Innendørs kamera­ med live video

GuardVision videokamera med bevegelsessensor

Med bevegelses­sensor og video­kamera i ett, vil kameraet oppdage og fange hendelser på video.

Innendørs kamera­detektor med bevegelses­sensor og video

GuardVision videokamera med bevegelsessensor

Med bevegelses­sensor og video­kamera i ett, kan Verisure nå gi deg neste generasjons sikkerhets­kamera. Når bilder ikke er nok, kan operatøren bruke live video for å se hva som har utløst alarmen.

Kamera verifiserer brann og innbrudd

Med et kamera koblet til alarmstasjonen, vil brann, innbrudd og andre nødsituasjoner raskt verifiseres og nødetater kontaktes. Kamera og alarm redder liv hjem.

 
Kameradetektor filmer i bolig

Neste generasjons sikkerhets­kamera

Ved en brann teller hvert sekund. Med Verisures nye sikkerhets­kamera, kan alarmo­peratøren se røyk i bevegelse. Det kan utgjøre hele forskjellen.

  • Rask og presis alarm­avklaring
  • Video og bilder i sylskarp HD-kvalitet
  • Bevegelses­sensor med husdyr­modus
  • Filmer kun i alarm­situasjoner
  • Mulig å oppgradere til Se-hjem-video

Øyne inn i boligen i en alarm­situasjon

Det er først når alarmen går, at Verisures alarm­stasjon får tilgang til kameraene dine. Live video gjør at operatøren kan se objekter- og røyk i bevegelse, og dermed avklare alarm­situasjonen raskt og presist.

 

Alarmoperatører ser på videoopptak fra kamera

Reagerer på brann og innbrudd - ignorerer husdyr

Røykvarsler og kamera

Brann­deteksjon

Ved å kunne se røyk i bevegelse, kan brannalarmer verifiseres enda raskere enn tidligere.

Sjokksensor og kamera

Innbrudds­deteksjon

Ved innbrudds­alarm, kan kameraet hjelpe alarm­stasjonen å avklare om det er tyver i boligen.

Kameraet har husdyrmodus

Husdyr­modus

Med husdyr­modus aktivert, kan husdyr bevege seg fritt i boligen med alarmen på.

kamera registrerer bevegelse i bolig

Bevegelsessensor fanger tyvene på video

Kameraets bevegelses­sensor reagerer på varme i bevegelse. Kunstig intelligens skiller på om bevegelsene er fra mennesker eller dyr. Er det tyver på ferde, vil kameraet kunne fange videobevis i så god kvalitet, at det kan benyttes som bevis­materiale til politiet.

Overlegen bildekvalitet

For å sikre at alarmstasjonen mottar bilder og video i høyeste kvalitet i alle lysforhold, filmer kameraet i farger i dagslys og svart/­hvitt på natten. Infrarødt nattsyn og full HD gir overlegen bildekvalitet. Alle opptak sendes via krypterte overføringsveier og lagres sikkert i skyen.

 

HD-kvalitet ikon

Krystallklare bilder

Video i HD-kvalitet

Skylagring ikon

Sikker skylagring

Slettes etter 30 dager

IR nattsyn ikon

IR nattsyn

Klare bilder dag og natt

90 graders synsfelt ikon

90° detektering

Detektering 8x8 meter

Dame sjekker husdyr via kamera

Se at alt står bra til hjemme med live video og app

Kameraet kan brukes til mer enn alarmavklaring. Så lenge alarmen er aktivert i helsikring, kan du når som helst se live video fra boligen din, direkte på mobilen. Har du husdyr som er alene hjemme, kan du bruke appen til å sjekke at alt står bra til.

Privatlivet ditt er ivaretatt

Kameraet er designet for å holde eiendommen din trygg, ikke for å invadere privatlivet. Kameraet kan kun aktiveres ved alarm, og et blinkende lys vil vise deg når det er i bruk. Dermed kan du og dine kjære slappe helt av. Det er kun boligens sikkerhet som overvåkes.

 

Kamera som ivaretar privatlivet

Få tilbud på Verisure alarm
med overvåknings­kamera

Bestill alarm med kamera

alarmpakke med arlo kamera og ringeklokke

(*) BESTILL BOLIGALARM OG FÅ VIDEORINGEKLOKKE + UTENDØRSKAMERA INSTALLERT TIL 0,-

Ved bestilling av Boligalarm Grunnpakke, får du med installasjon av Arlo Essential overvåkningskamera + Arlo videoringeklokke til 0,- (verdi 4189,-). Månedsabonnement tilkommer. Grunnpakken koster fra 4490,- i installasjon og fra 629,- i månedsabonnement, og inkluderer: 2 røykvarslere, 3 sjokksensorer, 1 kameradetektor, 1 betjeningspanel, 2 kodebrikker, 1 hovedenhet, alarmskilt og Verisure app med Guardian SOS. Installasjon av Arlo Essential overvåkningskamera og Arlo videoringeklokke får du med på kjøpet. Alarmsystemet kan utvides etter behov. Endelig pris for installasjon og månedsabonnement, vil beregnes ut fra totalt antall alarmkomponenter. Verisure eier komponentene som inngår i alarmsystemet og har rett til å hente/fjerne disse ved opphør av avtalen, dette gjelder også Arlo Essential overvåkningskamera og Arlo videoringeklokke. Tilbudet gjelder kun for nye alarmkunder, og kan ikke kombineres med andre tilbud. Kampanjevilkårene kan avvike noe, avhengig av hvilken pakkesammensetning som tilbys i ditt område. For nærmere informasjon, kontakt Verisure eller din lokale sikkerhetsekspert.