kryss

Skallsikring - trygghet når du er hjemme

Skallsikring sikrer boligen og hele familien

Skallsikring vil si å aktivere sensorer på vinduer og dører, og sikre det ytre skallet på boligen. Med skallsikring kan du ha alarmen på, også når du er hjemme.

Skallsikring - trygghet når du er hjemme

Skallsikring sikrer boligen og hele familien

Skallsikring vil si å aktivere sensorer på vinduer og dører, og sikre det ytre skallet på boligen. Med skallsikring kan du ha alarmen på, også når du er hjemme.

Hvorfor burde du skaffe deg boligalarm med skallsikring?

Les mer om hvilke fordeler en boligalarm med skallsikring kan gi deg.

 

Skallsikring - trygghet når du er hjemme

Med skallsikring kan du ha alarmen på, også når du er hjemme. Det er en ekstra trygghet å vite at farer oppdages og at hjelpen er nær, uansett tid på døgnet.

Skallsikre og Helsikre er de to valgene du har for å slå på alarmen, både på paneler og i appen. Skal du forlate boligen, anbefaler vi å bruke helsikring som aktiverer alle deler av alarmsystemet. Er du hjemme, er det skallsikring som skal benyttes. Du velger selv hvilke alarmprodukter som skal inngå i skallsikringen, og hvilke områder du vil sikre.

Med skallsikring oppdages uvedkommende mens de fortsatt er på utsiden, og alarmstasjonen kan varsle politi raskt. Det er en ekstra trygghet når barn eller husdyr er alene hjemme, og for alle oss som kanskje er litt husredde.

Trygg familie i bolig med skallsikring på
Gutt sover i bolig med skallsikring på

Nattsikring, så sover du bedre

Skallsikring kalles også nattsikring, da mange bruker denne funksjonen på natten.

Med et Nattsikringspanel i umiddelbar nærhet til sengen, er det enkelt å slå på skallsikringen når du legger deg, og av igjen når du står opp.

Mange får en bedre natts søvn av å vite at ingen kan ta seg inn i boligen uten å bli oppdaget.

I tillegg til å sikre boligens dører og vinduer med sjokksensorer, kan du også velge at andre produkter i alarmsystemet skal aktiveres med skallsikringsfunksjonen. Kanskje ønsker du at alarmens kameradetektor i 1. etasje, eller utendørs overvåkningskamera også skal inngå i funksjonen, som en ekstra trygghet.

Delsikring - sikre et begrenset område

Delsikring er en god løsning for deg som har husdyr som liker å bevege seg over gulvnivå, eller som du ønsker at skal oppholde seg i et begrenset område.

I de aller fleste tilfeller anbefaler vi å bruke alarmens helsikring med husdyraktivering når kjæledyrene er alene hjemme. Dette fordi hele boligen er bedre sikret på denne måten. Men har du husdyr som er glade i å bevege seg over gulvnivå, kan dette bety mange falske alarmer.

I slike tilfeller anbefaler vi bruk av delsikring. Delsikringen kan du lage som en egen smartknapp, eller du kan stille inn alarmens Skallsikring til å aktivere magnetkontakter på dører inne i boligen. Du velger selv hvilke dører du ønsker å sikre via innstillingsmulighetene i Verisure App eller på Mine sider.

Hund alene hjemme med alarmens delsikring på

Jeg vil bestille boligalarm med skallsikring

Ved å klikke på knappen aksepterer du vår personvernerklæring.

Vanlige spørsmål om Skallsikring