Alarm til trenings­senteret

Unge personer på treningssenteret

En døgnovervåket alarm på treningssenteret forhindrer hærverk og tyveri. Vi sender også vekter og kontakter nødetater ved behov.

Sikre trenings­senteret med døgnovervåket alarm

Unge personer på treningssenteret

En bedriftsalarm på treningssenteret gjør treningen for kunder tryggere og de ansatte kan fokusere på arbeidsoppgavene sine i visshet om at de får umiddelbar hjelp i en nødsituasjon.

Verisure-appen gjør det også mulig å kontrollere inneklimaet og vasler deg om vannlekkasje dersom det oppstår.

 

Alarm sikrer ansatte og kunder på treningssenteret

En døgnovervåket alarm sikrer medlemmer, ansatte og lokalet i nødsituasjoner og mot innbrudd, tyveri og hærverk.

Alarmen kommer med SOS-alarm som de ansatte kan aktivere i nødssituasjoner. Da kan du snakke direkte med alarmstasjonen som sender vekter og varsler nødetater.

Dersom de ansatte og kundene føler seg truet, vil panikknappen sende ut et lydløst SOS-signal til alarmstasjonen. Da foregår hele aksjoneringen i det stille, slik at den som truer ikke får med seg at alarmen er utløst.

SOS-alarm på vegg

Dame trener i alarmsikret treningssenter

Forhindre innbrudd og hærverk på treningssenteret

Godt synlige alarmskilt virker avskrekkene og forhindrer tyveri og hærverk.

Med synlig alarmskilt på veggen og i vinduer, vil potensielle innbruddstyver tenke seg om før de bryter seg inn. Her vet de at lokalet overvåkes av en døgnbemannet alarmstasjon.

Dersom noen prøver å bryte opp dører eller knuse vinduer, vil sjokksensoren utløse alarmen allerede før de er inne i lokalet. Etter stengetid kan riktig plasserte overvåkingskameraer verifisere innbruddet og sikre bevis til politiet ved behov. Alarmoperatørene kontakter deg, sender ut vekter og ringer nødetater.

Kontroller inneklimaet i treningsstudioet

Det er viktig at inneklimaet på treningsstudioet er optimalt for en effektiv treningsøkt, og for trivselen til ansatte og kunder.

For at kundene skal trives i trenignsstudioet ditt, er det viktig at temperatur og luftfuktighet er riktig. Ved å installere klimasensorer i ulike deler av treningsstudioet, kan du følge nøye med på inneklimaet via mobilen.

Du kan sette grenseverdier for både temperatur og luftfuktighet i appen og på Mine Sider. Dersom det blir for varmt eller kaldt, mottar du varlser på mobilen, slik at du kan optimalisere inneklimaet for kundene dine.

Damer trener i treningssal
Dame fikser vannlekkasje på treningssenter

Vannsensor oppdager vannlekkasjer på senteret

Vannlekkasjer kan bli dyrt, og kan i verste fall føre til nedstegning av lokalet. Du kan unngå dette med vannsensorer fra Verisure som fanger opp lekkasjer tidlig.

Vannskader kan føre til driftsstands og store kostnader i reperasjon. Ved å plassere vannsensorer på utsatte steder i lokalet, kan du fange opp vannlekkasjer tidlig. Du vil motta varsler umiddelbart via Verisure-appen dersom vannsensoren utløses. Da kan du raskt ta affære for å sikre treningssenteret mot vann- og fuktskader.

Les om våre kunders erfaring med bedriftsalarm 

 

For å sikre at en kunde­anmeldelse kommer fra en reell kunde, ber Trustpilot, der det er mulig, om at kunden bekrefter at deres anmeldelse er relatert til en reell kunde­opplevelse.

Kontakt meg for et uforpliktende tilbud på bedriftsalarm

Ved å klikke på knappen aksepterer du vår personvernerklæring.

MER ENN 10 000 NORSKE SELSKAP HAR SÅ LANGT LAGT SIN SIKKERHET I VÅRE HENDER.