utmerkelser

Internasjonal designpris til Verisure

Av
Glenn Støldal
Verisure kamera red dot designvinner 2023

Verisures GuardVision™ kamera­detektor har vunnet en pris i den inter­nasjonale design­konkurransen Red Dot Design Awards 2023.

Red Dot Award winner 2023 logo

Red Dot Design Awards har røtter helt tilbake til 1955, og er anerkjent som en prestisje­­tung og viktig internasjonal design­konkurranse innen produkt­­design og -kvalitet.

Prisvinneren, Verisures GuardVision™, er en innen­­dørs kamera­­detektor med bevegelses­­sensor og video­­kamera i ett. Kameraet tar bilder i syl­skarp HD-kvalitet ved inn­­brudd, brann eller SOS-alarm – både natt og dag.

– Denne prisen er nok en fantastisk anerkjennelse av vårt entusiastiske og dedikerte team som jobber med industriledende produkt­design, som gjør at vi kan beskytte over 240.000 kunder i Norge hver eneste dag. Innovasjon ligger i vårt DNA, og vi er alltid på utkikk etter nye måter å gjøre våre løsninger mer bruker­vennlige og effektive på, sier Anders Boger, administrerende direktør i Verisure Norge.

Årets pris til GuardVision™ kamera­detektor bygger videre på suksessen i design­konkurransen i 2021, da Verisure og Arlo totalt vant seks priser i Red Dot Design Awards.

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER