Butikkalarm er effektiv tyveri­sikring

TA TESTEN - FÅ TILBUD

Jeg vil ha tilbud på alarm til min bedrift

Ved å klikke på knappen aksepterer du vår personvernerklæring.

Alarm til butikk og handel

Butikkenes store fristende butikkvinduer og kassa­apparater tiltrekker seg tyver.

Butikker og forhandlere har spesielt to bekymringer når det gjelder sikkerhet; å beskytte sine ansatte og kunder, og ivareta lagerbeholdning.

Butikkalarm med panikknapp er en god sikkerhet for personale som jobber natt, alene eller er utsatt for truede situasjoner. Skallsikringsmulighet rundt et kassaopptellingsrom kan også være smart i bedrifter der personalet håndterer kontanter eller tyveriutsatte produkter av høy verdi.

Du og dine ansatte skal føle dere trygge på jobb.

Butikkalarm sikrer ansatte, kunder og verdier
Trykker på ransalarm med panikknapp

Ransalarm for dine ansattes trygghet

Verisures bedriftsalarm er med på å skape trygghet for ansatte og kunder, hele døgnet.

Butikker, kiosker og bensinstasjoner opplever fra tid til annen ran, overfall og andre trusselsituasjoner. Slike hendelser kan skape angst, og gi langvarige psykiske problemer for ansatte som utsettes for dem. Med panikknapp tilknyttet ditt alarmsystem, får du en effektiv ransalarm som kan øke sikkerheten i din bedrift, og skape en tryggere hverdag for dine ansatte.

Hensikten med å ha en SOS-alarm inkludert i ditt alarmsystem er å skape et trygt og sikkert arbeidsmiljø. Hvis noe skulle skje, er hjelpen bare et klikk unna.

Butikkalarmen fanger bevis på video

De fleste innbruddstyver og ranere vil velge et enklere bytte enn en butikk med døgnbemannet alarm.

Med synlig alarmskilt og overvåkningskameraer både utendørs og innendørs, er det stor sannsynlighet for at din bedrift, og dine ansatte, får være i fred. Skulle det skje noe kriminelt, vil hendelsen fanges på video og bevis kan sendes til politiet på forespørsel.

Siden alarmstasjonen kan se, lytte og snakke med personer inne i lokalet, kan operatørene gi politiet riktig informasjon i sanntid. Kombinasjonen panikknapp, Verisure Voice, og kameraer setter personalet i konstant kontakt med vår alarmstasjon døgnet rundt.

Installerer du i tillegg en røykkanon, kan tyven tvinges tomhendt ut av butikken. Det kan hindre store skader på lokalet og inventar.

 

Butikkalarm med overvåkningskamera beskytter ansatte