Bedrifts­alarm for en sikrere arbeids­dag 

Røykvarsler og brannalarm med tilbud

Sikre bedriftens verdier med Verisure bedriftsalarm inkludert profesjonell installasjon, 24/7 overvåkning og rask responstid.

Bedrifts­alarm for en sikrere arbeids­dag 

Røykvarsler og brannalarm med tilbud

Sikre bedriftens verdier med Verisure bedriftsalarm inkludert profesjonell installasjon, 24/7 overvåkning og rask responstid.

 

Bedriftsalarm sikrer bedriftens verdier

Vi setter sammen og installerer skredder­sydde alarm­løsninger for bedrifter lik din egen. Våre løsninger er bygget på det siste innen sikkerhets­teknologi og bidrar til å beskytte eiendom, eien­deler, kunder og ansatte 24 timer i døgnet.

Som bedrifts­eiere selv, vet vi hvor dyrebar virksomhetens mennesker, lokaler og forretnings­drift er for deg, og hvor viktig det er å ta nødvendige forholds­regler for å beskytte dem.

Våre løsninger virker avskrekkende på kriminelle, sørger for rask respons direkte inn i bedriften og korrekt aksjonering fra vår alarm­stasjon ved nøds­tilfeller. - Når du ikke er til stede, passer Verisure på.

Bedriftsalarm sikrer ansatte

Alarm­system tilpasset dine sikkerhets­behov

Verisure skredder­syr alarm­løsninger til å sikre alt fra materielle verdier og lokaler, til kunder og ansatte.

 

Verisure bedriftsalarm

 

Lang erfaring

I 35 år har Verisure levert sikkerhets­løsninger til det norske folk. Vi har over 240 000 boligalarm­kunder og over 10 000 bedrifts­kunder bare i Norge.

Rask responstid

Når alarmen går, kan vår alarmstasjon se, tale og lytte inn i lokalet, og raskt avklare alarm­årsak. Dette gjør at du får den hjelpen du trenger - når du trenger den.

God service

Våre kunde­behandlere setter kunden i fokus hver eneste dag. Våre fornøyde kunder har gitt oss 4.6 av 5 mulige stjerner på forbruker­anmeldelses­siden Trustpilot.

Hvorfor trenger min bedrift alarm?

Det er flere grunner til å investere i en bedrifts­alarm. Vi tror den viktigste grunnen er trygghets­følelsen. Med det nyeste innen sikkerhets­teknologi installert, og over­våking fra en døgn­åpen alarm­stasjon, kan du endelig senke skuldrene. Din bedrift er i de beste hender.

Tidsbruk ikon

Tidsbruk

Det går med mye unødvendig tid til opp­rydding og mulig behov for glass­mester etter et in­nbrudd.

Driftsforstyrrelser ikon

Drifts­forstyrrelser

Det tar tid å få nytt inventar og nye varer, og dermed lang tid før man kommer tilbake i normal drift igjen.

Ansatte ikon

Trygghet for dine ansatte

Når dine ansatte er alene på jobb, er det ekstra trygt å vite at Verisure alltid passer på.

Inntektstap ikon

Inntekts­tap

Det koster mye å være ute av drift, selv i korte perioder. I ytterste konsekvens kan inntekts­tapet føre til konkurs.

Sikkerhetsrisiko ikon

Sikkerhets­risiko

Det lagres mye og viktig informasjon på en arbeids­plass som ved et innbrudd kan bli ødelagt eller forsvinne.

Forsikringskrav ikon

Forsikringskrav

Dersom din bedrift er klassifisert som FG2, vil dine forsikringskrav bli dekket med Verisure bedriftsalarm, gitt at kunden bestiller årskontrolltjeneste fra Verisure.

Slik fungerer Verisures bedrifts­alarm

Med unike produkter og tjenester kan Verisures bedrifts­alarm avbryte pågående innbrudd, minimere tyveri og hærverk, og skape et tryggere arbeids­miljø for dine ansatte. Nedenfor kan du lese mer om hvordan vår alarm fungerer.

Alarmstasjon dame

Forhindrer inn­brudd

Det kanskje aller viktigste for en bedrift, er å forhindre inn­brudd. Med bedrifts­alarm fra Verisure vil innbrudds­forsøk oppdages før tyvene kommer seg inn.

