kryss

Ta full kontroll over hytta!

Hytte styrt med app

Sjekk temperatur, skru av og på ovnen, se hva som skjer med kamera tilkoblet app og bli varslet ved vannlekkasje.

Ta full kontroll over hytta!

Hytte styrt med app

Sjekk temperatur og fuktighet, se hva som skjer med kamera tilkoblet app og bli varslet med én gang dersom vanndetektoren oppdager lekkasje. Utleie blir også superenkelt med Yale Doorman eller nøkkelboks.

Skaff deg alarm på hytta

Installer en smart alarm på hytta slik at du får full kontroll, uansett hvor du er.

 

Overvåket hyttealarm med app

Med hyttealarm kan du slappe av og vite at Verisure passer på 24 timer i døgnet. Du kan når som helst titte inn og se hvordan det står til på hytta - med Verisure-appen.

  • Døgnovervåket hyttealarm
  • Alarmstasjonen varsler nødetater
  • Få varsel og hjelp ved brann, innbrudd og vannlekkasje
  • Styr varme og belysning via app på mobilen
  • Se hva som skjer på hytta, uansett hvor du er
Hyttealarm hos Verisure
Hyttealarm styrt med app

Smart alarm på hytta

Via Verisure app kan du se alt som skjer på hytta via kameraer, styre belysning, sjekke temperaturen og skru på varmen. Skulle det oppstå en vannlekkasje, blir du også varslet om dette via appen.

Ditt alarm­system er alltid tilkoblet Verisures alarm­stasjon. Her jobber våre profesjonelle alarm­operatører døgnet rundt, hele året. Operatørene håndterer både brann-, innbrudds-, vann- og fuktalarmer, og handler raskt dersom noe skulle skje i din hytte.

Fjernstyr varmen på hytta

Få en varm velkomst når du kommer til hytta

Styr varme og belysning på hytta via Verisure App på mobilen.

Via Verisure app kan du fjernstyre smartkontakten til å slå på varmeovnen, slik at det er varmt og godt når du kommer frem til hytta.

Du kan også koble smart­kontakten til belysning og slå lyset av og på med jevne mellomrom for å lure tyvene til å tro at det er noen på hytta.

Det kan også være praktisk derom du har et stykke å gå fra bilen til hytta, og kanskje ankommer sent på hvelden. Da ser du i hvilken retning du skal gå.

Ved avreise kan du også ved hjelp av smartkontakter bruke appen til å dobbeltsjekke at alle elektriske apparater er skrudd av, og dermed minimere faren for brann.
 

Døgn­overvåket hytte­alarm

En brann kan oppstå også når du ikke er på hytta. Med døgn­overvåket hytte­alarm er det alltid noen som passer på og kan tilkalle hjelp, uansett om noen er på hytta eller den står tom.

I vårt andre hjem, hytta, er peiskos et must, sommer som vinter. Og selv om vi gjør vårt ytterste for å være forsiktige, kan uhell oppstå. Er vi til stede, er det som regel ikke noe problem å få slukket brannen raskt, men hvis ild eller aske blir stående uten oppsyn, kan dette få fatale følger. Da er det betryggende å vite at det er noen som passer på og kan tilkalle hjelp raskt.

Fyr på peisen på hytta
Tor Egil på hytta

"Takket være alarmsystemet og rask varsling rakk brannvesenet akkurat frem i tide til å redde hytta. Det er vi veldig takknemlige for."

Tor Egil, Verisure kunde

Snødekt hytte

Kamera på hytta gir deg full kontroll

Et utendørskamera på hytta med bevegelsessensor, lar deg se alt som skjer på eiendommen din og varsler deg direkte på mobilen når det registrerer bevegelse.

Du kan når som helst gå inn i appen og se tilstanden til hytta og eventuelt planlegge arbeid som må gjøres før du tar turen.

Bestill HYTTEALARM MED KAMERA

Varsel ved vannlekkasje eller strømbrudd

Verisures alarmsensorer oppdager og varsler deg  dersom det skulle oppstå en vannlekkasje eller et strømbrudd på hytta. Med tidlig varsling, kan du gjøre nødvendige tiltak for å stanse lekkasjen eller unngå at rør fryser.

Vannsensor på baderom
Nøkkelboks til hytta

Nøkkelboks med kodelås sikrer nøklene dine

Med nøkkelboks har du alltid kontroll på hvor du har nøklene dine.

En nøkkelboks er en enkel og sikker måte å oppbevare nøklene til hytten din, og å gi andre du stoler på tilgang til å komme inn.

Boksen monteres lett tilgjengelig i nærheten av døren, og kan kun åpnes med kode. Kode og plassering registreres på Mine Sider slik at alarmstasjonen kan hjelpe vekter og nødetater å komme inn i hytten dersom noe skjer.

(*) YALE DOORMAN ELLER KAMERAPAKKE TIL 0,- VED BESTILLING AV HYTTEALARM

Ved bestilling av Hyttealarm Grunnpakke, får du med installasjon av Yale Doorman V2N med låsmodul til 0,- (verdi 4990,-) eller Arlo Essential overvåkningskamera + Arlo videoringeklokke til 0,- (verdi 4189,-). Grunnpakken koster fra 2990,- i installasjon og fra 629,- i månedsabonnement, og inkluderer: 2 røykvarslere, 3 sjokksensorer, 1 kameradetektor, 1 betjeningspanel, 2 kodebrikker, 1 hovedenhet, 1 nøkkelboks, 1 vannsensor, alarmskilt og Verisure app med Guardian SOS. Installasjon av Yale Doorman V2N med låsmodul eller Arlo Essential overvåkningskamera + Arlo videoringeklokke får du med på kjøpet. Alarmpakken kan utvides etter behov. Endelig pris for installasjon og månedsabonnement, vil beregnes ut fra totalt antall alarmkomponenter. Installasjon av elektronisk dørlås forutsetter at døren din er kompatibel med dørlåsen. Eventuelle tilpasninger av døren gjøres på ditt initiativ og din kost. Verisure eier komponentene som inngår i alarmsystemet og har rett til å hente/fjerne disse ved opphør av avtalen, dette gjelder også elektroniske dørlåser, Arlo Essential overvåkningskamera og Arlo videoringeklokke. Tilbudet gjelder kun for nye alarmkunder, og kan ikke kombineres med andre tilbud. Kampanjevilkårene kan avvike noe, avhengig av hvilken pakkesammensetning som tilbys i ditt område. For nærmere informasjon, kontakt Verisure eller din lokale sikkerhetsekspert. I enkelte avsidesliggende områder vil det tilkomme opptil 1190,- i tilkjøringskostnad. Ved fremtidig service vil tid for kjøring dekkes av kunde ihht. gjeldende prislister. I enkelte områder tilbys ikke vekterutrykning som en del av tjenesten.