Drammen

Få tilbud på alarm

i Drammens-området

TA TESTEN - FÅ TILBUD

Jeg vil ha gratis og uforpliktende befaring

Ved å klikke på knappen, godtar du vår personvernerklæring.

eller ring oss på

23 29 61 80

Verisure Drammen og Tranby

Verisure har to lokale partnere i Drammens-området. Våre partnere er spesialister på alarm, og har god kunnskap om sikkerhetssituasjonen i ditt nærområde.

Verisures to lokale partnere i Drammens-området tilbyr alarmsystem med brann- og innbrudssikring til boliger, hytter og mindre bedrifter. Alarmsystemet er profesjonelt overvåket av en døgnåpen alarmstasjon, som hjelper deg raskt i tilfelle det skulle oppstå brann, innbrudd, eller andre kritiske situasjoner hjemme hos deg.

Lokal partner og Verisure kunde

Lokale partnere nær Drammen

I Drammen og Tranby finner du to lokale partnere som tilbyr alt fra befaring og rådgivning, til installasjon og opplæring i Verisures alarmsystem.

AA Direct Alarm AS i Drammen

AA Direct Alarm AS har drevet salg, installasjon og befaring av Verisure alarm siden 2018. Denne lokale partneren er nærmest Moss.

Våre sikkerhetseksperter er alle FG-godkjente installatører av alarmsystemet og vil gi deg den beste sikkerheten mot brann og innbrudd.

Adresse: Rabbenveien 6 B, 3039 Drammen

Telefon: 971 16 054.

Øst Alarm og Sikkerhet AS i Drammen

Øst Alarm og Sikkerhet AS ble startet opp i Drammen i 2023 og driver med salg, installasjon og befaring av Verisure alarm.

Våre sikkerhetseksperter er FG-godkjente installatører som regelmessig går gjennom trening for å holde oss oppdaterte på produkter og utviklingen i sikkerhetsbransjen.

Adresse: Evald Theies vei 6, 3024 Drammen

Telefon: 413 98 784.

Home Security AS i Tranby

Home Security AS har drevet salg, installasjon og befaring av Verisure alarm siden 2013. Våre sikkerhetseksperter jobber for at du skal føle deg ekstra trygg.

Kvalitet og sikkerhet står sentralt i alt vi gjør. Våre sikkerhetseksperter er FG-godkjente installatører som daglig tenker på din sikkerhet.

Adresse: Nordalveien 46, 3406 Tranby

Telefon: 905 87 564.

Alarmsystem skreddersydd til ditt behov

Vi installerer Verisure alarm i hus, hytte og mindre bedrifter. Din lokale partner hjelper deg med å finne den beste sikkerhetsløsningen for dine behov.

Familie i hus

Privatboliger

Beskytt hjemmet ditt mot innbrudd og brann med Verisure alarm. Vi aksjonerer umiddelbart og kontakter nødetatetene direkte for deg.

Hytte utendørs

Hytter

Vi beskytter hytten din på samme måte som en privat bolig. Sammen med våre sikkerhetseksperter vil vi befare hytten for å finne den beste løsningen for deg.

Par på restaurant

Mindre bedrifter

Verisure sikrer mindre bedrifter slik at du ikke trenger å bekymre deg over livsgrunnlaget ditt.

Få tilbud på boligalarm i Drammen og omegn

Alarm gir ekstra trygghet mot brann og innbrudd. Kontakt oss i dag for en gratis og uforpliktende befaring, og et godt tilbud på boligalarm.

Familie reddet fra brann

Brann

Det tar bare sekunder før et hus er overtent. Med Verisure alarm kan du sikre familien din og hjemmet ditt. Vi kontakter brannvesenet og vekter samtidig som vi hjelper deg med å evakuere.

Innbruddstyv ser inn vinduet

Innbrudd

Skulle uvedkommende ta seg inn på eiendommen din, kan du sikre deg og familien med Verisure alarm. Vi har direkte kontakt med vektere og nødetater som får beskjed med en gang noe skjer.