Arlo Essential Spotlight overvåknings­kamera

Arlo Essential Spotlight overvåkningskamera og smarthub

Arlo Essential er et enkelt-i-bruk og prisvennlig overvåknings­kamera som gir god oversikt over hva som skjer i og rundt boligen din.

Arlo Essential Spotlight overvåknings­kamera

Arlo Essential Spotlight overvåkningskamera og smarthub

Arlo Essential er et enkelt-i-bruk og prisvennlig overvåknings­kamera. Kameraet gir deg god oversikt over hva som skjer i og rundt boligen din, og er tilknyttet Verisure for rask hjelp 24/7.

Våre kunders erfaringer med alarm

 
Essential kamera filmer bevegelse og varsler deg på mobil

Varsler deg ved bevegelse i og rundt hjemmet

Via Arlo appen får du varsel dersom noe skjer i eller utenfor hjemmet ditt. Du bestemmer selv hvilke områder du vil overvåke, og hva du vil ha varsel om. Korte videoklipp vil tikke inn når barna kommer hjem fra skolen,  nabokatten er på tur eller uvedkommende lusker i hagen.

  • Umiddebare varsler ved bevegelse
  • Live video og opptak
  • Audio, sirene og lyskaster
  • A.I. objekt­gjenkjenning (mennesker, dyr, biler og annet)
  • Sikker skylagring i 30 dager

Dette kameraet kan skremme vekk tyvene

Dersom tyver lusker på eiendommen din, vil kameraet filme det, og sende deg varsel. Via appen kan du da aktivere lys og sirene og skremme vekk tyvene.

Arlo Essential Spotlight varsler deg i sanntid når det oppdager mistenkelig bevegelse. Er det tyver på ferde, kan kameraets lys og sirene brukes til å avverge innbrudd og varsle naboer. Kombinasjonen nattesyn og lyskaster sikrer i tillegg gode videobevis i farger, selv om natten.

Alarmstasjon er i beredskap

Verisures alarm­stasjon er i beredskap 24/7

Verisures alarm­operatører er i beredskap 24/7, klare til å hjelpe. Når alarmen går, får Verisure tilgang til kameraet ditt, for å kunne hjelpe deg på beste mulige måte.

Fordelen med å ha overvåknings­kameraet ditt tilknyttet Verisures alarm­stasjon, er at du har tilgang på rask hjelp ved behov. Når alarmen går, vil Verisures alarm­operatør raskt kunne se hva som har utløst alarmen og tilkalle den hjelpen som er nødvendig. Du kan slappe helt av.

Du trenger heller ikke å engste deg for om Verisure kan se hva som skjer i boligen din til enhver tid. Det er kun i alarmsituasjoner at sikkerhets­sperrene åpnes og Verisure får tilgang til kameraet ditt.

Varsler, opptak og live video, uansett hvor du er

Smarte varsler med obektgjenkjenning

SMARTE VARSLER

Kunstig intelligens sørger for objektg­jenkjenning og varsler deg om det er mennesker, dyr, biler eller annet som er oppdaget.

Snakk til besøkende via app

AUDIO

Aldri gå glipp av en besøkende. Appen varsler deg når du har besøk og via kameraets høyttaler kan du snakke til dine besøkende.

Zoom inn på detaljer i videoopptak

SMART ZOOM

Kameraet zoomer inn på objekter i bevegelse slik at du ikke går glipp av viktige detaljer som ved behov kan brukes til videobevis.

Funksjonelt og prisvennlig kamera

Til forskjell fra Arlo Pro 4, selges Arlo Essential Spotlight enkeltvis og trenger ikke en SmartHub for å fungere. Dette gjør dette kameraet til et mer prisvennlig alternativ. Bilde­kvaliteten er 1080p, synsfeltet er 130° og kameraet har både nattsyn, høyttaler lys og sirene. Du får de samme smarte funksjonene i appen og enda enklere oppkobling til WIFI.

