Tilbud fra våre samarbeidspartnere

FÅ TILBUD PÅ ALARM

Verisures samarbeidspartnere

Verisure har en rekke samarbeidspartnere innen bolig, forsikring og sikkerhet. Her kan du lese mer om hvem vi samarbeider med.

Panasonic logo

Panasonic

Med over 30 års erfaring og eksport til mer enn 120 land over hele verden, inntar Panasonic en ledende posisjon som leverandør av varmepumpe- og klimaanlegg.

Takket være et fleksibelt nettverk av produksjons- forsknings- og utviklingsanlegg, kan Panasonic utvikle ny teknologi og innovative produkter som globalt flytter grensene for klimasystemer.

Panasonics organisasjon fortsetter å vokse for å kunne tilby sine produkter over hele verden.

Panasonic er også ledende som innovatør av teknologi for et bedre inneklima, med mer enn 91 539 patentsøknader. Det er vårt mål å fortsette å ligge i forkant ved hjelp av nye innovasjoner..

I samarbeid med mange av våre partnere arbeider vi i et bredt felt på flere områder som for eksempel hjem, husholdning og forretningsliv for å oppnå en globalt bedre verden ved å bidra med miljøvern og andre aktiviteter, både i B2C- og B2B-forretninger.

Les mer om Panasonics varmepumper

TrioVing logo

TrioVing

TrioVing er Norges største leverandør av låssystemer, beslag, elektromekanisk avlåsning, adgangssystemer, dørautomatikk m.m for sikring og styring av dører, porter og vinduer.

Vårt landsdekkende nett av forhandlere og låsesmeder sørger for profesjonell rådgivning, installasjon og service. Vi yter også utstrakt prosjekteringsbistand overfor byggherrer, arkitekter og entreprenører, både i forbindelse med nybygg og rehabilitering.

Vi er dessuten ledende leverandør til produsenter av dører vinduer, porter, innredninger, heiser og fasader.

TrioVing er en del av ASSA ABLOY Gruppen, verdens ledende konsern innen produksjon av låser og tilhørende produkter, med formål å dekke sluttbrukers behov for sikkerhet, trygghet og komfort.

Les mer om TrioVing

Securitas logo

Securitas

Securitas har vært i Norge siden 1929 og er Norges eldste og verdens største sikkerhetsselskap.

Med små og store kunder over hele landet tar vi et helhetlig ansvar for å sikre våre kunder og deres verdier.

Vår visjon er "Vi tar alltid ansvar for din trygghet". Derfor jobber vi hele tiden for å ligge i forkant og tilby de mest moderne og effektive sikkerhetsløsningene. Hver dag, døgnet rundt, beskytter vi mennesker, arbeidsplasser og samfunn.

Norsk caravan club logo

Norsk Caravan Club

Norsk Bobil og Caravan Club er Norges største og eldste interesseorganisasjon for deg med campingvogn eller bobil.

NBCC arbeider hver dag for en bedre campingopplevelse for våre medlemmer. Vi gir våre medlemmer sosiale opplevelser, inspirasjon, praktiske tips og råd, samt økonomiske medlemsgoder. Om du har campingvogn, bobil eller combicamp bryr vi oss ikke noe om, hos oss er alle velkomne! Det eneste vi bryr oss om er å gi deg som medlem en bedre campingopplevelse!

Les mer om Norsk bobil og varavan club