Arlo trådløs ringe­klokke med kamera

Ringeklokke tilkoblet app lar deg se alle som ringer på

Med videoringe­klokke og app kan du se hvem som ringer på, og snakke med dine besøkende, selv om du ikke er hjemme.

Arlo trådløs ringe­klokke med kamera

Ringeklokke tilkoblet app lar deg se alle som ringer på

Med Arlo Essential Video Doorbell ringe­klokke og app kan du se hvem som ringer på, og snakke med dine besøkende, selv om du ikke er hjemme.

 
Arlo ringeklokke ved ytterdør

Smart ringeklokke med kamera og app

Med Arlo Video Doorbell ringeklokke og app kan du se hvem som ringer på, og snakke med dine besøkende, uansett hvor du er. Koble til alarm­systemet ditt for smart sikkerhet ved ytter­døren.

  • Se og snakk med besøkende, uansett hvor du er
  • Motta øye­blikkelige varsler ved bevegelse
  • Bruk opplad­bart batteri eller koble til lednings­nett
  • Få rask assistanse fra Verisures Alarm­stasjon
  • Koble til Amazon Alexa eller Google Assistant

Arlo ringeklokke med kamera - best i test 2021

Arlo ringeklokke med kamera - best i test 2021

Arlo ringeklokke med kamera ble i 2021 kåret til best i test av Tek.no. Fordelene med Arlo ringeklokke, ifølge tek.no, er at ringeklokken har god bildekvalitet, 180 graders synsvinkel og god batteritid. En god app, smarte varsler og god smarthjemstøtte ble også trukket frem. 

Smart kamera - Red Dot designvinner 2021

Arlo video doorbell - designvinner 2021

Red Dot Design Award, som er en verdens største designkonkurranser, gav i 2021 Arlo Essential Video Doorbell Wire-Free utmerkelsen beste design. Begrunnelsen fra juryen var at video ringeklokken smelter harmoniske proporsjoner med klare konturer, sammen med smarte funksjoner.

Ringeklokke med kamera, video og talemelding

Når noen ringer på døren, starter en videosamtale på smarttelefonen din. Er du ikke hjemme, kan du likevel kommunisere med den besøkende via videosamtale eller forhånds­innspilt tale­melding.

Mobil med videoopptak av bevegelse i bolig

Se og snakk med dine besøkende via appen

Aldri gå glipp av en besøkende, eller leveranse igjen. Appen varsler deg med push-varsel når du har besøk, og via kameraet kan du se og snakke med dine besøkende.

Den trådløse videodørklokken fra Arlo har et 180-graders bredt synsfelt og et kvadratisk visningsbilde som dekker hele inngangsområdet, inkludert bakken. 

Kombiner med Yale Doorman digital dørlås og slipp besøkende inn ved å fjern­styre dør­låsen din, hvis du ikke har kommet hjem ennå. Fleksibel og sikker løsning for å for eksempel å motta pakke­leveranser eller for å slippe inn hånd­verkere.

Arlo dør­klokke integrert i alarm­systemet

Med Arlo Video Doorbell tilkoblet alarm­stasjonen, er du sikret rask assistanse i tilfelle en alarm­situasjon.

Dør­klokken vil bli profesjonelt installert og koblet til det resterende alarm­systemet for optimal sikkerhet.

I en alarm­situasjon, kan alarm­stasjonen få tilgang til dørklokke­kameraet for å se hva som skjer og raskt hjelpe deg med for eksempel å sende vekter, varsle politiet eller nød­etatene.

Du har kontroll. Verisure har bare tilgang til video og bilder relatert til en alarm­hendelser. Din sikkerhet er vår ekspertise, og vi beskytter bruker­dataene dine. Alltid kryptert, alltid sikkert.

