bedriftsalarm på cafe

Bedriftsalarm sikrer bedriftens verdier

Jeg vil ha mer informasjon

 

Ved å klikke på knappen aksepterer du vår personvernerklæring.

24/7 PROFESJONELL OVER­VÅKING

 

MOBIL­STYRING OG VARSLER

 

RASK RESPONSTID

 

Bedrifts­alarm for en sikrere arbeids­dag

Vi setter sammen og installerer skredder­sydde alarm­løsninger for bedrifter lik din egen. Våre løsninger er bygget på det siste innen sikkerhetsteknologi og bidrar til å beskytte eiendom, eiendeler, kunder og ansatte 24 timer i døgnet.

Som bedriftseiere selv, vet vi hvor dyrebar virksomhetens mennesker, lokaler og forretningsdrift er for deg, og hvor viktig det er å ta nødvendige forholdsregler for å beskytte dem.

Våre løsninger virker avskrekkende på kriminelle, sørger for rask respons direkte inn i bedriften og korrekt aksjonering fra vår alarmstasjon ved nødstilfeller. - Når du ikke er til stede, passer Verisure på.

Dame slår på butikkalarm

Alarmsystem tilpasset dine sikkerhetsbehov

Verisure skreddersyr alarmløsninger til å sikre alt fra materielle verdier og lokaler, til kunder og ansatte.

 

Verisure bedriftsalarm

 

Lang erfaring

I 30 år har Verisure levert sikkerhetsløsninger til det norske folk. Vi har over 240 000 boligalarmkunder og over 10 000 bedriftskunder bare i Norge.

Rask responstid

Når alarmen går, kan vår alarmstasjon se, tale og lytte inn i lokalet, og raskt avklare alarmårsak. Dette gjør at du får den hjelpen du trenger - når du trenger den.

God service

Våre kundebehandlere setter kunden i fokus hver eneste dag. Våre fornøyde kunder har gitt oss 4.3 av 5 mulige stjerner på forbrukeranmeldelsessiden Trustpilot.

Hvorfor trenger min bedrift alarm?

Det er flere grunner til å investere i en bedriftsalarm. Vi tror den viktigste grunnen er trygghetsfølelsen. Med det nyeste innen sikkerhetsteknologi installert, og overvåking fra en døgnåpen alarmstasjon, kan du endelig senke skuldrene. Din bedrift er i de beste hender.

Tidsbruk ikon

Tidsbruk

Det går med mye unødvendig tid til opprydding og mulig behov for glassmester etter et innbrudd.

Driftsforstyrrelser ikon

Driftsforstyrrelser

Det tar tid å få nytt inventar og nye varer, og dermed lang tid før man kommer tilbake i normal drift igjen.

Ansatte ikon

Trygghet for dine ansatte

Når dine ansatte er alene på jobb, er det fint å vite at Verisure alltid passer på så de kan føle seg trygge på jobb.

Inntektstap ikon

Inntektstap

Det koster mye å være ute av drift, selv i korte perioder. I ytterste konsekvens kan inntektstapet føre til konkurs.

Sikkerhetsrisiko ikon

Sikkerhetsrisiko

Det lagres mye og viktig informasjon på enhver arbeidsplass som ved et innbrudd kan bli ødelagt eller forsvinne.

Forsikringskrav ikon

Forsikringskrav

Dersom din bedrift er klassifisert som FG2, vil dine forsikringskrav bli dekket med Verisure bedriftsalarm.

Slik fungerer Verisures bedrifts­alarm

Med unike produkter og tjenester kan Verisures bedriftsalarm avbryte pågående innbrudd, minimere tyveri og hærverk, og skape et tryggere arbeidsmiljø for dine ansatte. Nedenfor kan du lese mer om hvordan vår alarm fungerer.

Alarmstasjon dame mann

Forhindrer innbrudd

Det kanskje aller viktigste for en bedrift, er å forhindre innbrudd. Med bedrifts­alarm fra Verisure vil innbrudds­forsøk oppdages før tyvene kommer seg inn.

