Smart belysning med smart­kontakt

Smart belysning i stue

Med smart belysning og smart­kontakt kan du styre lyset fra mobilen, holde tyvene på avstand og øke brannsikkerheten. Smartbelysning tilkoblet alarm, gir deg ekstra sikkerhet og enkel lysstyring direkte fra god­kroken i sofaen, eller fra hvor som helst i verden.

 
Lysstyring med smarttelefon

Ekstra komfort med lys­styring på mobilen

Glemt å slå av lyset? Ved å koble lampene dine til Smart­kontakter, kan du både sjekke og slå av lyset med Verisure appen. Lysstyring på mobilen, gir deg full kontroll og en mer behagelig hverdag.

Smart lys holder tyvene på avstand

Skal du på ferie, er det greit å ta sine forholds­regler for å forhindre innbrudd. Via appen kan du enkelt tids­innstille eller fjern­styre lyset til slå seg av og på ved ulike tider. Da vil tyvene tro at noen er hjemme, og gå videre.

Hus natt med smart lys
Lys skrur seg på automatisk ved brannalarm

Smart­belysning øker brannsikkerheten

Ved å koble smartbelysning til alarmen din, får du  ekstra brannsikkerhet hjemme. Lys som slår seg på automatisk ved brann­alarm, kan hjelpe å vekke barn som sover tungt, og gjøre evakueringen enklere.

Smart lyspære eller fleksibel smart­kontakt?

Både smarte lys­pærer og smart­kontakter gir deg smart belysning. Den største forskjellen, er at en lys­pære kun kan brukes til lys. En smart­kontakt er mer fleksibel, og kan styre alt av elektriske apparater. Det være seg juletre­belysningen, strømforbruket eller kaffe­trakteren.

Smart lyspære og fleksibel smartkontakt