Ta kontroll over hjemmet med smarthus-appen

Få full oversikt og kontroll med smartlås, overvåkningskamera og videoringeklokke tilkoblet app og 24/7 bemannet alarmstasjon.

Ta kontroll over hjemmet med smarthus-appen

Verisures smarthjemløsninger er utviklet spesielt med tanke på utvidet sikkerhet i din bolig.

Fra energieffektivitet til økt sikkerhet gir smarthjem fra Verisure huseiere en rekke fordeler. Tenk deg å kunne slippe inn en håndverker mens du er på jobb, eller følge med på overvåkningskameraene mens du er på ferie. Mulighetene er uendelige med smarthus fra Verisure.

Hvorfor burde du installere smart boligalarm?

Les om fordeler og historer fra faktisk kunder om hva de synes om smartsystemet fra Verisure

 

Hva er et smarthus?

Et smarthus refererer til et hjem utstyrt med enheter som kan styres via en telefon eller annen nettverksenhet. Dette gir huseiere muligheten til å overvåke og kontrollere hjemmets funksjoner, uansett hvor de er.

Feier Yale Doorman

Automatisert hverdag

Elektronisk dørlås lar deg låse opp døren med kode eller via app. Lag engangs­koder som kun fungerer til visse tider, for eksempel mellom 10 og 12 når vaske­hjelpen kommer, eller akkurat den uken du får hånd­verker på besøk.

App i hånd

Full kontroll

Usikker på om du skrudde på alarmen eller lukket vinduet? I Verisure-appen kan du skru av og på alarmen, og få push­varsel dersom et vindu eller en dør har stått åpen i mer enn for eksempel 10 minutter. 

Smart påminnelse på mobil

Temperaturmåler

Ha full oversikt over inneklima med målere for temperatur og luftfuktighet i alle rom, og få varsel om temperaturen blir for lav eller for høy. Smart strøm­styring lar deg forvarme hytta slik at den er god og varm når du kommer fram.

Smarthjem produktbilde
Play button

Slik virker Verisures smarthjem

Se video (01:28)

Et smarthus gjør deg tryggere

Et smarthus gir deg flere fordeler enn en forenklet hverdag. Med sikkerhetsfunksjoner og automatiseringer kan du og din familie føle dere tryggere både innenfor og utenfor boligens vegger.

Slipp inn nødetatene med elektronisk dørlås

Fjernstyr dørlåsen og slipp inn nødetatene

Skulle uhellet først være ute og du trenger umiddelbar hjelp i huset ditt, sitter alarmstasjonen alltid beredt til å hjelpe. I en situasjon der nødetatene trenger tilgang til boligen men ingen kan åpne, kan dette gjøres direkte fra alarmsentralen.

Denne funksjonen kan være uvurdelig både fordi nødetatene slipper å bryte opp døren din, og ikke minst fordi det sparer dyrebar tid i situasjoner der noen trenger øyeblikkelig tilsyn.

Familie reddet fra brann

Få oversikt i en nødssituasjon

Har du smartkontakter installert i boligen, kan du via appen stille inn at lysene skrur seg på dersom brannalarmen går om natten.

Med lysene på vil det være mye lettere å få oversikt og kontroll over situasjoner som skjer når det ellers er mørkt. Et godt opplyst hjem kan dessuten bli livsviktig i en situasjon der hyppig evakuering av boligen er nødvendig.

 

Du går aldri alene med Verisure Guardian

Verisure Guardian er en innebygd sikkerhetsfunksjon i appen. Med Verisure Guardian SOS kan du be om hjelp fra mobilen din, uansett hvor du er. Når vi mottar ditt nødsignal, vil en av våre alarmoperatører umiddelbart ringe deg eller dine varslingspersoner for å avklare situasjonen.

Trenger du hjelp raskt, eller vi ikke får kontakt med deg, kan vi varsle nødetatene. Vi kan bli på telefonen til hjelpen kommer.

Les mer om Verisure Guardian

Kvinne som går ute og dame på alarmstasjonen

Kontakt meg, jeg ønsker tilbud på alarm med smarthjemløsninger

Ved å klikke på knappen aksepterer du vår personvernerklæring.

