Overvåknings­kamera utendørs

Et overvåkningskamera utendørs gir deg full oversikt og kontroll over eiendommen din. Kameraet tåler det norske klimaet og er koblet til app for bedre brukervennlighet.

Overvåkningskamera utendørs til hjem og hytte

Med et overvåkningskamera utendørs får du full oversikt over hva som skjer når hjemmet eller hytta står tom. Arlo-appen varsler deg når noe mistenkelig skjer, og du kan når du måtte ønske se live opptak fra din eiendom, uansett hvor du er.

Med kameraovervåkning kan du enkelt se at alt står bra til, og handle raskt hvis du får besøk av ubudne gjester.

 Få full kontroll over eiendommen

Les mer om hvordan alarmen med kameraer, røykvarlsere og elektriske dørlåser gir deg full kontroll over eiendommen din.

 

Trådløst Arlo-kamera som holder vakt i all slags vær

Det norske klimaet er preget av alt fra snø, vind og regn, og både kalde og varme dager. Med såpass ekstremt klima, og dramatiske endringer på korte perioder er det viktig at overvåkningskameraet utendørs er værbestandig. Arlo-kameraet er IP65-sertifisert til å tåle utendørs bruk med både regn, vind og snø, og temperaturer helt ned til -20°.

Kameraene leverer også sylskarpe bilder, som gir deg kvalitet opp til 2K HDR. Siden utendørskameraene er utstyrt med lyskaster kan du også være sikker på at du har full oversikt hele døgnet.

Overvåkningskameraet kan også knyttes opp mot et solcellepanel, som i praksis gjør at du aldri trenger å lade det.

Overvåkningskamera utendørs i snø

Montering av utendørs overvåkningskamera

Utendørs kamera på hytta, hjemme, eller i hagen

Kamera­overvåkning gir deg mulighet til å følge med på hva som skjer hjemme eller på hytta når du ikke selv er til stede. Du blir varslet dersom uvedkommende skulle dukke opp, og får videoopptak som bevis dersom det skulle bli nødvendig. Med 160° vidvinkellinse kan du være sikker på at kameraet fanger opp det meste som skulle være av interesse.

Det er også en ekstra trygghet å ha muligheten til å sjekke om barna har det bra mens de leker i hagen. Men, kameraet gir deg ikke bare oversikt – det har også en avskrekkende og forebyggende effekt. Når boligen din er sikret, blir eventuelle innbruddstyver og ubudne gjester oppmerksomme på dette. Flere vil da kanskje tenke seg om to ganger før de foretar seg noe.

Verisure leverer overvåkningskamera med bevegelsessensor, slik at kameraet kun tar opp når det oppdager bevegelse. Dette kan du følge med på live via din smarttelefon.

 

 Arlo utendørs overvåkningskamera med spotlight

Skrem vekk tyven med kamera

Dersom tyver lusker på eiendommen din, vil kameraet filme det, og sende deg varsel. Via appen kan du aktivere lys og sirene for å skremme vekk tyvene.

Arlo Essential Spotlight varsler deg i sanntid når det oppdager mistenkelig bevegelse. Er det tyver på ferde, kan kameraets lys og sirene brukes til å avverge innbrudd og varsle naboer. Kombinasjonen nattesyn og lyskaster sikrer i tillegg gode videobevis i farger, selv når det er mørkt ute.

Video fra overvåkningskamera på Arlo app

 

Full oversikt i appen

Det er via Arlo-appen du vil motta smarte pushvarsler når kameraene registrerer mistenkelig bevegelse. Det er også her du vil kunne se live video og ta opptak og stillbilder av hva som skjer i og rundt boligen din.

Har du flere kameraer, for eksempel både utendørs, innendørs og på hytta, kan du se video fra alle kameraer i samme app.

Kameraene filmer video i svært god bildekvalitet og i farger selv om natten, hvilket gir gode bildebevis til politiet ved behov. Opptakene dine lagres sikkert i skyen i inntil 30 dager.