Våre godt synlige alarm­skilt, har en sterk av­skrekkende effekt, og gjør bedriften din mindre attraktiv for innbrudds­tyver.
Skulle tyvene likevel prøve seg, vil våre unike sjokk­sensorer fungere som en skall­beskyttelse på dører og vinduer og utløse alarmen. På denne måten kan vi oppdage inn­bruddet før det starter.
Når alarmen går, sender video­detektorer bilder til alarm­stasjonen, som kan verifisere at et inn­brudd pågår og sende vekter eller kontakte politiet.

Innbruddstyv røykkanon

Avbryter inn­brudd

Uansett hvor mye en forsøker å forhindre inn­brudd, kan det likevel skje. Verisures røyk­kanon ZeroVision®, er spesielt utviklet for å avbryte pågående inn­brudd.

Når innbrudds­alarmen går, kan våre alarm­operatører via Verisure Voice, snakke rett inn i bedrifts­lokalet, og be de uvedkommende om å forlate stedet. Skjer ikke dette, kan de aktivere ZeroVision® og fylle rommet med tett hvit røyk. Dette vil drive tyvene ut av lokalet tomhendte.
Kombinasjonen av video­detektor, Voice og røyk­kanon gir våre alarm­operatører svært effektive verktøy for å verifisere og avbryte inn­brudd.

Vekter butikk

Hjelp når du trenger det

Med Verisure alarm, er bedriften din i trygge hender, uansett hvor du er. Alarm­stasjonen er i beredskap døgnet rundt, klare til å hjelpe deg og dine ansatte.

Med alarm­knapper både skjult under disken, på panelet og i fjern­kontroll har du og dine ansatte rask vei til hjelp i en nød­situasjon. Alarm­knappene vil aktivere en stille alarm hos vår alarm­stasjon som videre kan verifisere alarmen og varsle politiet.
Utløser du alarmen ved et uhell, kan dette raskt avklares ved å snakke rett med alarm­stasjonen via Verisure Voice.

Video: Slik fungerer bedriftsalarmen fra Verisure
Play button

Slik fungerer bedriftsalarmen

Se video (00:55)

Slik får du en sikrere arbeids­plass og enklere arbeids­dag

Vår dype forståelse av kunden, innovativ sikkerhets­teknologi og høyt fokus på kvalitet og service danner grunn­laget for våre løsninger og tjenester. Våre alarmer beskytter tusenvis av familier og bedrifter hver dag.

Verisure sikkerhetsekspert

Profesjonell installasjon

Installasjonen av alarmen utføres profesjonelt og sikkert av en faglært installatør som også viser deg hvor lett det er å bruke systemet.

Alarmoperatører

24/7 over­våking og hjelp

Med døgn­overvåket alarm er det alltid noen som passer på og kan varsle kontakt­personer, vekter eller nød­etater når alarmen går.

Kundeservice og support

Kunde­service og support

Vår kunde­service er åpen kl. 08-18 (man-fre) og svarer deg gjerne på det du lurer på vedrørende ditt alarm­system.

Automatisering

Automatisering

Alle deler av alarm­systemet og smarthus­produktene kan stilles inn til å utføre oppgaver automatisk i henhold til tids­planer i ditt liv.

Kameraovervåkning klesbutikk

Kameraovervåkning

Med innendørs videodetektor får du kontinuerlig over­våkning av bedriften din, direkte på mobilen. Kameraet er tilknyttet alarmstasjonen for rask hjelp 24/7.

Verisure app

Verisure app

Med Verisure App er det enkelt å styre og ha kontroll på alarm­systemet i bedriften eller hjemmet ditt gjennom mobilen, fra hvor som helst i verden.

Sikre bedriften din med alarm

Les mer om hvorfor du burde sikre bedriften din med alarm.

 

For å sikre at en kunde­anmeldelse kommer fra en reell kunde, ber Trustpilot, der det er mulig, om at kunden bekrefter at deres anmeldelse er relatert til en reell kunde­opplevelse.

Kontakt meg for et uforpliktende tilbud på bedriftsalarm

Ved å klikke på knappen aksepterer du vår personvernerklæring.

MER ENN 10 000 NORSKE SELSKAP HAR SÅ LANGT LAGT SIN SIKKERHET I VÅRE HENDER.