Smarte app­innstillinger med Verisure Smartplan

Jente som ser på rutiner i Verisure-appen

Hos Verisure kan du stille inn alarmen til å fungerer i takt med din døgnrytme. Lag rutiner i appen, og få full kontroll over sikkerheten i boligen.

Smarte app­innstillinger med Verisure Rutiner

Jente som ser på rutiner i Verisure-appen

Hos Verisure kan du stille inn alarmen til å fungerer i takt med din døgnrytme. Still inn rutiner og automatiseringer via Verisure-appen, og få full kontroll over sikkerheten i boligen.

Kundehistorier om smarthjem fra Verisure

Les om fordeler og historer fra faktisk kunder om hva de synes om smartsystemet fra Verisure.

 

Automatiser rutiner i hverdagen

I appen kan du stille inn produkter og funksjoner til å aktiveres automatisk på spesifikke dager og tidspunkt, tilpasset din families hverdagsrutiner.

  • Automatiser alarmen og la den slå seg på og av alle dager i uken
  • Yale doorman dørlås låses når døren lukkes
  • All belysning tilkoblet Smartkontakt slås på ved utløst brannalarm
  • Smartkamera skal ta bilder automatisk når døren åpnes

Smarte knapper med hurtiginnstillinger

Smarte knapper

Samle flere hendelser, som du ønsker at skal utføres samtidig, under en og samme knapp.

Klikk på en knapp og lyset slås av, alarmen går på og du får et bilde av hunden hjemme.

Du kan lage en egen "God morgen-knapp" som slår av skallsikringen og slår på belysning. "God natt" kan slå på skallsikringen og slå av elektriske apparater.

Til Androids Vekkerklokkefunksjon kan du også lage smartknapper for "utsett" og "slå av".

Smart planlegging, slipp feieren inn når du er på jobb

Smart planlegging

Når feieren kommer en gang mellom syv og fem... Lag engangskoder, eller still inn koder og alarmbrikker til kun å fungere til visse tider, for eksempel mellom 10 og 12 når vaskehjelpen kommer, eller en spesifik uke når du får håndverker på besøk.

Smart kontroll, pass på at vinduer og dører forblir åpne

Smart kontroll

Usikker på om du lukket vinduet eller døren? I appen kan du se om du har glemt å lukke et vindu og dør med magnetkontakt. Du kan til og med bli varslet om et vindu eller en dør har stått åpen i mer enn for eksempel 10 minutter.

Smarte påminnelser, slik at du alltid husker å slå på alarmen

Smarte påminnelser

Hender det at du glemmer å slå på alarmen? Vil du få påminnelse om at alarmen ikke er slått på ved et spesifikt klokkeslett? Aktiver påminnelser, så unngår du at huset blir stående uten oppsyn.

Jeg vil ha tilbud på alarm med rutiner

Ved å klikke på knappen aksepterer du vår personvernerklæring.

 

(*) BESTILL BOLIGALARM OG FÅ YALE DOORMAN INSTALLERT TIL 0,-

Ved bestilling av Boligalarm Grunnpakke, får du med installasjon av Yale Doorman V2N med låsmodul til 0,- (verdi 4990,-). Månedsabonnement tilkommer. Grunnpakken koster fra 4490,- i installasjon og fra 599,- i månedsabonnement, og inkluderer: 2 røykvarslere, 3 sjokksensorer, 1 kameradetektor, 1 betjeningspanel, 2 kodebrikker, 1 hovedenhet, alarmskilt og Verisure app med Guardian SOS. Installasjon av Yale Doorman V2N med låsmodul får du med på kjøpet. Alarmpakken kan utvides etter behov. Endelig pris for installasjon og månedsabonnement, vil beregnes ut fra totalt antall alarmkomponenter. Installasjon av elektronisk dørlås forutsetter at døren din er kompatibel med dørlåsen. Eventuelle tilpasninger av døren gjøres på ditt initiativ og din kost. Verisure eier komponentene som inngår i alarmsystemet og har rett til å hente/fjerne disse ved opphør av avtalen, dette gjelder også elektroniske dørlåser. Tilbudet gjelder kun for nye alarmkunder, og kan ikke kombineres med andre tilbud. Kampanjevilkårene kan avvike noe, avhengig av hvilken pakkesammensetning som tilbys i ditt område. For nærmere informasjon, kontakt Verisure eller din lokale sikkerhetsekspert.