Reduser risikoen for tyveri, brann og vannskader

Frisørsalong med trygge ansatte

Jeg vil ha tilbud på bedriftsalarm

Ved å klikke på knappen aksepterer du vår personvernerklæring.

Alarm til helse- og velværebedrifter

Vold og trusler rettet mot helse- og velværepersonell øker i omfang, og utstrakt bruk av elektriske apparater øker faren for brannsituasjoner.

Helsearbeidere utsettes alt for ofte for vold og trusler. En panikkalarm og direkte kontaktmulighet med en alarmstasjon vil hjelpe å forebygge utrygghet blant helsepersonell.

Riktig plasserte alarmskilt og overvåkningskameraer kan forebygge innbrudd, tyveri og trakassering, og sikre viktige videobevis til politiet, ved behov. 

Med døgnovervåket alarm minsker også faren for driftstans som følge av brann eller vannskader.

Brannfare frisørsalong
Salong sikret med alarmsystem

Trygg salong med alarmsystem

I en salong er det velvære som står i fokus. Hver enkelt kunde skal kunne oppleve å føle seg spesiell og ivaretatt.

Atmosfæren skal være behagelig og de ansatte skal oppleves som flinke og trygge. Kundenes første møte med salongen er ofte en fasade og et venterom der man har god tid til å reflektere over om dette stedet fremstår som trygt. Godt synlige alarmskilt og riktig plasserte overvåkningskameraer vil ofte kunne få kunden til å senke skuldrene. Med et alarmsystem installert vet også dine ansatte at de er godt sikret mot innbrudd og at det er kort vei til hjelp i en nødsituasjon. Når de ansatte føler seg trygge på jobb, vil trygghetsfølelsen også overføres til dine kunder.