Vektertjeneste fra Securitas

Securitas vekter

Med Verisure får du alarm med vektertjeneste fra Securitas. Hvis alarmen utløses, vil våre alarmoperatører ringe deg og sende vekter ved både reell og uavklart alarm, for å undersøke hva som har forårsaket alarmen.

Vektertjeneste fra Securitas

Securitas vekter

Med Verisure får du alarm med vektertjeneste fra Securitas. Hvis hjemmealarmen din utløses, vil våre alarmoperatører forsøke å komme i kontakt med deg, og sende vekter ved både reell og uavklart alarm for å undersøke hva som har forårsaket alarmen.

Vekteren gjør en utvendig, og etter avtale, innvendig sjekk av boligen. Dersom det har skjedd noe, vil vekteren informere boligeier om skadeomfanget og hjelpe til med å gjenopprette sikkerheten i boligen.

Sikkerhetstips 

 

Vekterens jobb i en alarmsituasjon

Dersom alarmen er utløst, og ingen kan bekrefte hvorfor den er løst ut, vil en av Securitas vektere dra hjem til deg for å undersøke boligen. Om noe har skjedd, er det vekterens oppgave å informere boligeier om skadeomfang og gjenopprette sikkerheten i boligen, før de kan forlate boligen. Vekteren kan gjøre en utvendig -, og etter avtale, innvendig sjekk av boligen, og er behjelpelig med å anmelde innbrudd. Dette gjelder for alle våre innbruddsalarmanlegg med avtale om vektertjeneste.

  • Undersøker boligen
  • Tilkaller rørlegger, låssmed eller glassmester
  • Varsler alarmstasjon og huseier om skader
Vekter undersøker bolig

Vekterutrykning hos familie

Gratis vekterutrykning

Boligalarm med abonnement hos Verisure gir deg gratis vekterutrykning. Gratis vekterutrykning gjelder uansett hva som har forårsaket alarmen*.

*Unntak er åpenbar misbruk av tjenesten

Hva gjør en vekter ved utløst boligalarm?

Når alarmoperatørene på alarmstasjonen har verifisert en reell alarm eller ikke kan få tak i huseier, tilkalles vekter for å vurdere saken, og gjenopprette trygghet. Dersom enten nøkler eller kode til kodelås er tilgjengelig for vekteren, vil de ved godkjenning gjøre en innvendig sjekk av boligen, samtidig som de er i konstant kontakt med alarmstasjonen. Ved behov varsles politiet eller brannvesenet. Har du denne løsningen vil du også være sikret mot å få politi eller brannvesen ut på ugyldig utrykning. 

Vekter sjekker butikk