Døgn­overvåket innbrudds­alarm

Verisures døgn­overvåkede innbrudds­alarm med PreSense™-­teknologi bidrar til å beskytte eiendommen din mot inn­trengere, sikre verdiene dine og holde familien din trygg.

Innbruddstyv verandadør

I Norge har de aller fleste av oss både mobil­telefoner, nett­brett og andre verdi­saker liggende fremme, godt synlig fra vinduer. Dette er ofte dyre og lett omsettelige produkter, som er enkle å ta med seg og som frister innbrudds­tyvene. Hvert år skjer det ca 1400 grove tyverier og innbrudd i norske hjem, og ved flere innbrudd har de som bor i boligen opplevd å ha blitt utsatt for svært skremmende episoder.

En innbrudds­alarm hjelper å sikre familien, dyrene og verdi­sakene dine, både når du er hjemme og borte.

Synlige alarmskilt og magnet­kontakter som utløser alarmen før tyvene tar seg inn, reduserer sjansen for å bli rammet av innbrudd. Tyvene tør ikke å ta sjansen. Og dersom det utenkelige likevel skulle skje, har du kort vei til rask hjelp.

Med Verisure kan du være sikker på at du får riktig sikring for din bolig, trygg installasjon, rask varsling og profesjonell overvåking. Verisures egen alarm­stasjon holder vakt døgnet rundt, året rundt.

Kilde: Strasak (1367 grove tyverier i 2020).

TA TESTEN - FÅ TILBUD

Innbruddstyv ved bolig

Forhindrer innbrudd og sikrer verdiene dine

Verisures innbrudds­alarm er designet for å forhindre innbrudd, sikre verdiene dine og gi ekstra trygghet til familien. Vår døgn­bemannede alarm­stasjon passer alltid på, slik at du ikke trenger å bekymre deg.

 • Alarm­skilt og utendørs over­våkning virker av­skrekkende
 • Sensorerer oppdager og varsler om innbrudds­forsøk
 • Kameraer fanger bevis­materiale på video
 • Alarm­stasjonen varsler politi, vekter og kontakt­personer
 • Røyk­kanon kan brukes til å stanse innbruddet

FG-godkjent innbrudds­alarm­anlegg

Et innbrudds­alarm­anlegg skal både avverge, varsle om og forhindre innbrudd. Alarmens PreSense™-teknologi sørger for at innbrudds­forsøk blir oppdaget raskt og at alarms­tasjonen og politiet umiddelbart kan starte arbeidet med å for å forhindre at verdier går tapt. Verisures innbrudds­alarm er FG-godkjent, hvilket betyr at den er grundig testet og tilfreds­stiller myndighetenes og forsikrings­selskapenes krav til sikkerhet.

 

Alarmskilt på bolig

Alarm­skilt

Godt synlige alarm­skilt holder tyvene på avstand

Godt synlige alarm­skilt og utendørs over­våkning virker av­skrekkende på innbrudds­tyver.

Når tyvene leter etter interessante objekter å bryte seg inn i, unngår de som regel boliger der det er stor sjanse for å bli oppdaget.

Sjokk­sensor

Vindus- og dør­sensorer oppdager tyvene før de kommer seg inn

Forsøker tyvene å åpne, bryte opp eller bore i dører og vinduer, vil sjokk­sensorene utløse alarmen, mens tyvene fortsatt er på utsiden.

Når tyvene forstår at de er oppdaget, vil de som regel avbryte inn­bruddet. Politi og naboer kan være på plass, så det er best å rømme.

Sjokksensor på vindu
Kamera med bevegelsessensor

Kamera­detektor

Bevegelses­sensor oppdager og fanger tyvene på video

Innendørs- og utendørs­kameraer med bevegelses­sensor og kunstig intelligens oppdager og varsler om mistenkelig aktivitet.

Kamera­observasjoner kan følge tyvenes bevegelses­mønster og hjelpe politiet å fange tyvene.

Ved behov, kan video­opptakene også benyttes som bevis­materiale.