Smarte løsninger

I appen kan du styre alle komponentene separat, eller bestemme at komponenter skal fungere i samsvar med hverandre.

Verisure app

Følg med på hvem som kommer

Gjennom appen kan du se hvem som ringer på, og snakke med dine besøkende selv om du ikke er hjemme. Hvis du trenger å låse opp for den som står utenfor døren gjør du også det rett fra appen.

Rutiner i appen

smarte Rutiner

Pleier familien å legge seg og stå opp til noenlunde samme tid hver dag`? Legg inn en rutine som sørger for at skallsikring skrus på når dere går i seng, og skrur seg av når dere våkner. Rutinene kan stilles forskjellig for hver enkelt ukedag.


Bevegelsessensor oppdager husdyr

Husdyr eller innbruddstyv?

Våre bevegelsessensorer er spesielt utviklet slik at de skiller mellom husdyr, robotstøvsugere og innbruddstyver. Du trenger derfor ikke bekymre deg for at alarmen utløses av kjæledyret i hjemmet.

Smart og enkel video­overvåkning

 

Arlo app

Overvåkning ute ...

Kameraovervåkning gir deg kontroll over hva som foregår ved ytterdøra imens du er på jobb, eller i hagen når du sitter i stua. Du kan også justere på innstillinger for aktivitetsområder, følsomhet og hva du ønsker varsler om.

Hund i sofa

... Og inne

Har du barn som kommer hjem fra skolen eller dyr som er alene hjemme, er det en ekstra trygghet å kunne sjekke at alle har det bra. Kameraet er utstyrt med både mikro­fon og høyt­taler - så du for eksempel kan be hunden gå ned fra sofaen.

Video og varsler på Apple watch

Smart connect

Koble overvåknings­kameraet til både Apple HomeKit, Google Home Assistant og Amazon Alexa, slik at du mottar opptak fra kameraet direkte på smart­enheten din. Da har du full oversikt over hjemmet til alle døgnets tider!

Verisure boligalarm best i test 2023

best i test 2023

Videoovervåkning tilknyttet døgnovervåket boligalarm gir ekstra trygghet for deg, familien din og hjemmet ditt. Dessuten har du full kontroll selv, også! Verisure boligalarm ble kåret til "Best i test 2023" av PC för alla.

(*) BESTILL BOLIGALARM OG FÅ YALE DOORMAN, VIDEORINGEKLOKKE + UTENDØRSKAMERA INSTALLERT TIL 1990,-

Ved bestilling av Boligalarm Grunnpakke, får du med installasjon av Yale Doorman, Arlo Essential overvåkningskamera + Arlo videoringeklokke til 1990,- (verdi 9179,-). Månedsabonnement tilkommer. Grunnpakken koster fra 4490,- i installasjon og fra 679,- i månedsabonnement, og inkluderer: 2 røykvarslere, 3 sjokksensorer, 1 kameradetektor, 1 betjeningspanel, 2 kodebrikker, 1 hovedenhet, alarmskilt og Verisure app med Guardian SOS. Installasjon av Yale Doorman V2N med låsmodul, Arlo Essential overvåkningskamera og Arlo videoringeklokke får du med på kjøpet. Installasjon av elektronisk dørlås forutsetter at døren din er kompatibel med dørlåsen. Eventuelle tilpasninger av døren gjøres på ditt initiativ og din kost. Alarmsystemet kan utvides etter behov. Endelig pris for installasjon og månedsabonnement, vil beregnes ut fra totalt antall alarmkomponenter. Verisure eier komponentene som inngår i alarmsystemet og har rett til å hente/fjerne disse ved opphør av avtalen, dette gjelder også elektroniske dørlåser, Arlo Essential overvåkningskamera og Arlo videoringeklokke. Tilbudet gjelder kun for nye alarmkunder, og kan ikke kombineres med andre tilbud. Kampanjevilkårene kan avvike noe, avhengig av hvilken pakkesammensetning som tilbys i ditt område. For nærmere informasjon, kontakt Verisure eller din lokale sikkerhetsekspert.