Innendørs overvåkning­kamera til din bolig

Innendørs overvåkningskamera

Et innendørs overvåkningskamera lar deg holde øye med hva som skjer i boligen eller på hytta de døgnet rundt. Bildene sendes direkte til mobilen.

Innendørs overvåkning­kamera til din bolig

Innendørs overvåkningskamera

Et innendørs overvåkningskamera lar deg holde øye med hva som skjer i boligen eller på hytta de døgnet rundt. Bildene sendes direkte til mobilen.

Alarm med kamera gir deg full kontroll over hjemmet

Kamera gir deg full kontroll over boligen din, i tillegg verifisere det brann i tidlig stadie og fanger opp lovbrudd på video. Les historier fra våre kunder der kamera var med å redde hjem og liv.

 
Mobil med videoopptak av bevegelse i bolig

Få varsel umiddelbart på mobilen

Mobilvarsler ved bevegelse gir deg full kontroll over eiendommen din og lar deg raskt få både oversikt og kontroll over hendelser via appen. Da er politiet og andre nødetater kun en kjapp telefonsamtale unna.

Bevis av hendelsen. Kameraovervåking gir deg bevis av hva som har skjedd, som lagres på et sikkert sted. Dette beviset kan sendes til politiet på forespørsel.

Kontinuerlig overvåking gir deg muligheten til å se hva som skjer hele døgnet. Da er du ikke avhengig av at bevegelsessensoren utløses for å se hva som skjer.

Bli varslet ved bevegelse hjemme

Kameraene passer alltid på, og varsler deg dersom noe skjer når du ikke er hjemme.

Innendørs kameraer hjelper deg å passe på hjemmet ditt, når som helst og hvor som helst. Har du barn som kommer hjem fra skolen, eller dyr som er alene hjemme, er det en ekstra trygghet å kunne sjekke at alle har det bra.

Kameraene er utstyrt med både mikro­fon og høyt­taler. Det kan være greit hvis du for eksempel trenger å be hunden gå ned fra sofaen.

Toveis dialog med de som er hjemme

Gjennom kameraet kan du snakke med familie, dyr og andre besøkende.

Arlo Pro 4 kameraet har inne­bygget mikrofon og høyt­taler som gjør at du kan få lyd på video­opptakene dine og føre en to­veis samtale fra mobilen med de som er hjemme.

Dette gjør at du kan føre samtaler med de hjemme, om det skulle være tenåringen din, barnet ditt, eller et husdyr som trenger å høre en beroligende stemme.

Kameraet er også utstyrt med sirene som kan brukes for å skremme vekk uved­kommende ved behov. Les mer om kameraet ved å klikke her.

Toveis kommunikasjon med de som er hjemme

Arlo pro 5 render

 

Innendørskamera med stilrent design

Kameraet er som oftest veldig enkelt å sette opp. Det kommer med et sterkt magnetfeste som du skrur opp på veggen som gjør det lett å stille inn kameraet og ta det ned når det skal lades.

For å få tilgang til kameraene dine går du bare inn i appen hvor du vil finne både live strømming, og lagrede videofiler.

Kjøper du Verisures alarm med overvåkningskameraer, installerer vi alle kameraer for deg. Våre profesjonelle sikkerhetseksperter har lang erfaring med installasjon av overvåkningskameraer og vil anbefale deg de beste stedene å plassere kameraene i og utenfor huset ditt.

 

Kamera som ivaretar privatlivet

Privatlivet ditt er ivaretatt

Bvegelsesdetektorer med kamera er designet for å holde eiendommen din trygg, ikke for å invadere privatlivet.

Kameradetektorene våre kan oppdage røyk fra brann, eller bevegelse med bevegelsessensoren. Ved innbruddsalarm kan kameraet hjelpe deg og alarmstasjonen med å avklare om det er noen i boligen.

Kameraet kan kun aktiveres for alarmstasjonen ved alarm, og et blinkende lys vil vise deg når det er i bruk. Dermed kan du og dine kjære slappe helt av. Det er kun boligens sikkerhet som overvåkes.

 

Døgnovervåket alarmstasjon står klar til å hjelpe

Det tryggeste du kan gjøre er å ha overvåkningskameraer både inne og ute, koblet opp til en døgnovervåket alarm da du vil motta profesjonell hjelp ved et innbrudd. Det gjør at alarmsentralen kan få tilgang til kameraene når det er en alarmsituasjon.

Det er ikke bare ved et innbrudd at alarmen er til hjelp. Ved røykutvikling vil kombinasjonen av røykvarslere og kameraer verifisere en mulig brann.

Alarmoperatørene vil kontakte både deg og brannvesenet. Kameraet vil gjøre opptak av hendelsen og kan sendes som bevis til politiet. Etter alarmen er slått av og hendelsen er lukket mister alarmsentralen automatisk tilgangen til kameraene igjen.

Smart og enkel video­overvåkning

Arlo app

BRUKER­VENNLIG APP

Via den svært bruker­vennlige Arlo-appen kan du se live video og opptak fra både utendørs- og innendørskameraer. Du kan også justere på inn­stillinger for både aktivitets­områder, følsom­het og hva du ønsker varsler om.

Magnetisk lading av kamera

OPpladbaRe batterier

Kamera­batteriet har en levetid på 1-6 måneder ved normal bruk. Opplading med lade­kabel eller lade­stasjon tar ca 3 timer. Lade­kabel og lade­stasjon som rommer to batterier kan kjøpes separat.

Video og varsler på Apple watch

Smart connect

Integrer video­overvåkning i ditt smarte hjem! Du kan koble overvåknings­kameraet til både Apple Home­Kit, Google Home Assistant og Amazon Alexa, slik at du mottar opptak fra kameraet direkte på smart­enheten din.

(*) BESTILL BOLIGALARM OG FÅ VIDEORINGEKLOKKE + UTENDØRSKAMERA INSTALLERT TIL 0,-

Ved bestilling av Boligalarm Grunnpakke, får du med installasjon av Arlo Essential overvåkningskamera + Arlo videoringeklokke til 0,- (verdi 4189,-). Månedsabonnement tilkommer. Grunnpakken koster fra 4490,- i installasjon og fra 629,- i månedsabonnement, og inkluderer: 2 røykvarslere, 3 sjokksensorer, 1 kameradetektor, 1 betjeningspanel, 2 kodebrikker, 1 hovedenhet, alarmskilt og Verisure app med Guardian SOS. Installasjon av Arlo Essential overvåkningskamera og Arlo videoringeklokke får du med på kjøpet. Alarmsystemet kan utvides etter behov. Endelig pris for installasjon og månedsabonnement, vil beregnes ut fra totalt antall alarmkomponenter. Verisure eier komponentene som inngår i alarmsystemet og har rett til å hente/fjerne disse ved opphør av avtalen, dette gjelder også Arlo Essential overvåkningskamera og Arlo videoringeklokke. Tilbudet gjelder kun for nye alarmkunder, og kan ikke kombineres med andre tilbud. Kampanjevilkårene kan avvike noe, avhengig av hvilken pakkesammensetning som tilbys i ditt område. For nærmere informasjon, kontakt Verisure eller din lokale sikkerhetsekspert.