Alarmoperatører ser på videoopptak fra kamera

Ekstra sikkerhet med et digitalt kikke­hull i ytter­døren

Arlo video ringe­klokke gir deg et digitalt kikke­hull, som lar deg se hvem som står utenfor døren, før du åpner. Tydelige 1080p-videoer med HDR og skarpt nattsyn gjør det mulig å se hvem som står ved døren, selv i mørket. Kameraets inne­bygde bevegelses­sensor registrerer når noe skjer, eller at noen ringer på, og varsler deg på mobilen. Sirenen kan videre brukes til å skremme vekk uved­kommende. Ekstra sikkerhet for alle i hus­standen. 

Arlo ringeklokke tilboblet alarm og Yale Doorman

Koble ringeklokken til alarm og Yale Doorman

Med Arlo, får du en tråd­løs dør­klokke uten ledninger og kabler. Koble dørklokken sammen med alarm og Yale Doorman for ekstra sikkerhet ved ytterdøren.

Dør­klokken er helt trådløs, kobles til WiFi, og kan brukes med opplad­bare batterier. Verisures installatører justerer vinkel og syns­felt, og sørger for at gjeldende regler for over­våkning over­holdes.

Ringeklokken tilkobles alarmens magnet­kontakt og Yale doorman dørlås for ekstra sikkerhet ved ytterdøren. Dersom uved­kommende forsøker å ta seg inn i boligen din, vil magnet­kontakter utløse alarmen, og alarm­stasjonen handle raskt for å varsle politiet.

Smart ringe­klokke med smarte funksjoner

 

Smarte varsler med objektgjenkjenning

Smarte varsler

Via appen får du push-varsel om det er mennesker, dyr, biler eller noe annet som er oppdaget.

Kan kobles til smarthjemsassistenter

Stemme­styring

Ringe­klokken kan kombineres med tale­assistenter fra Apple Siri, Google Assistant og Amazon Alexa.

Arlo Chime sørger for ringelyd

Arlo Chime

Standard ringelyd er inkludert i alarm­systemet. Du kan også bestille Chime som ekstra til­valg.

Arlo oppladbart batteri

Opplad­bart batteri

Monter kameraet trådløst med opplad­bart batteri, eller koble til eksisterende ledninger.

Få tilbud på Verisure alarm
med video ringeklokke

bestill alarm, få kamerapakke til 0,-

alarmpakke med arlo kamera og ringeklokke

Våre kunders erfaring med alarm 

 

Arlo wire-free video doorbell spesi­fikasjoner

 

Vanlige spørsmål om Arlo video ringeklokke

(*) BESTILL BOLIGALARM OG FÅ VIDEORINGEKLOKKE + YALE DOORMAN V2N INSTALLERT TIL 990,-

Ved bestilling av Boligalarm Grunnpakke, får du med Yale Doorman V2N med låsmodul + videoringeklokke til 990,- (verdi 7480,-). Månedsabonnement tilkommer. Grunnpakken koster fra 4490,- i installasjon og fra 629,- i månedsabonnement, og inkluderer: 2 røykvarslere, 3 sjokksensorer, 1 kameradetektor, 1 betjeningspanel, 2 kodebrikker, 1 hovedenhet, alarmskilt og Verisure app med Guardian SOS. Alarmsystemet kan utvides etter behov. Endelig pris for installasjon og månedsabonnement, vil beregnes ut fra totalt antall alarmkomponenter. Installasjon av elektronisk dørlås forutsetter at døren din er kompatibel med dørlåsen. Eventuelle tilpasninger av døren gjøres på ditt initiativ og din kost. Verisure eier komponentene som inngår i alarmsystemet og har rett til å hente/fjerne disse ved opphør av avtalen, dette gjelder også video ringeklokken og elektroniske dørlåser. Tilbudet gjelder kun for nye alarmkunder, og kan ikke kombineres med andre tilbud. Kampanjevilkårene kan avvike noe, avhengig av hvilken pakkesammensetning som tilbys i ditt område. For nærmere informasjon, kontakt Verisure eller din lokale sikkerhetsekspert.