Hyttealarm sikrer mot brann, innbrudd og vannlekkasje

Få tilbud på
hytte­alarm

TA TESTEN - FÅ TILBUD

Jeg vil ha GRATIS BEFARING og tilbud

Ved å sende inn skjemaet, godtar du vår personvernerklæring.

eller ring oss for tilbud på

23 29 61 80

Hytte­alarm med kamera og app

Med hyttealarm kan du slappe av og vite at vi passer på 24 timer i døgnet, og du kan når som helst titte inn og se hvordan det står til på hytta - med kamera og app.

Ditt alarm­system er alltid tilkoblet Verisures alarm­stasjon. Her jobber våre profesjonelle alarm­operatører døgnet rundt, hele året. Operatørene håndterer både brann-, innbrudds-, vann- og fuktalarmer, og handler raskt dersom noe skulle skje i din hytte.

Via Verisure app kan du når alarmen er aktivert i hel­sikring ta bilder for å se at alt står bra til, og har du smart­kontakter tilknyttet alarm­systemet kan du styre både varme og belysning via appen.

Hyttealarm styrt med app
Fjernstyr varmen på hytta

Få en varm velkomst når du kommer til hytta

Styr varme og belysning på hytta via Verisure App på mobilen.

Via Verisure app kan du fjernstyre smartkontakten til å slå på varmeovnen, slik at det er varmt og godt når du kommer frem til hytta.

Du kan også koble smart­kontakten til belysning og slå lyset av og på med jevne mellomrom for å lure tyvene til å tro at det er noen på hytta.

Det kan også være praktisk derom du har et stykke å gå fra bilen til hytta, og kanskje ankommer sent på hvelden. Da ser du i hvilken retning du skal gå.

Ved avreise kan du også ved hjelp av smartkontakter bruke appen til å dobbeltsjekke at alle elektriske apparater er skrudd av, og dermed minimere faren for brann.
 

Døgn­overvåket hytte­alarm

En brann kan oppstå også når du ikke er på hytta. Med døgn­overvåket hytte­alarm er det alltid noen som passer på og kan tilkalle hjelp, uansett om noen er på hytta eller den står tom.

I vårt andre hjem, hytta, er peiskos et must, sommer som vinter. Og selv om vi gjør vårt ytterste for å være forsiktige, kan uhell oppstå. Er vi til stede, er det som regel ikke noe problem å få slukket brannen raskt, men hvis ild eller aske blir stående uten oppsyn, kan dette få fatale følger. Da er det betryggende å vite at det er noen som passer på og kan tilkalle hjelp raskt.

Fyr på peisen på hytta
Snødekt hytte

Sjekk snømengden, med kamera på hytta

Et utendørs kamera på hytta varsler deg, og sender video til mobilen din når det registrerer bevegelse.

Du kan også, når som helst, sjekke at alt står bra til og om det er behov for litt snømåking.

Varsel ved vannlekkasje eller strømbrudd

Verisures alarmsensorer oppdager og varsler deg  dersom det skulle oppstå en vannlekkasje eller et strømbrudd på hytta. Med tidlig varsling, kan du gjøre nødvendige tiltak for å stanse lekkasjen eller unngå at rør fryser.

Vannsensor på baderom

Nøkkelboks til hytta

Nøkkelboks med kodelås sikrer nøklene dine

Med nøkkelboks har du alltid kontroll på hvor du har nøklene dine.

En nøkkelboks er en enkel og sikker måte å oppbevare nøklene til hytten din, og å gi andre du stoler på tilgang til å komme inn.

Boksen monteres lett tilgjengelig i nærheten av døren, og kan kun åpnes med kode. Kode og plassering registreres på Mine Sider slik at alarmstasjonen kan hjelpe vekter og nødetater å komme inn i hytten dersom noe skjer.

Våre kunders erfaring med hyttealarm

 

For å sikre at en kundeanmeldelse kommer fra en reell kunde, ber Trustpilot, der det er mulig, om at kunden bekrefter at deres anmeldelse er relatert til en reell kundeopplevelse.