 
1080p bildekvalitet

1080p video

Zoom inn på objekter og se detaljer i 2K HD-kvalitet.

130 graders vidvinkellinse ikon

130° vidvinkellinse

Se hva som skjer med 130 graders vidvinkellinse.

lyskaster og sirene ikon

Lys, lyd og sirene

Snakk til familie og dyr, eller skrem vekk tyvene.

nattsyn ikon

Farge nattsyn

Film og ta opptak i farger, selv når det er mørkt.

Installeres på minutter og er enkelt i bruk

Arlo Essential er 100% trådløst og kobles direkte til WiFi-nettverket ditt. Du velger selv om du vil montere kameraet innendørs eller utendørs.

Med Arlo kameraer kan du overvåke hjemmet ditt og se video direkte i mobil-appen. Du kan montere et enkelt frittstående kamera inne eller ute, eller koble flere kameraer sammen i et system for å holde et øye med alle hjørner av boligen.
Du får øyeblikkelige varsler med videoklipp av all mistenkelig aktivitet. Dersom alarmen utløses, får også Verisures alarm­stasjon tilgang til kameraene. Alarm­stasjonen er i beredskap 24/7, klare til å hjelpe deg.

Arlo app innstallasjon
Arlo Essential kamera utendørs i regn

Sikkerhet året rundt, uansett vær

Arlo Essential overvåknings­kamera holder vakt i all slags vær. Verisure hjelper deg med installasjon, og sørger for at regler for overvåkning overholdes.

Arlo Essential overvåknings­kamera kan plasseres utendørs, og tåler et vekslende klima med både sol, regn og kuldegrader.
Vegg­braketten kan vinkles og aktivitets­området justeres, slik at du kun overvåker egen eiendom. Verisures installatører hjelper deg med korrekt plassering i forhold til overvåknings­regler, oppkobling og sømløs integrasjon med det resterende alarm­systemet ditt.

Plasserings­vennlig kamera med oppladbare batterier

Essential spotlight kamera inne i stue

INNE OG UTE

Designet for å holde vakt både innendørs og utendørs.

Arlo Essential kamera med ladekabel

LADEKABEL

Fulladet batteri har en levetid på 1-6 måneder ved normal bruk.

Arloo Essential kamera med socellepanel

SOLCELLEPANEL

Kjøp med et solcelle­panel, så slipper du å lade så ofte.

Få tilbud på Verisure alarm
med overvåknings­kamera

bestill alarm og få kamerapakke til 0,-

alarmpakke med arlo kamera og ringeklokke

(*) BESTILL BOLIGALARM OG FÅ VIDEORINGEKLOKKE + UTENDØRSKAMERA INSTALLERT TIL 0,-

Ved bestilling av Boligalarm Grunnpakke, får du med installasjon av Arlo Essential overvåkningskamera + Arlo videoringeklokke til 0,- (verdi 4189,-). Månedsabonnement tilkommer. Grunnpakken koster fra 4490,- i installasjon og fra 629,- i månedsabonnement, og inkluderer: 2 røykvarslere, 3 sjokksensorer, 1 kameradetektor, 1 betjeningspanel, 2 kodebrikker, 1 hovedenhet, alarmskilt og Verisure app med Guardian SOS. Installasjon av Arlo Essential overvåkningskamera og Arlo videoringeklokke får du med på kjøpet. Alarmsystemet kan utvides etter behov. Endelig pris for installasjon og månedsabonnement, vil beregnes ut fra totalt antall alarmkomponenter. Verisure eier komponentene som inngår i alarmsystemet og har rett til å hente/fjerne disse ved opphør av avtalen, dette gjelder også Arlo Essential overvåkningskamera og Arlo videoringeklokke. Tilbudet gjelder kun for nye alarmkunder, og kan ikke kombineres med andre tilbud. Kampanjevilkårene kan avvike noe, avhengig av hvilken pakkesammensetning som tilbys i ditt område. For nærmere informasjon, kontakt Verisure eller din lokale sikkerhetsekspert.