Hus sikret med husalarm

Få tilbud på
husalarm

TA TESTEN - FÅ TILBUD

Jeg vil ha GRATIS BEFARING og tilbud

Ved å sende inn skjemaet, godtar du vår personvernerklæring.

eller ring oss for tilbud på

23 29 61 80

Husalarm sikrer bolig og familie

Alle har vi noe vi er spesielt glad i, og som vi ikke har råd til å miste. Med hus­alarm reduserer du risikoen for å oppleve innbrudd, og du får rask hjelp ved brann eller vann­lekkasje.

Bor du i hus eller villa kan det være smart å sikre boligen din med boligalarm. Verisures alarm­systemer inkluderer produkter som sikrer mot både brann, innbrudd og vann­lekkasje. Og har i tillegg både SOS kontakt­alarm og direkte­linje til alarm­stasjonen. Verisures alarm­stasjon er bemannet døgnet rundt, av profesjonelle alarm­operatører som er klare til å handle raskt dersom noe skulle skje. Med bolig­alarm tilknyttet døgnåpen alarm­stasjon kan du være sikker på at du får den hjelpen du trenger, når du trenger den.

Alarmskilt på hus med alarm

Huslarm på ulike typer boliger

Husalarm skredder­sydd for din bolig

Verisure tilpasser alarm­systemet til din unike bolig og dine ønsker, for å gi deg akkurat den sikkerhet og trygghet du trenger.

Alle boliger og familier er unike. Hvilken alarm­løsning som passer for deg, avhenger av størrelsen på hjemmet ditt, plan­løsningen og hvilke sikrings­behov du har. Vi hjelper deg gjerne med å finne den beste mulige innbrudds- og brann­sikringen til ditt hjem. Rådgivning er gratis og tilbudet er uforpliktende. Ta testen under, så ringer vi deg tilbake.

Hva koster en huslarm? Pris i 2023

Prisen på en huslarm vil variere ut fra husets størrelse og utforming. Før vi gir deg et pristilbud, undersøker vi også om du og din familie kan ha ekstra sikringsbehov.

Ved å ta Verisures digitale alarmtest får du en indikasjon på hvilket behov for sikring du har og priser i 2023. Du vil også bli oppringt med et uforpliktende tilbud fra en av våre profesjonelle selgere. I mange tilfeller anbefaler vi å ta en gratis og uforpliktende befaring for å se husets utforming, eller for avklare utvidede sikringsbehov, før vi gir deg et endelig pristilbud.

Hus med alarm

Våre kunders erfaring med alarm i hus

 

For å sikre at en kundeanmeldelse kommer fra en reell kunde, ber Trustpilot, der det er mulig, om at kunden bekrefter at deres anmeldelse er relatert til en reell kundeopplevelse.