Få tilbud på alarm i Hamar-området

Verisure lokal partner i Hamar

Våre lokale partnere i Hamar-området er Alarm & Service AS & Innlandet Alarmtjenester AS. De er spesialister på alarm, og har god kunnskap om sikkerhetssituasjonen i ditt nærområde.

Få tilbud på alarm
i Hamar-området

Verisure lokal partner i Hamar

Våre lokale partnere i Hamar-området er Alarm & Service AS & Innlandet Alarmtjenester AS. De er spesialister på alarm, og har god kunnskap om sikkerhetssituasjonen i ditt nærområde.

Verisure Hamar, Roa og Jømna

Verisures to lokale partnere i Hamar-området tilbyr alarmsystem med brann- og innbrudssikring til boliger, hytter og mindre bedrifter.

Alarmsystemet er profesjonelt overvåket av en døgnåpen alarmstasjon, som hjelper deg raskt i tilfelle det skulle oppstå brann, innbrudd, eller andre kritiske situasjoner hjemme hos deg.

Lokal partner og Verisure kunde

Lokale partnere nær Hamar

I Roa og på Jømna finner du to lokale partnere som tilbyr alt fra befaring og rådgivning, til installasjon og opplæring i Verisures alarmsystem.

Alarm & Service AS i Roa

Alarm og Service AS har drevet salg, installasjon og befaring av Verisure alarm siden 2009 og har 14 ansatte. 

Kvalitet og sikkerhet står sentralt i alt vi gjør. Våre sikkerhetseksperter er FG-godkjente installatører som daglig tenker på din sikkerhet.

Adresse: Roalinna 30 a, 2740 Roa

Telefon: 954 09 722.

Innlandet Alarmtjenester AS på Jømna

Innlandet Alarmtjenester AS driver med salg, veilede, installasjon og opplæring av Verisure alarm på Jømna og omegn.

Våre sikkerhetseksperter er FG-godkjente installatører som regelmessig går gjennom trening for å holde oss oppdaterte på produkter og utviklingen i sikkerhetsbransjen.

Adresse: Kverndalsvegen 39, 2416 Jømna

Telefon: 480 49 636.

Kontakt meg for et uforpliktende tilbud på alarm

Ved å klikke på knappen aksepterer du vår personvernerklæring.

Alarmsystem skreddersydd til ditt behov

Vi installerer Verisure alarm i hus, hytte og mindre bedrifter. Din lokale partner hjelper deg med å finne den beste sikkerhetsløsningen for dine behov.

Familie i hus

Privatboliger

Beskytt hjemmet ditt mot innbrudd og brann med Verisure alarm. Vi aksjonerer umiddelbart og kontakter nødetatetene direkte for deg.

Hytte utendørs

Hytter

Vi beskytter hytten din på samme måte som en privat bolig. Sammen med våre sikkerhetseksperter vil vi befare hytten for å finne den beste løsningen for deg.

Par på restaurant

Mindre bedrifter

Verisure sikrer mindre bedrifter slik at du ikke trenger å bekymre deg over livsgrunnlaget ditt.

Få tilbud på boligalarm i Hamar og omegn

Alarm gir ekstra trygghet mot brann og innbrudd. Kontakt oss i dag for en gratis og uforpliktende befaring, og et godt tilbud på boligalarm.

Familie reddet fra brann

Brann

Det tar bare sekunder før et hus er overtent. Med Verisure alarm kan du sikre familien din og hjemmet ditt. Vi kontakter brannvesenet og vekter samtidig som vi hjelper deg med å evakuere.

Innbruddstyv ser inn vinduet

Innbrudd

Skulle uvedkommende ta seg inn på eiendommen din, kan du sikre deg og familien med Verisure alarm. Vi har direkte kontakt med vektere og nødetater som får beskjed med en gang noe skjer.