Leiligheter sikret med alarm

Få tilbud på
leilighets­alarm

TA TESTEN - FÅ TILBUD

Jeg vil ha GRATIS BEFARING og tilbud

Ved å sende inn skjemaet, godtar du vår personvernerklæring.

eller ring oss for tilbud på

23 29 61 80

Alarm til leilighet og blokk

Uansett om du leier eller eier en leilighet er et alarm­system en god investering. Med leilighets­alarm reduserer du risikoen for å oppleve innbrudd, og du får rask hjelp ved brann eller vannlekkasje.

Leilighetsalarm og alarmskilt på vinduer og dører virker prevantivt på innbrudd, og får som regel tyvene til å gå forbi. Skulle noen likevel prøve å prøve å bryte seg inn, oppdages innbrudds­forsøket raskt med sjokk­sensorer. Alarm­signaler sendes da umiddelbart til alarm­stasjonen som handler raskt for å tilkalle vekter og varsle politiet. Trygt, ikke sant?

Innbruddsrammet leilighet

Brann i blokk

Oftere brann i bolig­blokker enn eneboliger

Selv om bare 17 % av befolkningen bor i bolig­blokker, sto de for nesten en tredel av bolig­brannene i Norge i fjor. 42 % av brann­hendelsene var i eneboliger. Til sammen sto altså enebolig og bolig­blokk for nesten tre av fire bolig­branner.

Kilde: Direktoratet for samfunns­sikkerhet og beredskap / Brann­statistikk 2018.

Leilighets­alarm med brann-, innbrudds- og vann­alarm

Leilighets­alarmen kan inneholde både innbrudds-, vann og brannsikring, og den er alltid tilkoblet Verisures alarm­stasjon. Skulle noe skje, iverksetter vi raskt riktig tiltak. Du kan også holde et øye med hjemmet ditt med Verisure-appen på mobilen din, uansett hvor du er.

Med brann­sikringen får du røykvarslere som er overvåket døgnet rundt. Skulle en brann oppstå kan våre alarm­operatører kommunisere direkte inn i leiligheten din, varsle deg på mobil­telefon og raskt kontakte nødetater, selv om ingen er hjemme.

Leilighets­alarmen kan alltid utvides med flere sikre og smarte produkter. Hva som er riktig for deg, avhenger av størrelsen på hjemmet ditt, plan­løsningen og hvilke behov du har. Ved å svare på noen raske spørsmål i testen vår, kan du få et prisoverslag.

Alarmstasjon overvåker leilighetsalarm

Våre kunder anbefaler alarm i leilighet

 

For å sikre at en kundeanmeldelse kommer fra en reell kunde, ber Trustpilot, der det er mulig, om at kunden bekrefter at deres anmeldelse er relatert til en reell kundeopplevelse.