utmerkelser

Verisure-alarm kåret til best i test igjen

Av
Verisure Norge
Verisure er kåret til best i test hos PC FÖR ALLA

Det anerkjente svenske datamagasinet PC för Alla har igjen kåret Verisures boligalarm til best i test.

«PC för Alla» er Sveriges største uavhengige datamagasin, som med egne nettsider og nyhetsbrev totalt når ut til over en halv million lesere hver måned. Blant alarmselskapene som ble testet var Verisure og Sector Alarm – to av de største aktørene i boligalarmmarkedet i både Sverige og Norge.

Best i test hos PC FÖR ALLA

Med 5 poeng av 5 mulige gikk Verisure nok en gang helt til topps og ble kåret til best i test. Det er en tittel bladet har gitt Verisure flere år på rad. Med tittelen «Sveriges beste boligalarm» fikk alarmsystemet også mye positiv omtale. 

Her kan du lese testen av Verisures alarmsystem.

PC för Alla trekker frem at Verisures alarmsystem er «stort, fleksibelt og enkelt å bruke»: 
- Gratis vekterutrykning og døgnbemannet alarmstasjon.
- Meget bra sikkerhetsfunksjoner.
- Masse smart tilbehør man kan bygge ut med.
- Enkelt system å håndtere.

Magasinets konklusjon er at «dette er et system som koster mer enn mange konkurrenter, men det handler om et helhetskonsept som er meget smart og samtidig veldig enkelt å bruke».

Fornøyd med installasjon og opplæring

PC för Alla synes også det er positivt at «Verisure tilbyr ulike pakker ut fra dine behov, og til forskjell fra mange konkurrenter tilbyr de gratis vekterutrykninger, profesjonell installasjon og gjennomgang av systemet. Du behøver helt enkelt bare se på når alt installeres, og det er smidig».

De har også testet flere tilleggsprodukter, og er meget fornøyde med at man kan bygge ut alarmsystemet med ulike komponenter som overvåkningskamera, Yale Doorman elektronisk dørlås, smartkontakt og vanndetektor. «Muligheten for å bygge ut systemet er nesten uendelig, og alle funksjoner fungerer veldig bra», skriver de i testen.

Magasinet trekker spesielt frem funksjonene med den elektroniske dørlåsen Yale Doorman: «Vi testet integrasjonen med den nyeste Yale Doorman L3, og låsen fungerer mye enklere i Verisure sitt system enn når man bruker Yale sin egen programvare».

I testen omtales også muligheten for å kombinere sensorer fra ulike alarmkomponenter, slik at man kan sette opp et smarthjem: «Veldig smidig».

Alarm med app

Begeistret for Arlo-kameraene og appen

Testpanelet var også veldig bvegeistret for integrasjonen av Arlo-kameraer, som ifølge bladet gir "veldig bra bilde og funksjonalitet".

Testpanelet omtaler Verisure-appen, og kaller grensesnittet «rent og tydelig, der du raskt ser hvilken status systemet befinner seg i. Her kan du også se informasjon om temperatur, luftfuktighet og mye annet nyttig, noe som er perfekt om vinteren for å få oversikt over inneklimaet».

De har dessuten testet SOS-tjenesten Verisure Guardian, og løfter den frem som en nyttig og positiv tilleggstjeneste.

Her kan du lese hele alarmtesten

PC för Alla når ut til over en halv million lesere hver måned, og er Sveriges største uavhengige datamagasin.

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER