utmerkelser

Verisure to ganger vinner i iF Design Awards

Av
Verisure Norge
Vinner IF Design awards

Boligalarmselskapet Verisure ble tildelt to priser i den prestisjetunge iF Design Awards – en for GuardVision innendørskamera og en for Alarm Suite alarmsystem. Bak produktene står Verisures internasjonale utviklingsteam i Malmö og Madrid, i tett samarbeid med Arlo.

IF Design award logo

Den globale designkonkurransen iF design Awards har blitt arrangert i Tyskland siden 1953 og er en av verdens mest prestisjefylte designkonkurranser. Årets jury besto av 132 uavhengige designeksperter fra over 20 land. 11 000 bidrag fra 57 land ble sendt inn til konkurransen, som består av 80 kategorier.

– Å bli belønnet med ikke bare én, men to priser er viktig anerkjennelse for vårt dype engasjement for bransjeledende teknologi og produktdesign. Folks sikkerhet er det viktigste for oss, og ved hjelp av våre godt utformede sikkerhetsløsninger skaper vi nettopp det. Derfor er vi spesielt stolte av disse prisene, sier Anders Blauenfeldt, teknisk direktør for Verisure i Nord-Europa.

Verisures tekniske team i Malmø og Madrid består av mer enn 1000 personer som designer, utvikler og vedlikeholder produkter og teknologi.

 

GuardVision – vinner i produktkategorien TV og kamera

GuardVision innendørskamera er utviklet som en del av Verisures strategiske partnerskap med Arlo. Fokus for samarbeidet har vært integrasjon av design og teknologi. Resultatet er en unik løsning som gjør at Verisure kan tilby markedsledende teknologi innen kameraovervåkning. GuardVision er utstyrt med et kamera som filmer i HD-oppløsning, som gir krystallklare bilder og videoer dag og natt. Det minimalistiske designet kjennetegnes av rene konturer og velbalanserte proporsjoner, som i kombinasjon med materialvalg gjør at GuardVision lett smelter inn i enhver bolig.

 

Verisures Alarm Suite - vinner i produktkategorien Building Technology

Alarm Suite består av tilknyttede alarmprodukter, designet for å være praktiske og pålitelige. Alarmsystemet har et formspråk preget av rene silhuetter og myke konturer, noe som resulterer i funksjonelle produkter som henger godt sammen. Alarm Suite er koblet til Verisures døgnbemannede alarmstasjon hvor profesjonelle alarmoperatører håndtererer innkommende alarmer og varsler nødetater ved behov.

Lurer du på hva en alarm til ditt hjem koster?

FÅ TILBUD
KATEGORIER