Alarm til butikk og handel

Kvinnelig butikkansatt i alarmsikret klesbutikk

Sikre de ansatte, bedriften og lagerbeholdningen med en 24/7 overvåket bedriftsalarm med kamera, ransknapp og alarmskilt.

Alarm til butikk og handel

Kvinnelig butikkansatt i alarmsikret klesbutikk

Sikre dine ansatte, bedriften og lagerbeholdningen med en 24/7 overvåket bedriftsalarm med kameraovervåking, panikk- og ransknapp og alarmskilt som virker avskrekkende på tyver.

 

Effektiv tyverisikring med butikkalarm

Butikkenes store fristende butikkvinduer og kassa­apparater tiltrekker seg tyver.

Butikker og forhandlere har spesielt to bekymringer når det gjelder sikkerhet; å beskytte sine ansatte og kunder, og ivareta lagerbeholdning. 

Butikkalarm med panikknapp er en god sikkerhet for personale som jobber natt, alene eller er utsatt for truede situasjoner. Skallsikringsmulighet rundt et kassaopptellingsrom kan også være smart i bedrifter der personalet håndterer kontanter eller tyveriutsatte produkter av høy verdi.

Du og dine ansatte skal føle dere trygge på jobb.

Butikkalarm sikrer ansatte, kunder og verdier

Trykker på ransalarm med panikknapp

Ransalarm for dine ansattes trygghet

Verisures bedriftsalarm er med på å skape trygghet for ansatte og kunder, hele døgnet.

Butikker, kiosker og bensinstasjoner opplever fra tid til annen ran, overfall og andre trusselsituasjoner. Slike hendelser kan skape angst, og gi langvarige psykiske problemer for ansatte som utsettes for dem. Med panikknapp tilknyttet ditt alarmsystem, får du en effektiv ransalarm som kan øke sikkerheten i din bedrift, og skape en tryggere hverdag for dine ansatte.

Hensikten med å ha en SOS-alarm inkludert i ditt alarmsystem er å skape et trygt og sikkert arbeidsmiljø. Hvis noe skulle skje, er hjelpen bare et klikk unna.

Overvåkningskamera fanger bevis på video

Verisures bedriftsalarm med overvåkningskamera fanger bevis på video og gir trygghet til de ansatte.

Overvåkningskameraet filmer kontinuerlig når alarmen er slått av. Når alarmen er slått på, vil kameraet aktiveres når alarmen utløses. Dersom alarmen utløses vil profesjonelle operatører se inn i butikken og få et kjapt overblikk over hva som skjer og aksjonere raskt.

Du kan følge med på kameraet via mobilen i full HD.

Overvåkningskameraet fanger tyver på video og kan sikre viktige bevis som kan sendes til poitiet på forespørsel. Opptak lagres i skyen i opptil 30 dager.

Butikkalarm med overvåkningskamera beskytter ansatte
Alarmskilt og ansatt i blomsterbutikk

Alarmskilt virker avskrekkende

De fleste innbruddstyver og ranere vil velge et enklere bytte enn en butikk med døgnbemannet alarm.

Med synlig alarmskilt er det stor sannsynlighet for at din bedrift, og dine ansatte, får være i fred.

Kombinasjonen panikknapp, Verisure Voice, og kameraer setter personalet i konstant kontakt med vår alarmstasjon døgnet rundt.

Siden alarmstasjonen kan se, lytte og snakke med personer inne i lokalet, kan operatørene gi politiet riktig informasjon i sanntid.

Installerer du i tillegg en røykkanon, kan tyven tvinges tomhendt ut av butikken. Det kan hindre store skader på lokalet og inventar.

Les om våre kunders erfaring med bedriftsalarm 

 

For å sikre at en kunde­anmeldelse kommer fra en reell kunde, ber Trustpilot, der det er mulig, om at kunden bekrefter at deres anmeldelse er relatert til en reell kunde­opplevelse.

Kontakt meg for et uforpliktende tilbud på bedriftsalarm

Ved å klikke på knappen aksepterer du vår personvernerklæring.

MER ENN 10 000 NORSKE SELSKAP HAR SÅ LANGT LAGT SIN SIKKERHET I VÅRE HENDER.