerksomme på dette. Flere vil da kanskje tenke to ganger før de foretar seg noe.
Verisure leverer overvåkningskamera med bevegelsessensor, slik at kameraet kun tar opp når det oppdager bevegelse. Dette kan du følge med på live via din smarttelefon.

 

Video­overvåkning eller bilde­overvåkning

Verisure tilbyr overvåknings­kameraer for både innendørs og utendørs bruk, i tillegg til kameradetektoren som er standard i alle alarmsystemer. Hva slags kameraovervåkning som passer best for deg, avhenger helt av dine behov og ønsker for sikring og kontroll. Under kan du lese mer om våre forskjellige typer kameraer.

Verisure Kameradetektor

Kamera­detektor

Kameradetektoren tar stillbilder idet alarmen går, og kan i alarmsituasjoner brukes av alarmstasjonen til å filme video for rask og presis alarmavklaring. Ved å oppgradere abonnementet ditt til "Se hjem", kan huseier, så lenge alarmen er aktivert i helsikring (ingen er hjemme), bruke kameraet som et video-overvåkningskamera.

Arlo utendørs og innendørs overvåkningskamera

Arlo overvåknings­kamera pakke

Med Arlo Pro 4 pakke, får du et trådløst video­kamera som kan brukes til innendørs overvåkning og et som kan brukes til utendørs overvåkning av egen eiendom. Via Arlo appen får du varsler i sanntid ved mistenkelig aktivitet. Alarmstasjonen får kun tilgang til kamera og opptak når alarmen går.

Arlo Essential Indoor overåkningskamera

Arlo kameraovervåkning for bedrift

Med Arlo Essential Indoor kameraovervåkning for bedrift og Arlo appen, får du kontinuerlig over­våkning av bedriften din, direkte på mobilen. Kameraet er tilknyttet alarm­stasjonen for rask hjelp 24/7. Alarmstasjonen får kun tilgang til kamera og opptak når alarmen går.

Arlo Pro4 overvåkningskamera

Et overvåkningskamera gir deg og din familie ekstra sikkerhet i hverdagen. Kameraovervåkningen er helt trådløst, kan kobles direkte til WiFi, aktiveres av mistenkelig bevegelse, og varsler deg i sanntid med videoopptak av hendelsen. Varslene forteller deg om det er mennesker, dyr, biler eller pakker som er registrert.

Arlo Pro 4 utendørs overvåkningskamera

 

HD ikon

Sylskarpe bilder

Se fargevideo i 2K HDR dag og natt

App ikon

Umiddelbar varsling

Få varsler ved mistenkelig aktivitet

Lyskaster ikon

Sirene og lyskaster

Skrem vekk uvedkommende med lys og lyd

Alarmstasjon ikon

Tilknyttet Verisure

Verisures alarmstasjon er i beredskap 24/7

Full oversikt med stillbilder og videoopptak i App

Det er via Arlo appen du vil motta smarte pushvarsler når kameraet registrerer mistenkelig bevegelse. Det er også her du vil kunne se live video og ta opptak og stillbilder av hva som skjer i boligen din.

Har du flere kameraer, for eksempel både utendørs, innendørs og på hytta, kan du se video fra alle kameraer i samme app.

Kameraet filmer video i svært god bildekvalitet og i farger selv om natten, hvilket gir gode bildebevis til politiet ved behov. Opptakene dine lagres sikkert i skyen i inntil 30 dager.

Du kan selv definere hvilke områder du ønsker at kameraet skal passe ekstra på og hvilke typer objekter du ønsker å bli varslet om. Varsler i sanntid gjør at du kan handle raskt dersom det er tyver på ferde.

Video fra overvåkningskamera på Arlo app
Rød bolig sikret med kamera og alarmsystem

Alarm med kamera gir utvidet sikkerhet

For at eiendommen din skal være best mulig beskyttet, bør du investere i litt mer enn kun kameraovervåkning. Kobler du kameraene opp mot et alarmsystem, vil alarmstasjonen alltid være på vakt og kunne varsle politiet og sikre videobevis ved et innbrudd.

Investerer du i et alarmsystem, blir du og din familie ikke bare sikret mot innbrudd, men får også en større trygghet med hensyn til brann. Med en alarmstasjon som overvåker røykvarslerne dine, har du alltid batterier som virker, og noen som hører brannalarmen, selv når ingen er hjemme. Røykvarslerne reagerer på tidlig røykutvikling og er seriekoblede for å varsle alle i boligen i tide. Verisures røykvarsler har dessuren tale i tillegg til sirene, som dokumentert * vekker barn mer effektivt.

* The Journalof Pediatrics: Effectiveness of a Voice Smoke Alarm Using the Child's Name for Sleeping Children: A Randomized Trial

(*) KJØP BOLIGALARM OG FÅ MED VIDEORINGEKLOKKE + UTENDØRSKAMERA PÅ KJØPET

Ved kjøp av Boligalarm fullsikringspakke, får du med installasjon av Arlo Essential overvåkningskamera + Arlo videoringeklokke til 0,- (verdi 4189,-). Månedsabonnement tilkommer. Fullsikringspakken koster fra 7990,- i installasjon og fra 648,- i månedsabonnement, og inkluderer: 4 røykvarslere, 6 sjokksensorer, 1 kameradetektor, 1 betjeningspanel, 2 kodebrikker, 1 hovedenhet, alarmskilt og Verisure app med Guardian SOS. Alarmsystemet kan utvides etter behov. Endelig pris for installasjon og månedsabonnement, vil beregnes ut fra totalt antall alarmkomponenter. Tilbudet gjelder kun for nye alarmkunder, og kan ikke kombineres med andre tilbud. Kampanjevilkårene kan avvike noe, avhengig av hvilken pakkesammensetning som tilbys i ditt område. For nærmere informasjon, kontakt Verisure eller din lokale sikkerhetsekspert.