Trygg salong med alarm

Reduser risikoen for tyveri, brann og vannskader

Få tilbud på alarm til min salong/klinikk

TA TESTEN - FÅ TILBUD

Jeg vil ha GRATIS BEFARING og tilbud

Ved å sende inn skjemaet, godtar du vår personvernerklæring.

eller ring oss for tilbud på

23 29 61 80

Alarm til helse- og velvære­bedrifter

Vold og trusler rettet mot helse- og velvære­personell øker i omfang, og utstrakt bruk av elektriske apparater øker faren for brann­situasjoner.

Helsearbeidere utsettes alt for ofte for vold og trusler. En panikkalarm og direkte kontaktmulighet med en alarmstasjon vil hjelpe å forebygge utrygghet blant helsepersonell.

Riktig plasserte alarmskilt og overvåkning­skameraer kan forebygge innbrudd, tyveri og trakassering, og sikre viktige videobevis til politiet, ved behov.

Med døgnovervåket alarm minsker også faren for driftsstans som følge av brann.

Brannfare frisørsalong
Salong sikret med alarmsystem

Trygg salong med alarmsystem

I en salong er det velvære som står i fokus. Hver enkelt kunde skal oppleve å føle seg trygg, spesiell og ivaretatt.

Atmosfæren skal være behagelig og de ansatte skal oppleves som flinke og trygge. Kundenes første møte med salongen er ofte en fasade og et venterom der man har god tid til å reflektere over om dette stedet fremstår som trygt. Godt synlige alarmskilt og riktig plasserte overvåkningskameraer vil ofte kunne få kunden til å senke skuldrene. Med et alarmsystem installert vet også dine ansatte at de er godt sikret mot innbrudd og at det er kort vei til hjelp i en nødsituasjon. Når de ansatte føler seg trygge på jobb, vil trygghetsfølelsen også overføres til dine kunder.

Få kontroll på temperatur og luftfuktighet i studioet

I studioer og salonger, der velvære og helse står i fokus, er det viktig å holde kontroll på innetemperatur og luftfuktighet.

For at kundene og ansatte skal trives og slappe av på jobb, er det viktig at innetemperaturen og luftfuktigheten på arbeidsplassen er behagelig. Derfor er det en god ide å installere en klimasensor som holder et øye med både innetemperatur og luftfuktighet.

Verisure-appen vil varsle deg umiddelbart dersom temperaturen eller luftfuktigheten går over eller under fastsatte nivåer, slik at du kan endre dette med umiddelbar effekt.

Studio sikret med alarm med oversikt over luftfuktighet og temperatur
Hindre vannskader tidlig med vannalarm fra Verisure

Sikre salongen mot vannskader og driftsstans

Med vannalarm fra Verisure kan du sikre salongen din mot kostbare vannskader og, i verste fall, driftsstans mens skadene fikses.

Det er alltid kostbart med store vannskader og derfor er det viktig å forhindre dette så raskt som mulig. Ved utsatte områder kan du installere vannsensorer og skulle det forekomme en lekkasje, vil du umiddelbart bli kontaktet av alarmstasjonen og via Verisure App. På den måten kan du forhindre skadeomfanget i lokalet.

Med en døgnovervåket alarm følger vi alltid med, slik at du kan konsentrere deg om kundene og deres trivsel.