Verisure Voice

"Vi har deg på kamera og politiet er på vei"

Når alarmen går, åpnes tilgangen til Verisure Voice, og alarm­stasjonen kan lytte og tale inn i boligen for å danne seg et bilde av situasjonen.

Tyver skremmes effektivt bort når de hører at vi har bilder av dem og at politi og vekter er på vei.;

Verisure Voice tale og lyttenhet
ZeroVision røyklegger innbruddstyv

Zero­Vision

Alarm­stasjon varsler politiet og kan sikre verdiene dine

Alarm­stasjonen er i beredskap 24/7. Når alarmen går, vil operatørene verifisere innbruddet og videre varsle politi og vekter.

Etter avklaring med boligeier, kan operatørene utløse ZeroVision som røyklegger verdiene dine og effektivt driver tyvene ut, tom­hendte.

Verisure App

Varsel om innbrudd på mobilen, uansett hvor du er

Verisure holder deg informert. Med Verisure app, får du umiddelbar varsling på mobilen når alarmen går, uansett hvor du er.

Via appen kan du også slå av alarmen, dersom den har blitt utløst ved en feil.

Innbruddsvarsling på app
Play button

Slik fungerer innbrudds­alarmen

Se video (00:56)

Innbrudds­alarm­anlegg med PreSense™-teknologi

For å forhindre at verdier går tapt, har Verisure designet en innbrudds­alarm­ der teknologi og mennesker jobber sømløst sammen. Innbrudds­alarm­anlegget med PreSense™-teknologi sørger for at farer blir identifisert raskt og presist, og du får hjelpen du trenger, når du trenger den.

Innbruddsalarm med PreSense teknologi

Tidlig varsling med PreSense™-teknologi

Alarm­sensorer varsler om innbrudds­forsøk før tyvene kommer seg inn i boligen. PreSense™-teknologi analyserer signaler og kamera­observasjoner i realtid, og sender informasjonen til alarm­stasjonen.

alarmstasjon verifiserer innbrudd

Verifiserer innbrudd og varsler politiet 24/7

Alarm­stasjonen er i beredskap 24/7. Når operatørene mottar varsel om innbrudd, vil de kunne se, tale og lytte inn i boligen for å verifisere hendelsen. Er det tyver på ferde, varsler de politiet umiddelbart.

Politibil utrykning til leilighet med innbrudd

Profesjonell hjelp fra politi og vekter

Ved verifisert innbrudd, varsler Verisure umiddelbart politi og vekter. Har boligen fått skader etter innbruddet vil vekteren tilkalle låsesmed eller glass­mester for å gjen­opprette sikkerheten i boligen.

Innbrudds­sikring til dører og vinduer

Innbrudds­sikring handler om å reduserer risikoen innbrudd. En alarm vil innbrudds­sikre dørerer og vinduer, men det er også mye du kan gjøre selv, for å gjøre boligen din mindre attraktiv for innbruddstyvene.

Slik sikrer du boligen din

 • Rydd vekk verdi­gjenstander
 • Ikke ha nøkler liggende under matta
 • Lukk og lås vinduer og dører
 • Rot litt med vilje og få det til å se ut som du er hjemme
 • Tidsstyr lyset til å slå seg av og på med smartkontakt
 • Avtal at naboen tar inn post og fyller søppel­dunken
 • Installer utendørs overvåknings­kameraer
 • Installer døgn­overvåket bolig­alarm med godt synlige alarm­skilt

Vær obs på «merking» av boligen

De senere årene har man oppdaget flere tilfeller der innbrudds­tyver «merker» boligen, for eksempel med en mynt på trappen, en papirbit i dør­sprekken eller teip på dør­håndtaket. Hvis ikke disse objektene fjernes, antar tyvene at ingen er hjemme. Gjør venner og naboer oppmerksom på dette dersom de passer på boligen din mens du er på ferie.

 

Les flere sikkerhets­tips i Verisures blogg

Kontakt meg for et uforpliktende tilbud på innbrudds­alarm

Ved å klikke på knappen aksepterer du vår personvern­erklæring.

Vanlige spørsmål om Innbrudds­alarm