Verisure rabatter, fordeler og samarbeid

Alarmsikret bolig

Verisure har en rekke samarbeids­partnere innen bolig, forsikring og sikkerhet. Her kan du lese mer om hvem vi samarbeider med.

Verisure rabatter, fordeler og samarbeid

Alarmsikret bolig

Verisure har en rekke samarbeids­partnere innen bolig, forsikring og sikkerhet. Her kan du lese mer om hvem vi samarbeider med.

Rabatter og spesialtilbud

Som medlem eller kunde hos en av våre allianser, kan du få gode fordeler i form av rabatter og spesialtilbud på boligalarm hos oss.

 

SAS logo

SAS

EuroBonus-medlemmer får EuroBonus ekstrapoeng ved bestilling av alarm.

Les mer om SAS-tilbudet

NGF logo

Norges golfforbund

Medlemmer av NGF får med Yale Doorman dørlås, 2000 kr Greenfee gavekort og 1500 kr klubbstøtte ved bestilling av alarm.

Les mer om NGF-tilbudet

Det frivillige Skyttervesen logo

Det frivillige Skyttervesen

Medlemmer av Det frivillige Skyttervesen får sparer fra 2500,- på boligalarm, 1000 kr rabatt på Yale Doorman, 25% rabatt på alle utvidelser og halv pris på alarmsystem nr. 2.

Les mer om DFS-tilbudet

 

NGF logo

USBL

Medlemmer av USBL sparer 3798,- på grunnpakken + vannsensor + smartkontakt ved bestilling av alarm.

Les mer om USBL-tilbudet

Våre største samarbeidspartnere

Verisure samarbeider med Brannbamsen Bjørnis og andre smarthjems- og sikkerhetsleverandører, for å gi deg en sikrere og mer behagelig hverdag. 

 
Securitas logo

Brannbamsen Bjørnis

Verisure er stolt samarbeidspartner av Brannbamsen Bjørnis. Vi har et felles mål om å redusere antall brannulykker i Norge og øke brannsikkerheten i norske hjem.

Les mer om samarbeidet med Bjørnis

Panasonic logo

Panasonic

Med over 30 års erfaring og eksport til mer enn 120 land over hele verden, inntar Panasonic en ledende posisjon som leverandør av varme­pumpe- og klima­anlegg.

Takket være et fleksibelt nett­verk av produksjons- forsknings- og utviklings­anlegg, kan Panasonic utvikle ny teknologi og innovative produkter som globalt flytter grensene for klima­systemer.

Panasonics organisasjon fortsetter å vokse for å kunne tilby sine produkter over hele verden.

Panasonic er også ledende som innovatør av teknologi for et bedre inne­klima, med mer enn 91 539 patent­søknader. Det er vårt mål å fortsette å ligge i forkant ved hjelp av nye innovasjoner.

I samarbeid med mange av våre partnere arbeider vi i et bredt felt på flere områder som for eksempel hjem, hus­holdning og forretnings­liv for å oppnå en globalt bedre verden ved å bidra med miljø­vern og andre aktiviteter, både i B2C- og B2B-forretninger.

Les mer om Panasonics varme­pumper

TrioVing logo

TrioVing

TrioVing er Norges største leverandør av lås­systemer, beslag, elektr­omekanisk av­låsning, adgangs­systemer, dør­automatikk m.m for sikring og styring av dører, porter og vinduer.

Vårt lands­dekkende nett av forhandlere og låsesmeder sørger for profesjonell råd­givning, installasjon og service. Vi yter også utstrakt prosjekterings­bistand overfor bygg­herrer, arkitekter og entre­prenører, både i forbindelse med nybygg og re­habilitering.

Vi er dessuten ledende leverandør til produsenter av dører vinduer, porter, innredninger, heiser og fasader.

TrioVing er en del av ASSA ABLOY Gruppen, verdens ledende konsern innen produksjon av låser og til­hørende produkter, med formål å dekke slutt­brukers behov for sikkerhet, trygghet og komfort.

Les mer om TrioVing

Securitas logo

Securitas

Securitas har vært i Norge siden 1929 og er Norges eldste og verdens største sikkerhets­selskap.

Med små og store kunder over hele landet tar vi et hel­hetlig ansvar for å sikre våre kunder og deres verdier.

Vår visjon er "Vi tar alltid ansvar for din trygg­het". Derfor jobber vi hele tiden for å ligge i forkant og tilby de mest moderne og effektive sikkerhets­løsningene. Hver dag, døgnet rundt, beskytter vi mennesker, arbeids­plasser og samfunn.

Les mer om våre samarbeid