Våre godt synlige alarm­skilt, har en sterk av­skrekkende effekt, og gjør bedriften din mindre attraktiv for innbrudds­tyver.
Skulle tyvene likevel prøve seg, vil våre unike sjokk­sensorer fungere som en skall­beskyttelse på dører og vinduer og utløse alarmen. På denne måten kan vi oppdage inn­bruddet før det starter.
Når alarmen går, sender video­detektorer bilder til alarm­stasjonen, som kan verifisere at et innbrudd pågår og sende vekter eller kontakte politiet.

Innbruddstyv røykkanon

Avbryter innbrudd

Uansett hvor mye en forsøker å forhindre innbrudd, kan det likevel skje. Verisures røykkanon ZeroVision®, er spesielt utviklet for å avbryte pågående innbrudd.

Når innbruddsalarmen går, kan våre alarmoperatører via Verisure Voice, snakke rett inn i bedriftslokalet, og be de uvedkommende om å forlate stedet. Skjer ikke dette, kan de aktivere ZeroVision® og fylle rommet med tett hvit røyk. Dette vil drive tyvene ut av lokalet tomhendte.
Kombinasjonen av videodetektor, Voice og røykkanon gir våre alarmoperatører svært effektive verktøy for å verifisere og avbryte innbrudd.

Vekter butikk

Mennesker som sikrer mennesker

Med Verisure alarm, er bedriften din i trygge hender, uansett hvor du er. Verisures alarmstasjon er i beredskap hele døgnet, hele året, klare til å hjelpe deg og dine ansatte.

Med alarmknapper både skjult under disken, på panelet og i fjernkontroll har du og dine ansatte rask vei til hjelp i en nødsituasjon. Alarmknappene vil aktivere en stille alarm hos vår alarmstasjon som videre kan verifisere alarmen og varsle politiet.
Utløser du alarmen ved et uhell, kan dette raskt avklares ved å snakke rett med alarmstasjonen via Verisure Voice.

Slik får du en sikrere arbeidsplass og enklere arbeidsdag

Vår dype forståelse av kunden, innovativ sikkerhetsteknologi og høyt fokus på kvalitet og service danner grunnlaget for våre løsninger og tjenester. Våre alarmer beskytter tusenvis av familier og bedrifter hver dag.

Verisure sikkerhetsekspert

Profesjonell installasjon

Installasjonen av alarmen utføres profesjonelt og sikkert av en faglært installatør som også viser deg hvor lett det er å bruke systemet.

Alarmoperatører

24/7 overvåking og hjelp

Med døgnovervåket alarm er det alltid noen som passer på og kan varsle kontaktpersoner, vekter eller nødetater når alarmen går.

Kundeservice og support

Kundeservice og support

Vår kundeservice er åpen kl. 08-20 (man-fre) og kl. 09-17 (lør), og svarer deg gjerne på det du lurer på vedrørende ditt alarmsystem.

Automatisering

Automatisering

Alle deler av alarmsystemet og smarthusproduktene kan stilles inn til å utføre oppgaver automatisk i henhold til tidsplaner i ditt liv.

Adgangskontroll

Adgangskontroll

Elektronisk dørlås tilknyttet alarmen, bidrar til å holde lagerrom og leveransedører sikre. Du kan enkelt gi hver ansatt sin unike kode, eller låse opp dører for ansatte og leveranser via mobilen.

Verisure app

Verisure app

Med Verisure App er det enkelt å styre og ha kontroll på alarmsystemet i bedriften eller hjemmet ditt gjennom mobilen, fra hvor som helst i verden.

Erfaringer med Verisure bedriftsalarm

 

For å sikre at en kundeanmeldelse kommer fra en reell kunde, ber Trustpilot, der det er mulig, om at kunden bekrefter at deres anmeldelse er relatert til en reell kundeopplevelse.

MER ENN 10 000 NORSKE SELSKAP HAR SÅ LANGT LAGT SIN SIKKERHET I VÅRE HENDER.