Du kan selv definere hvilke områder du ønsker at kameraet skal passe ekstra på, og hvilke typer objekter du ønsker å bli varslet om. Appen gjenkjenner og kategoriserer det som filmes og forteller deg om opp­taket er av et mennesker, et kjøre­tøy, et dyr eller en pakke. Varsler i sanntid gjør at du kan handle raskt dersom det er tyver på ferde.

 

Bestill alarm, få kamerapakke til 0,-

 Arlo videoringeklokke

Ringeklokke med kamera, video og talemelding

Når noen ringer på døren, starter en videosamtale på smarttelefonen din. Er du ikke hjemme, kan du likevel kommunisere med den besøkende via videosamtale eller forhånds­innspilt tale­melding. 

Dør­klokken er helt trådløs, kobles til WiFi, og kan brukes med opplad­bare batterier. Verisures installatører justerer vinkel og syns­felt, og sørger for at gjeldende regler for over­våkning over­holdes.

Video­- og bilde­overvåkning

Verisure tilbyr overvåknings­kameraer for både innendørs og utendørs bruk, i tillegg til kameradetektoren som er standard i alle alarmsystemer. Hva slags kameraovervåkning som passer best for deg, avhenger helt av dine behov og ønsker for sikring og kontroll.

Verisure Kameradetektor

Kamera­detektor

Kameradetektoren tar stillbilder idet alarmen går, og kan i alarmsituasjoner brukes av alarmstasjonen til å filme video for rask og presis alarmavklaring. Oppgrader abonnementet til "Se hjem" og bruk kameraet som et video-overvåkningskamera.

Arlo utendørs og innendørs overvåkningskamera

Arlo Pro 4 kamerapakke

Med Arlo Pro 4-pakke, får du et trådløst video­kamera som kan brukes til både utendørs og innendørs overvåkning av egen eiendom. Via Arlo-appen får du varsler i sanntid ved mistenkelig aktivitet.

Arlo utendørs kamera med solcellepanel

Arlo Solcellepanel

Unngå at utendørskameraene går tom for strøm med Arlos Solcellepanel. Lad opp batteriet automatisk med direkte sollys på noen timer. Da trenger du ikke bekymre deg for at batteriet går tomt når du ikke er hjemme, eller på hytta. 

Få tilbud på Verisure alarm
med overvåknings­kamera

bestill alarm, få kamerapakke til 0,-

alarmpakke med arlo kamera og ringeklokke

(*) BESTILL BOLIGALARM OG FÅ VIDEORINGEKLOKKE + UTENDØRSKAMERA INSTALLERT TIL 0,-

Ved bestilling av Boligalarm Grunnpakke, får du med installasjon av Arlo Essential overvåkningskamera + Arlo videoringeklokke til 0,- (verdi 4189,-). Månedsabonnement tilkommer. Grunnpakken koster fra 4490,- i installasjon og fra 629,- i månedsabonnement, og inkluderer: 2 røykvarslere, 3 sjokksensorer, 1 kameradetektor, 1 betjeningspanel, 2 kodebrikker, 1 hovedenhet, alarmskilt og Verisure app med Guardian SOS. Installasjon av Arlo Essential overvåkningskamera og Arlo videoringeklokke får du med på kjøpet. Alarmsystemet kan utvides etter behov. Endelig pris for installasjon og månedsabonnement, vil beregnes ut fra totalt antall alarmkomponenter. Verisure eier komponentene som inngår i alarmsystemet og har rett til å hente/fjerne disse ved opphør av avtalen, dette gjelder også Arlo Essential overvåkningskamera og Arlo videoringeklokke. Tilbudet gjelder kun for nye alarmkunder, og kan ikke kombineres med andre tilbud. Kampanjevilkårene kan avvike noe, avhengig av hvilken pakkesammensetning som tilbys i ditt område. For nærmere informasjon, kontakt Verisure eller din lokale sikkerhetsekspert.