Alarm til restaurant, bar, kiosk og café

Kokker på alarmsikret restaurant

Sikre de ansatte, gjester og lokalet tilkoblet en alarmstasjon 24/7 som sender vekter og kontakter nødetater ved behov.

Alarm til restaurant, bar, kiosk og café

Kokker på alarmsikret restaurant

Sikre de ansatte, gjester og lokalet med Verisure bedriftsalarm. Alarmen er overvåket 24/7 og ved en nødssituasjon får du umiddelbar kontakt med alarmstasjonen som sender vekter og kontakter nødetater.

 

Sikre restaurantens ansatte og kunder med alarm

Å installere en bedriftsalarm fra Verisure er et av de viktigste grepene du kan gjøre for å sikre dine ansatte, gjestene dine og lokalet ditt.

I restauranter og caféer er det ofte mange mennesker og mye som skjer samtidig. Dette kan gjøre det vanskelig for de ansatte å holde oversikt. Trusselsituasjoner kan oppstå, men også faren for brann og vannlekkasjer er stor. Restauranteiere må tenke på å sikre både ansatte, gjester, lokalet og omsetningen best mulig.

En døgnbemannet alarmstasjon sørger for at hjelpen aldri er langt unna, uansett når på døgnet en situasjon oppstår. Det gjør at både ansatte og gjester føler seg tryggere.

Alarm trygger ansatte og gjester

Unngå vannlekkasjer fra oppvaskmaskin

Unngå vannlekkasjer, fukt og råte i caféen

Spar deg og caféen for store renoveringskostnader med Verisure bedriftsalarm.

Oppvaskmaskin og kjøleskap er risikoområder hvor vannlekkasjer ofte oppstår. Med vannsensorer under hvitevarene, får du umiddelbart beskjed om noe skulle skje, og du kan spare deg for store kostnader forbundet med renovasjon. Går vannalarmen, blir du ringt opp av alarmstasjonen og du får varsel på mobilen.

En klimasensor gjør også at du kan holde kontroll over innetemperatur og luftfuktighet. Da kan du være sikker på at alt av mat oppbevares i en optimal temperatur, og at gjestene trives i lokalet ditt. Skulle temperaturen eller luftfuktigheten overgå angitte nivåer, får du melding på mobilen via Verisure-appen.

Sikre restauranten mot innbrudd og driftsstans

En bedriftsalarm sikrer restauranten din dersom uønskede hendelser oppstår, mot innbrudd, hærverk og driftsstand.

Et godt synlig alarmskilt får potensielle innbruddstyver til å tenke seg om flere ganger før de prøver seg. Alarmskiltet signaliserer at denne bedriften overvåkes hele døgnet av profesjonelle alarmoperatører.

Dersom det allikevel skulle forekomme hærverk eller innbrudd på eiendommen din, vil alarmen utløses allerede før tyvene er inne i lokalet. Utendørskameraer og innendørskameraer vil fange bevis på video, som kan sendes til politiet på forespørsel.

Stengt lokale som følge av driftsstans

Les om våre kunders erfaring med bedriftsalarm 

 

For å sikre at en kunde­anmeldelse kommer fra en reell kunde, ber Trustpilot, der det er mulig, om at kunden bekrefter at deres anmeldelse er relatert til en reell kunde­opplevelse.

Kontakt meg for et uforpliktende tilbud på bedriftsalarm

Ved å klikke på knappen aksepterer du vår personvernerklæring.

MER ENN 10 000 NORSKE SELSKAP HAR SÅ LANGT LAGT SIN SIKKERHET I VÅRE HENDER.