Alarm til kontor

Alarmsikret kontor

En god kontoralarm er alltid en god investering. Med alarm er ditt kontor godt sikret mot både innbrudd, brann og dyre produksjonsforstyrrelser.

Alarm til kontor

Alarmsikret kontor

En god kontoralarm er alltid en god investering. Med alarm er ditt kontor godt sikret mot både innbrudd, brann og dyre produksjonsforstyrrelser.

 

Sikre dine verdier og ansatte med kontoralarm

En god kontoralarm sikrer de ansatte, men også kontoret mot hærverk, tyveri og brann.

Kontorlokaler er ofte fristende mål for de kriminelle. Som regel er det tyveri av lett omsettelige ting som datautstyr, penger eller annet av verdi som er målet, men også hærverk og overfall er reelle trusler som bygningseier og bedriftseier har en plikt til å sikre sine ansatte mot.

Verisure tilpasser alarmsystemet til ditt kontorlokale. Hvert system bygger på standardiserte løsninger, men kombinasjonene varierer ut fra kontorets utforming, bedriftens behov og dine ønsker.

Du har full kontroll på alle deler av alarmsystemet med Verisure App.

Kontoralarm sikrer inventar og ansatte

Sikre kontorlokalet med Verisure bedriftsalarm

Kontoralarm avverger innbrudd og tyveri

Tyver velger gjerne de kontorene som er enklest å ta seg inn i og komme seg raskt vekk fra. Lokaler som er synlig merket med alarmskilt får som oftest stå i fred.

Synlig alarmskilt utenfor dører og klistret på vinduer vil få mange innbruddstyver til å snu. Men bryter de seg inn, kan en røykkanon tvinge tyven tomhendt ut av kontoret ditt. På den måten kan du beskytte både utstyret ditt og konfidensiell informasjon om bedriften og kundene dine.

Sikre kontor og ansatte med overvåkningskamera

Et overvåkningskamera på kontoret kan både forebygge tyveri og gi ekstra trygghet til de ansatte. 

Med overvåkningskamera blir kontorlokalet filmet kontinuerlig når alarmen er slått av. Når alarmen er slått på, vil kameraet aktiveres dersom alarmen utløses. Da kan profesjonelle operatører se inn i kontorlokalet og få et kjapt overblikk over hva som skjer, slik at de kan aksjonere raskt. Det gir trygghet til de ansatte å vite at hjelpen ikke er langt unna dersom den trengs.

Verisures installatører sørger for at regler for kameraovervåkning overholdes, og at det kun er lokalene, og ikke de ansatte, som overvåkes.

Bilder og video kan brukes som bevis og sendes til politiet på forespørsel.

Sikre kontorlokalet med overvåkningskamera
Arbeid på hjemmekontor

Jobb trygt og behagelig fra hjemmekontoret

Verisure alarm med app gjør hjemmekontoret tryggere og enklere, slik at du kan jobbe i fred og ro.

Ikke bekymre deg for unødvendige avbrytelser i løpet av arbeidsdagen. Skulle noen ringe på døren, kan du med videoringeklokken og Verisure-appen se hvem det er, og med en elektronisk dørlås koblet til alarmen kan du fjernstyre låsen om du ønsker å slippe inn personen. Da trenger du ikke avbryte møter eller ta unødvendige pauser. 

Du trenger heller ikke bekymre deg om du skrudde av kaffetrakteren. Dersom du kobler den til en smartkontakt, kan du enkelt sjekke dette i appen og skru den av om nødvendig.

Les om våre kunders erfaring med bedriftsalarm 

 

For å sikre at en kunde­anmeldelse kommer fra en reell kunde, ber Trustpilot, der det er mulig, om at kunden bekrefter at deres anmeldelse er relatert til en reell kunde­opplevelse.

Kontakt meg for et uforpliktende tilbud på bedriftsalarm

Ved å klikke på knappen aksepterer du vår personvernerklæring.

MER ENN 10 000 NORSKE SELSKAP HAR SÅ LANGT LAGT SIN SIKKERHET I VÅRE HENDER.