Hvorfor du bør velge Verisure

- NORGES MEST MONTERTE ALARM­SYSTEM

Verisure selger med alarmskilt

Kundehistorier

Les historier fra våre kunder og få en bedre forståelse for hvorfor du burde velge Verisure.

 

Kompetanse, erfaring og kunnskap

Verisure er Norges og Europas ledende alarm­selskap med 35 års erfaring og over 5 millioner kunder verden over.

 

Installsjon av alarm

Rask installasjon og grundig opp­læring

Har du opplevd at tyver lusker i nabolaget, eller sett et hus bli slukt opp av flammer. Da er ønsket om rask installasjon stort. Hos Verisure kan vi installere alarmen din på dagen, og vi tar oss alltid tid til å gi deg en grundig opp­læring i systemet.

Alarmovervåkning

24/7 profesjonell alarm­overvåkning

Verisures FG god­kjente alarm­stasjon, er profesjonelle alarm­operatører på vakt 24-7. De følger med på, og under­søker alarmer, og varsler ved behov nød­etater. Både alarm­stasjonen, teknisk utstyr, rutiner og personell er FG godkjente og EN sertifiserte.

Vekterutrykning

Rask respons­tid og gratis vekter­utrykning

Med rask respons­tid, kameraer og direkte kommunikasjon inn i boligen, kan vi raskt bekrefte eller avkrefte en alarm. Ved reell alarm, varsler vi nød­etater og tilkaller vekter. Både alarm­avklaring og vekter­utrykning inngår i abonnementet for alarm­tjenesten.

Prisbelønnet alarmsystem

Verisures alarm­systemer og smart­hjems­løsninger vinner stadig nye priser, og gir deg ekstra trygghet og en enklere hverdag å bo og jobbe i. Din trygghet, god kvalitet og design er nøkkel­faktorer når vi utvikler nye innovative sikkerhets­løsninger.

Verisure alarmpakke

Verisure bolig­alarm er best i test

Verisure bolig­alarm ble i 2023 kåret til best i test av det svenske teknologi­magasinet PC för alla. Hele fem alarm­systemer var med i testen, og Verisure gikk av med seieren og fikk topp­karakter!

Vinner reddot design awards

4x vinner av Red Dot Design Awards

I 2023 og 2024 vant Verisure Red Dot Design Awards hele 4 ganger! Det er våre innovative kameradetektorer og bedriftskameraer som skiller seg ut, men også automatiseringsfunksjonen i appen.

Garanti, kvalitet og design

Kvalitets­produkter med livstids­garanti og top notch teknologi i lekkert design.

 

Livstidsgaranti alarmprodukter

Livstids­garanti og funksjons­garanti

Med alarm fra Verisure, kan du være trygg på at alt fungerer som det skal. Livstids­garantien inkluderer kontinuerlig over­våkning av alarm­signaler, nye batterier og reparasjon eller bytte av defekte produkter, uten ekstra kostnad.

alarmprodukter stue

FG-godkjente kvalitets­produkter

Verisures FG-godkjente alarm med CE-merkede produkter tilfreds­stiller myndig­hetenes og forsikrings­selskapenes krav til sikkerhet. Dette kan gi deg rabatt på forsikrings­premien og redusert egenandel ved skade.

IF design award vinner

Pris­belønnet og elegant design

Verisures alarm­produkter har vunnet flere design- og produkt­priser i to av verdens største design­konkurranser Red Dot Design award 2023 og iF DESIGN awards 2022. For deg som er opptatt av design, er Verisure det riktige valget.

Play button

Slik fungerer alarm­teknologien

Se video (04:34)

Innovativ sikkerhets­teknologi

Med innovativ sikkerhets­teknologi, kan du føle deg trygg på at alarmen fungerer som den skal, og at hjelpen er nær. Hos Verisure er familien din og verdiene dine i de beste hender.

 

PreSense alarmteknologi oppdager innbrudd

PreSense™-sikkerhets­teknologi

Verisures neste generasjons bolig­alarm med PreSense™-alarm­teknologi analyserer alarm­signaler og kamera­observasjoner i real­tid, og varsler alarm­stasjonen om faren. Slik kan vi handle raskt for å hjelpe å forhindre brann, innbrudd og vann­skade.

Verisure app i hånd

Brukervennlig app og auto­matisering

Med Verisures bruker­vennlige app styrer du sikkerheten i boligen din med få klikk. Alarm­system kan auto­matiseres både på tid og alarm­hendelser. Du kan f.eks. stille inn lyset til å slå seg på når brann­alarmen går, eller til gitte tids­punkter, og få dør­låsen til å styre alarmen.

Mann skifter batterier

Teknologi som fungerer og gratis batterier

Flere overførings­veier, kontinuerlige system­sjekker og sabotasje­alarm sikrer at alarmen fungerer. Alarmen oppdateres automatisk med vår nyeste program­vare. Vi overvåker også batteriene dine og sender deg nye batterier, uten ekstra kostnad, når det er på tide å bytte.

Din sikkerhet er vår lidenskap

Verisures 300 ingeniører og tekniske eksperter jobber daglig med å utvikle nye produkter for din sikkerhet.

 

ID beskyttelse

ID beskyttelse - sikrer deg mot ID-tyveri

Nå sikrer Verisure deg også på nett. I samarbeid med Experian, en profesjonell aktør innen ID-beskyttelse, kan vi nå over­våke, fore­bygge og beskytte identiteten din mot ID-tyveri på nett. Tjenesten blir tilgjengelig for alle nye kunder i løpet av 2023.

Dame med Verisure Guardian SOS

Verisure Guardian SOS - trygghets­alarm

Er du en av de som for­venter det lille ekstra et et over­våket alarm­systemet? Med Verisure Guardian kan du be om Trygt følge eller sende SOS signal fra mobilen, uansett hvor du er. Ekstra trygghet for deg på tur eller for ungdom som går alene hjem.

Barn som sover

Røyk­varslere med tale - vekker barn mer effektivt

Forskning gjort av blant annet Pediatric Reasearch, viser at barn våkner raskere av røyk­varslere med både sirene og tale. Det er derfor vi i Verisure har videre­utviklet våre røyk­varslere til å la en kvinne­stemme fortelle hvor det brenner, i tillegg til brann­alarmen.