Gå videre til Mine Sider

TIL MINE SIDER

Røykvarsler til 50 %

Månedens kundetilbud i juni er 50 % på røykvarsler (ordinær pris 1699,-). Kampanjen gjelder til og med 30.06.2024, eller så langt lageret rekker.

GÅ TIL NETTBUTIKKEN

 

Kundetilbud 50% på røykvarsler

Arlo-appen oppgraderes for eksisterende kunder! Du vil motta beskjed via e-post eller se informasjon i appen når det er din tur. Les mer om hvordan du oppgraderer

Kvinne beskyttet mot ID-tyveri og nettsvindel

Kundefordeler

  • Gratis batterier
  • Beskyttelse mot ID-tyveri og nettsvindel
  • Vi dekker egenandel opptil 10 000,- ved brann og innbrudd
Mann bytter batterier

Trenger du hjelp?

Her finner du informasjon om: 

Batteribytte

Brukermanualer

Spørsmål og svar

Venner anbefaler alarmen

Få vervepremie

Tips oss dersom du har familie eller venner som er interessert i alarm. Du får tre måneders gratis abonnement dersom tipset fører til installasjon.

Anbefal oss.

Prisbelønnet alarmsystem

Verisures alarm­systemer og smart­hjems­løsninger vinner stadig nye priser, og gir deg ekstra trygghet og en enklere hverdag å bo og jobbe i. Din trygghet, god kvalitet og design er nøkkel­faktorer når vi utvikler nye innovative sikkerhets­løsninger.

Verisure alarmpakke

Verisure bolig­alarm er best i test

Verisure bolig­alarm ble i 2023 kåret til best i test av det svenske teknologi­magasinet PC för alla. Hele fem alarm­systemer var med i testen, og Verisure gikk av med seieren og fikk topp­karakter!

Vinner reddot design awards

4x vinner av Red Dot Design Awards

I 2023 og 2024 vant Verisure Red Dot Design Awards hele 4 ganger! Det er våre innovative kameradetektorer og bedriftskameraer som skiller seg ut, men også automatiseringsfunksjonen i appen.

Hyttealarm

Vurderer du å skaffe deg en ekstra alarm på hytta eller i en utleiedel?

Vi i Verisure vil at du skal kunne føle deg trygg og vite at vi passer på, uansett hvor du er. Dersom du allerede har alarm fra oss, kan vi tilby deg et ekstra godt tilbud på alarm nummer to.

GÅ TIL HYTTEALARM

Arlo Pro 4 videokamera

Arlo overvåkningskamera som et tilvalg til ditt alarmsystem

Nå kan du utvide alarmsystemet ditt til også å inkludere Arlo videokameraer. Med levende bilder fra boligen, gir du alarmstasjonen muligheten til å kunne hjelpe deg enda bedre når alarmen går.

TIL ARLO OVERVÅKNINGSKAMERA

Kvinne aktiverer Guardian SOS i mørket

Bli beskyttet også utenfor hjemmet med Guardian SOS

Verisure boligalarm kommer og med beskyttelse når du er utenfor hjemmet. Trenger du hjelp umiddelbart, eller ønsker å bli fulgt hjem en mørk kveld, kan du aktivere Guardian SOS i appen.

Gå til Guardian SOS

 Kundehistorier

Les om våre kunders erfaringer med alarm.