Øk trivselen med riktig luftfuktighet

Verisure app gir full kontroll over luftfutighet på stua

Få ferdig installert sensorer for luftfuktighet som gir deg kontroll over inneklima. Riktig luftfuktighet er viktig for å unngå mugg, midd og andre helsefarlige tilstander i hjemmet.

Øk trivselen med riktig luftfuktighet inne

Verisure app gir full kontroll over luftfutighet på stua

Få ferdig installert sensorer for luftfuktighet som gir bedre kontroll over inneklima og økt trivsel for hele familien. Riktig luftfuktighet er viktig for å unngå mugg, midd og andre helsefarlige tilstander i hjemmet.

Artikler om smartalarm med appstyring 

 

 Hva er luftfuktighet?

Luftfuktighet vil si mengden vanndamp som befinner seg i luften og har stor betydning for trivselen til hele familien. Jo varmere luften er, dess mere vann kan luften inneholde. Derfor er det tørrere luft om vinteren enn om sommeren.

For lav luftfuktighet kan føre til tørr hud og tørre slimhinner, som kan være ubehagelig. Er det for høy luftfuktighet, kan dette føre til mugg og midd i boligen, som kan bli svært kostbart å få bort. Med Verisure-appen kan du forhindre skader på boligen og øke komforten til familien.

Innendørs anbefales det en relativ luftfuktighet (Rh) på mellom 40% og 60%.

 App gir oversikt over luftfuktighet i boligen

 

Få varsel ved for høy eller lav fuktighet

Se hvordan inneklimaet er i din bolig med Verisure-appen, og få varsler når fuktigheten går over eller under ønsket nivå.

Ønsker du bedre kontroll i boligen, kan du slå på klimavarsler i Verisure-appen og få varsel dersom den relative fuktigheten i et rom går over eller under ønsket nivå. Slik kan du unngå skader på boligen og få det mer behagelig hjemme.

Det måles kontinuerlig og informasjonen fra sensorene sendes til Verisure-appen og Mine Sider én gang i timen. Der vil du og ha tilgang på en graf hvor du kan se historikken.

Sensorer som måler luftfuktighet 

Sjekk luftfuktigheten med Verisure røykvarsleren

Røykvarsleren

Verisures røykvarslerer måler hvor mye fukt det er i rommet de står i. Denne informasjonen sendes direkte til Verisure-appen.

Verisure portal måler luftfuktighet

Verisure portalen

Verisure Portal gir deg en overskt over alle sensorene i hjemmet ditt, i tillegg til at den måler luftfuktigheten der den står.

Smart klimasensor overvåker luftfuktigheten på kjøkken

KLIMASENSOR

Installer klimasensoren hvor som helst i boligen, og motta oppdateringer minst én gang i timen.